mai mică de capital,

Magazine
Go Back   Computer JUICE > Computer Hardware > General Hardware Chat

Register

Este aceasta o bună jocuri calculator

Reply

Thread Tools
Old 4 octombrie 2007, 21:44
Grupul de stat

Default Este aceasta o bună jocuri calculator

Bine, eu sunt doar uita şi fratele meu recent vazut ca aceste computere şi a cumpărat unul. Din păcate, buzunarul meu nu este atât de adânci ca i-ar trebui în continuare, pentru a găsi bani, dar M-am uitat şi am văzut http://cgi.ebay.co.uk/QUAD-CORE-9-6G...QQcmdZViewItem acest lucru şi întrebat dacă a fost bun pentru jocuri?
Old 5 octombrie 2007, 00:27
Grupul de stat

id snap comp că până în acest preţ.
dar are unele majore coborâşuri.
doar 1 gig ram la 677mhz, mobo capabile doar 2GB.
pentru jocuri id spune nu, în 8500 este o carte de rău. youd fi în valoare de mai mult timp ce obţinerea unei decente dx9 carte.
Stiu ca pare tentant, dar, în general CPU ocupă cea mai mare parte a costurilor care.
de q6600 este in jur de £ 170 de la comercianţii cu amănuntul.
Old 5 octombrie 2007, 05:03
Grupul de donator

Dacă vă fac un quad pentru jocuri, nu fac nici o greseala pe care doriţi cel puţin 800mhz sau 1066mhz RAM sau de lipsa de lăţime de bandă pentru procesorul nu are de gând să-l sufoca.

Este, probabil, de mine, dar nu oricine altcineva a se vedea un os citat în legătură Ebay?

Şi e absolut corect Necro cu carte, e prost.

-Kanoakavirus

Sistemul meu: Zoomy

Procesor (e):
E8400@3.6ghz (400x9) @ 1.15v
Plăci de bază:
Asus P5K Premium
Memorie RAM:
2GB stăpânitor 8500
Placă grafică (e):
BFG 8800GT
Placă de sunet:
Xfi Extremegamer
Hard Drive (e):
3.35TB int depozitare. 2TB int stocare
Optical Drive (e):
LG GGC H20L
Cauza / PSU:
Enermax 720w
Răcire:
AC7
Network / Internet:
Monitor (e):
245B, 931B (Samsung)
Sistem de operare (e):
Vista 32P
Old 5 octombrie 2007, 06:01
Grupul de donator

N-am încredere în cineva care citează evaluat de viteză, prin combinarea tuturor cores.lol

În cazul în care doar că tipul pune la fel de mult efort în construirea de PC ca el a făcut punerea în anunţul together.Oh aştepta, probabil, el a făcut-o, trebuie să fi avut un timp destul pentru a găsi atât de mult redus sfârşitul "next gen" hardware.

Sistemul meu: Krlll

Procesor (e):
Intel Q9550@4.33Ghz
Plăci de bază:
Gigabyte GA-EP45-UD3P
Memorie RAM:
4x2GB OCZ Platinum PC8500
Placă grafică (e):
Gainward 4870X2 (840 Core 940 MEM)
Placă de sunet:
Aflate la bord, HDA
Hard Drive (e):
Câteva lol 1650GB total
Optical Drive (e):
1xDVD PHILIPS DVD +-RW
Cauza / PSU:
Antec 1200/Enermax Infiniti 720W
Răcire:
Tuniq Tower 120
Network / Internet:
Dual Gigabit Ethernet
Monitor (e):
Acer 22 "widescreen
Sistem de operare (e):
Vista x64 Ultimate
Old 5 octombrie 2007, 13:34
Grupul de stat

Aceasta este cea mai veche fratele meu a cumpărat şi se pare bine ce fac oamenii cred http://cgi.ebay.co.uk/Athlon-DUAL-CO...QQcmdZViewItem
Old 7 octombrie 2007, 01:55
Grupul de donator

Tot ce pot să spun este că aţi ajuns să mă gândesc logic. Oamenii vând lucruri pentru a face un profit. Dacă nu a fost bine pentru ei, atunci ei nu ar fi de vânzare-o. De obicei, computerele care vin gata construit sunt incredibil de calitate scăzută (cu excepţia celor pentru mere).

De a arata ca calculatorul său o bucată de rahat. Fără supărare însemnat. Acesta nu a stat la firma care a făcut grafică de carte şi "prin accident" nu arată o fotografie a acesteia, fie.

Nu-l cumperi! Este cel mai bun pentru a primi ajutor de cineva pe care îl cunosc şi au încredere în care are o bună cunoaştere a calculatoarelor. Lucrul cu le puteţi construi un computer pe care satisface toate nevoile dumneavoastra si sunt sigure şi fiabile.

Ca Krill spus: "N-am încredere în cineva care citează evaluat de viteză, prin combinarea tuturor miezuri"

El este drept.
Old 7 octombrie 2007, 04:53
Grupul de stat

Presupun Hes a vorbi despre
Innovision 3D 8500GT 512MB DDR2 DVI, PCI-E
care este disponibil pentru £ 46.99

Pentru că ştiu acest baieti trucuri şi acest lucru este cel mai ieftin card pot gasi de potrivire a ceea ce el a creanţelor. El dosent aprovizionare cu un sistem de operare el joacă pe termenul de "Vista Ready". De asemenea, el a taxelor de £ 25 pentru transportul maritim şi maritim durează până la 1 lună. De asemenea, el foloseşte o primă rată de numărul de help.Which taxe 70p-un minut.

Nu i-am cumparat un calculator de la him.But el este cineva Am fost eying până concurenţă pentru ca atunci când am început afacerea mea.

Preţul a pus împreună pentru că PC-ul este de £ 330.87
Cred că ceea ce face în termeni de descriere este destul de corect, totuşi. Sunteti obţinerea unei GeForce 512MB carte. etc plus, evident, exista un cost construi şi ebay si paypal taxele.

Cred că dacă l-ar fi mai bine serviciului de relaţii cu clienţii, picătură prima rata număr, să facă clar aceasta dosent nave cu un sistem de operare. Ive văzut de asemenea, ca nume de carduri de 512MB fapt, atunci când acestea ar putea fi 256MB cu un turbo cache-ul de 512MB.

În ansamblu, cumpărătorii de pe ebay nevoie pentru a realiza ce dont obţine ceva pentru nimic. Ai ceea ce plătiţi. Are încă o valoare mai bine decât ai PC ar obţine de la magazine. Toate, în toate Cred ca sa un preţ corect.

Oricine nu sunt de acord?

Innovision 3D 8500GT 512MB DDR2 DVI, PCI-E placă grafică
Old 7 octombrie 2007, 05:19
Grupul de stat

Am inteles ceea ce spui, dar acestea bun serviciu clienţi, atunci când fratele meu mai vechi comandat de la ei de tip adăugat în liberă Queue Jumping (£ 15) şi de livrare pentru un monitor (US plug dar £ 10 de expediere liber) Aşa că ştiu cum să atragă aveţi în calculator şi este aceeaşi ca şi cea a ordonat fratele meu mai vechi şi se pare bună, nu doar important priza de putere a inclus: (i migh tgo, dar pentru aceasta, atunci când i-au bani
Old 7 octombrie 2007, 05:30
Grupul de donator

Cred sale un preţ corect, dar tu chiar nu stiu exact ce se-vă achiziţie. Am lipit cu meu anterior convingerea că este cel mai bine pentru a obţine stii pe cineva care are ceva experienta cu calculatoare pentru a lucra cu dumneavoastra pentru a construi o.

Asta şi 8500GT nu este un bun de joc GPU. Cred ca ar fi mai bine să mergi cu un înalt grad de sfârşitul DX9 carte în loc de o mică sfârşitul DX10 card. Am prezent executa 2 7600GS scris în SLI care fac treaba pentru cele mai multe jocuri mai bine atunci, si au doar costul AU $ 180 (75-80 de lire).

EDIT: Doar pentru a repune meu argument:

Mi-am luat întregul calculator, inclusiv:

- AMD Athlon 64 X2 Dual Core@2.8GHz
- 2 7600GS scris în SLI Mode
- 1 TV Tuner
- GA-M55SLI-S4 Rev 2 SLI Ready Plăci de bază
- 2 GB DDR2 RAM
- ThermalTake Soprana de caz
- 1 HDD 250GB
- 1 DVD-RW
- CoolerMaster 550W PSU
- Windows XP Pro

Toate pentru acelaşi preţ ca acel computer. Personal, aş mai degrabă meu calculator în orice zi. Deşi obţinerea unui computer ca a ta pare ca o fura, este mult mai probabil ca apoi de incredibil de proastă calitate.
Old 7 octombrie 2007, 05:50
Grupul de stat

Insomnie, atunci când vorbesc preţurile sale nu sunt o idee buna doar pentru a converti moneda. Aici, în Marea Britanie, avem atât de mult taxa etc, care au fost au furat atunci când este vorba de lucruri de genul asta.

De exemplu, preţurile de pe newegg departe întrece orice avem aici. Dacă ar fi să cumperi de acolo, deşi, ar trebui să fi un mare taxa de transport maritim, la care se adaugă taxa vamală de import şi, plus cred că există, de asemenea, un impozit de 13% ca pe electricals.

Sa-adevăr o glumă.

Ştiu la ce vă spun, deşi insomnie. Dar oamenii din Marea Britanie pot cumpara ceva de genul asta sau du-te la PC World chared în cazul în care acestea sunt chiar mai mult pentru mult mai puţin specificaţiile şi ei cu greu obţine orice informaţii despre acest lucru.

Jamesleee, i ia-o a ta didnt veni cu un sistem de operare? Unde te-ai aştepta la una sau ai fost conştient de la ebay licitaţie că didnt au o?
Reply

Register

Marcaje