![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Súhlasím, ja som len pozerať a môj brat nedávno videl počítačov, ako sú tieto, a kúpil jeden. Bohužiaľ vrecku nie je tak hlboký, takže já bych ešte musí zohnať peniaze, ale já se díval a videl http://cgi.ebay.co.uk/QUAD-CORE-9-6G...QQcmdZViewItem toto a uvažoval, či to bolo k ničomu pre hranie hier? |
|
| |||
| |||
| id lapať, že comp sa na túto cenu. ale má aj niektoré významné poklesy. iba 1 koncert ram na 677MHz, mobo schopný len 2 GB. pre hranie hier id povedať nie, 8500 je zlá karta. youd byť viac stojí za to dostať slušnú DX9 kartu. Viem, že to vyzerá lákavo, ale v podstate CPU zaberá väčšinu nákladov. Q6600 je asi 170 libra u predajcov. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ak ste dostať quad pre hry urobiť žiadnu chybu, ktoré chcete aspoň 800MHz a 1066MHz pamäte RAM alebo nedostatočné šírky pásma pre cpu bude dusiť to. Je to asi ja, ale niekto iný os pozri citované v odkaze Ebay? Necro a je úplne správny s kartou, je to mizerný.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nikdy neverte nikomu, že cituje menovitých otáčok spojením všetkých cores.lol
Keby len ten chlap dal toľko úsilia do stavby PC, ako to urobil uvedenie reklamy together.Oh čakať, zrejme nečakal, musel vziať docela dlho nájsť toľko low end "novej generácie," hardware. Môj systém: Krlll
|
|
| |||
| |||
| To je jeden môj starší brat kúpil a zdá sa, dobre to, čo si ľudia myslia http://cgi.ebay.co.uk/Athlon-DUAL-CO...QQcmdZViewItem |
|
| |||
| |||
| Všetky môžem povedať je, musíš na to myslieť logicky. Ľudia predávajú veci, aby sa zisk. Keby to nebolo dobré pre nich, potom by nebola jej predaj. Počítačov, ktoré zvyčajne prichádzajú ready-postavený sú neuveriteľne nízkej kvality (okrem jablká). Podľa toho, ako vyzerá, že jeho počítač kus sračky. Bez urážky na mysli. It didn'ti štátna spoločnosť, ktorá sa grafickej karty a "náhodou" nepreukázalo fotografie buď. Nekupujte to! Je najlepšie, ako získať pomoc niekoho poznáte a dôverujete, kto má dobré znalosti počítačov. Práca s nimi môžete postaviť počítač, ktorý spĺňa všetky vaše potreby a je to bezpečné a spoľahlivé. Ako Krill povedal: "Nikdy neverte nikomu, že cituje menovitých otáčok spojením všetkých jadra" Má pravdu. |
|
| |||
| |||
| Predpokladám, že hovoríte hes Innovision 3D 8500GT 512MB DDR2 DVI, PCI-E ktorý je k dispozícii na 46,99 libier Pretože viem, že to chlapci triky a je to najlacnejšie karta dokážem nájsť zodpovedajúce, čo tvrdí. On dosent napájanie s OS hrá na termín "Vista Ready". Tiež poplatky za 25 libier na lodnej a námornej dopravy trvá až 1 mesiac. Tiež sa používa poistná sadzba číslo help.Which poplatky 70b minútu. Nikdy som kúpil kus z him.But, že je niekto, som eying ako súťaž, kedy začnem moje podnikanie. Cena dal dohromady, že pc je 330,87 libier Myslím, že to, čo robí, pokiaľ ide o opis je dosť aj keď reálne. Dostanete-geforce 512mb kartu. atď plus samozrejme je vybudovať náklady a eBay a PayPal poplatky. Myslím, že keď bude mať lepšie služby zákazníkom, zníženie sadzby poistného číslo, aby bolo jasné, že dosent loď s operačným systémom. Ive tiež ho videl, ako názov karty 512mb, keď infact by mohli byť 256megabajt s turbo cache 512mb All in all, kupujúci na eBay treba si uvedomiť, dont brať niečo za nič. Dostanete to, čo ste zaplatili. Jeho ešte kus lepšie hodnotu, ako by ste si z obchodov. All in all i think its primeranú cenu. Niekto nesúhlasiť? Innovision 3D 8500GT 512MB DDR2 DVI, PCI-E Grafické karty |
|
| |||
| |||
| Chápem, čo hovoríte, ale na dobrom zákazníckom servise, keď môj starší brat nariadil im ten znie vo voľnom fronty na lyžiach (15 libier) a dodávky pre monitor (US konektor, ale 10 libier bez dopravy), takže vedia, ako sa k tomu ťa a počítač je rovnaká ako môj starší brat a nariadil zdá dobré len nie veľmi dôležitou súčasťou zástrčky: (ale aj migh TGO za to, až budem mať peniaze |
|
| |||
| |||
| Myslím, že jeho spravodlivú cenu, ale naozaj neviem presne čo to je váš prospech. I'm sticking s mojím predchádzajúcim presvedčenie, že je najlepšie zohnať niekoho poznáte, kto má nejaké skúsenosti s počítačmi pracovať s vami na stavbu jednej. A že 8500GT nie je dobrý herný GPU. Myslím, že by bolo lepšie ísť s vysokou kartou konca DX9 miesto spodnej DX10 kartu. Aj v súčasnosti beží 2 7600GS v SLi, ktorá sa práci pre väčšinu hier viac než dobre, a oni len náklady AÚ 180 dolár (75-80libra). EDIT: Len, aby opätovne môj argument: Nechal som si celý počítač, vrátane: - AMD Athlon 64 X2 Dual Core@2.8GHz - 2 7600GS v režime SLi - 1 TV Tuner - GA-M55SLI-S4 Rev 2 SLI Motherboard - 2GB DDR2 RAM - Thermaltake Soprano Vec - 1 250GB HDD - 1 DVD-RW mechanika - CoolerMaster 550W PSU - Windows XP Pro Všetko za rovnakú cenu ako v počítači. Osobne by som radšej počítač každý deň. Hoci získanie počítača ako je tá vaša javí ako kradnúť, to je viac ako pravdepodobné, neuveriteľne zlej kvality. |
|
| |||
| |||
| Nespavosť, keď hovorí jej ceny, nie je dobrý nápad, stačí previesť meny. Tu v Británii, dostaneme toľko dane atď, ktoré boli, sú ošizené, pokiaľ ide o veci, ako je tento. Napríklad ceny na Internetový obchod ďaleko predčiť nič, čo sme tu. Ak by sme mali kupovať odtiaľ aj keď by ste obrovské prepravné poplatok plus clá a dovozné dane, a navyše si myslím, že je aj daň vo výške 13%, ako na Electricals. Jeho vtip. Ja viem, čo si hovorí hoci nespavosť. Ale ľudia vo Veľkej Británii si kúpiť niečo takého, alebo ísť na kus sveta, kde sú chared aj viac za oveľa menej špecifikácie a oni ani nedostane žiadne informácie o ňom. Jamesleee, já si to tvoje didnt príde s OS? Ste čakal jeden alebo ste boli vedomí z aukcie eBay, že didnt mať jeden? |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Intel G31 dobrá hra? | begone2day | Graphics Cards & Monitory | 1 | 25. novembra 2008 19:09 |
| Potrebujete dobrej hracej doske | cheesepuff | Procesory, základné dosky & RAM | 19 | 2. júla 2008 14:32 |
| Herné PC spec nejaký dobrý? | boon401 | Všeobecné Hardware Chat | 7 | 4. januára 2008 17:58 |
| Tieto časti sú dobré na hranie hier? | SoulessLove | Všeobecné Hardware Chat | 5 | 18. december 2007 19:53 |
| A dobré herný počítač? | craiig | Všeobecné Hardware Chat | 15 | 10. novembra 2007 00:07 |
| Thread Tools | |
| |