мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Хардуаре > Генерал Хардуаре Цхат

Register

Да ли је то добар гаминг рачунар

Reply

Тхреад Тоолс
Old 4. Јул 2007, 21:44
Мембер Гроуп

Ок ја сам само изгледа и мој брат недавно видели ове рачунаре као што су и купили један. Нажалост џепу није тако дубока, тако да ће и даље морати да пронађу новац, али сам тражио и видео хттп://цги.ебаы.цо.ук/КУАД-ЦОРЕ-9-6Г...ККцмдЗВиеуИтем ово и запитао да ли је то било добро за играње?
Old 5. Сеп 2007, 00:27
Мембер Гроуп

ИД талас који комп за ту цену.
али има неке велике падове.
само 1 свирке ован на 677мхз, мобо способан само 2ГБ.
за играње ИД реци не, 8500 је лоша картица. ыоуд бити више вреди док добијам пристојне ДКС9 картицу.
Знам да изгледа примамљиво, али у суштини процесор заузима велики део трошка.
К6600 је око £ 170 у продавницама.
Old 5. Сеп 2007, 05:03
Донаторска Група

Ако добијате Куад за играње не правимо грешке које желите барем 800МХз или 1066МХз РАМ или недостатак пропусног опсега за ЦПУ ће га давити.

То је вероватно мене, али било ко други видели ОС цитирао у ебаы везу?

И Нецро је апсолутно исправна са картицом, то је лош.

-Каноакавирус

Мы Сыстем: Зоомы

Процесор (и):
Е8400@3.6гхз (400кс9) @ 1.15в
Матичне плоче:
Асус П5К Премиум
РАМ меморија:
2ГБ Доминатор 8500
Графичка картица (е):
БФГ 8800ГТ
Соунд Цард:
Ксфи Екстремегамер
Тврди диск (и):
3.35ТБ екст чувања. 2ТБ инт складиштење
Оптички погон (е):
ЛГ ГГЦ Х20Л
Цасе / псу:
Енермакс 720у
Хлађење:
АЦ7
Нетуорк / Интернет:
Монитор (е):
245Б, 931Б (Самсунг)
Оперативни систем (е):
Виста 32П
Old 5. Сеп 2007, 06:01
Донаторска Група

Никад не верујте никоме да цитате рангирано брзину комбинујући све цорес.лол

Само ако тог момка ставите колико напора у изградњу рачунар, као што је урадио постављање огласа тогетхер.Ох чекати вероватно није, мора да су се неко време да бисте пронашли толико ниско крај "Некст ген" хардвер.

Мы Сыстем: Крллл

Процесор (и):
Интел К9550@4.33Гхз
Матичне плоче:
Гигабајт ГА-ЕП45-УД3П
РАМ меморија:
4кс2ГБ ОЦЗ Платинум ПЦ8500
Графичка картица (е):
Гаинуард 4870Кс2 (840 Цоре Мем 940)
Соунд Цард:
Онбоард хда
Тврди диск (и):
Неколико лол 1650ГБ укупно
Оптички погон (е):
1ксДВД Пхилипс ДВД +-РУ
Цасе / псу:
Антец 1200/Енермакс Инфинити 720У
Хлађење:
Туник Тоуер 120
Нетуорк / Интернет:
Двоструки Гигабит Етхернет
Монитор (е):
Ацер 22 "уидесцреен
Оперативни систем (е):
Виста Ултимате кс64
Old 5. Сеп 2007, 13:34
Мембер Гроуп

Ово је један мој старији брат купио и изгледа добро шта људи мисле хттп://цги.ебаы.цо.ук/Атхлон-ДУАЛ-ЦО...ККцмдЗВиеуИтем
Old 7. Јул 2007, 01:55
Донаторска Група

Све што могу рећи је да сте добили да о томе размислимо логично. Људи продају ствари које треба да направи профит. Ако то није добро за њих, онда не би било продаје. Обично рачунари који долазе спремни уграђене су изузетно лошег квалитета (изузев јабуке).

По изглед тог рачунара је комад срање. Но дјело значило. Није државне компаније које су графичке картице и "слуцајно" није показао ни слику о томе.

Немојте га купити! Најбоље је да потражи помоћ од некога ко има поверење и добро познавање компјутера. Рад са њима можете да направите рачунар који испуњава све ваше потребе и сигурна и поуздана.

Као што је Крил рекао: "Никада не верујте никоме да цитате рангирано брзину комбиновање свих језгра"

Он је у праву.
Old 7. Јул 2007, 04:53
Мембер Гроуп

Претпостављам ХЕС говоримо о
Инновисион 3Д 8500ГТ 512МБ ДДР2 ДВИ, ПЦИ-Експресс
која је доступна за £ 46,99

Јер знам момке ове трикове и то је најјефтиније картице могу наћи погађања шта тврди он. Он досент набавку оперативног система игра на термин "Видик Спремни". Он је такође терети £ 25 за испоруке и доставе траје до 1 месец. Такође, он користи премија стопа број хелп.Ухицх оптужбе 70п минут.

Никада нисам купио ПЦ из хим.Бут је неко сам еыинг као конкуренцију када почнем мој посао.

Цена је ставио да ПЦ заједно је £ 330,87
Ја мислим да оно што ради у смислу описа је довољно фер ипак. Добијате ГеФорце 512 картицу. итд, плус очигледно постоји трошкова изградње и еБаы и ПаыПал таксе.

Мислим да ако би боље услуге, кап премиум број курс, јасно је досент брод са оперативним системом. Лепи и види га као 512МБ назив картице, када инфацт они бити Турбо са 256 МБ кеш на 512МБ.

Све у свему, купци на еБаы-у морају да схвате да нот добити нешто за ништа. Добијате оно што платите. Његова вредност још бољи ПЦ него што ће добити из продавнице. Све у свему, мислим да је фер цена.

Свако ко се не слажу?

Инновисион 3Д 8500ГТ 512МБ ДДР2 ДВИ, ПЦИ-Е графички картица
Old 7. Јул 2007, 05:19
Мембер Гроуп

Разумем шта говориш али добар кориснички сервис, када је мој старији брат наручити од њих момак додао у слободно ред Пребацивање (£ 15) и испоруке за праћење (УС утикач, али без испоруке £ 10) Дакле, они знају како да скрену Вас и рачунар је исти као један мој старији брат је наредио и изгледа добро само није важно снаге утикачи укључени: (али ја мигх ТГО јер кад сам новац
Old 7. Јул 2007, 05:30
Донаторска Група

Мислим да је фер цена, али стварно не знам тачно оно што је добија. Ја сам са мојим претходним забада уверење да је најбоље да добијете некога ко има неких искуства са компјутерима да раде са вама да се изгради један.

То је и 8500ГТ није добра за играње ГПУ-. Мислим да би било боље да иде са високим картицу уместо ДКС9 крај ниског краја ДКС10 картицу. Ја тренутно покренути 2 7600ГС у СЛи кои не посао за већину игара још тада добро и они само цену АЈ $ 180 (75-80 кг).

Едит: Само да поново моју аргумента:

Сам добио цео рачунар, укључујући:

- АМД Атхлон 64 Кс2 дуал Цоре@2.8ГХз
- 2 7600ГС у СЛИ мод
- 1 ТВ тјунер
- ГА-М55СЛИ-С4 Рев. 2 СЛИ реады матичне плоче
- 2ГБ ДДР2 РАМ
- Случај: ТхермалТаке Сопран
- 250ГБ ХДД-1
- 1. ДВД-РУ јединица
- ЦоолерМастер 550У ЛУП
- Уиндоус КСП

Све за исту цену као да је рачунар. Лично радије бих мој компјутер сваки дан. Иако добијам рачунар као твоја изгледа као украде, то је више вероватно од невероватно лошег квалитета.
Old 7. Јул 2007, 05:50
Мембер Гроуп

Несаница када се говори цене својих није добра идеја да само конверзију валута. Овде у УК, добијамо толико пореза итд које су се поцепао искључује када је у питању ствари попут ове.

На пример цене на неуегг далеко надмашити било шта имамо овде. Ако смо купити одатле мада, требало би да имају велики наплату испоруке, царине и увоза, плус порез плус мислим да постоји и порез од 13% као на Елецтрицалс.

Његова шала заиста.

Знам шта ваш говорећи иако несанице. Али људи у Великој Британији може купити нешто овако или идите у ком свету, где су цхаред још за много мање спецификације и они тешко добити било какву информацију о томе.

Јамеслеее, ја да га диднт твоје долазе са оперативни систем? Да ли сте очекивали једну или сте били упознати са еБаы аукције која је диднт имате?
Reply

Register
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц