![]() |
|
| |||
| |||
| Tamam ben ve kardeşim son zamanlarda bu gibi bilgisayarlar gördüm ve satın arıyorum. Ne yazık ki cebimde kadar hala para bulmak için ama i arıyordum ve gördüm gerekir derin değil http://cgi.ebay.co.uk/QUAD-CORE-9-6G...QQcmdZViewItem Bu merak ve eğer herhangi bir oyun için iyi mi? |
|
| |||
| |||
| kimlik erken bu fiyat için comp. ancak bazı önemli çıkışlar vardır. 677mhz yalnızca 1 gig ram, sadece 2GB kapasiteye mobo. oyun kimliği için Hayır, 8500 kötü bir kart olduğunu söylüyorlar. sırasında bir DX9 kart almak youd daha değerli olabilir. i ama cazip görünüyor temelde CPU maliyet en sürer biliyorum. bu q6600 ise £ 170 perakendecilerin civarında. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Eğer en az 800MHz veya 1066MHz bellek ve işlemci için bant genişliği yetersizliği istiyorum hata yapmak oyun için dört alıyorsanız bunu tutmak için devam etmektedir. Muhtemelen beni, ama hiç kimseye bir OS, Ebay bağlantısını iktibas gördün mü? Ve ceset's kesinlikle kart ile, bu kötü doğru.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Tüm cores.lol birleştirerek tarafından notlandırılan hız tırnak Hiç kimseye güvenmiyorum
Yalnızca bu adam çok çaba olarak o reklam muhtemelen yaptı "," donanım sonraki Gen çok düşük sonunda bulmak biraz süre almış olmalı bekleyin together.Oh koyarak yaptım PC binaya koydular. Benim Sistemi: Krlll
|
|
| |||
| |||
| Bu, en büyük kardeş aldım ve insanların düşündüğünden ne güzel görünüyor http://cgi.ebay.co.uk/Athlon-DUAL-CO...QQcmdZViewItem |
|
| |||
| |||
| Tüm diyebilirim sen bu mantıklı düşünmeye var olduğunu. İnsanlar kar yapmak şeyler satmak. Bu onlar için iyi değilse, o zaman satış olmaz. Hazır gelen inşa inanılmaz düşük kalitede (elma hariç) da genellikle bilgisayar. Bilgisayar bok onun bir parçası ve görünüm olarak. Darılmak yok anlamına geliyordu. Bu ve "tesadüfen" ya da bir fotoğraf didn't show grafik kartı yapılan şirket devlet vermedi. Satınalmak etmeyin! Iyi birini biliyorsun Yardım için ve bilgisayar iyi bilir güveniyorum. Çalışma ile bu ve güvenli ve güvenilir tüm ihtiyaçlarını karşılayan bir bilgisayar oluşturabilirsiniz. Olarak Krill "dedi" bütün çekirdek birleştirerek tarafından notlandırılan hız tırnak Hiç kimseye güvenmiyorum He's right. |
|
| |||
| |||
| I HES hakkında konuşurken varsayalım Innovision 3D 8500GT 512MB DDR2 DVI PCI-E hangi £ 46.99 kullanılabilir Çünkü bu çocuklar hilesi öğrenmeye ve bu ucuz kart Onun ne iddiaları eşleme bulabilirsiniz. Bir işletim sistemi o dönem "Vista Ready üzerinde çalar ile O dosent kaynağı". Ayrıca, nakliye için 25 YTL masraf ve sevkiyat 1 ay sürer. Ayrıca o help.Which ücretleri 70p bir dakika için prim oranı kullanır. Ben him.But gelen o I rekabet olarak ne zaman iş başlatmak kadar eying oldum birisi bir PC satın asla. O arada bu bilgisayar koymak fiyatı £ 330.87 olduğunu Onun açıklamasına açısından ne kadar da adil olduğunu düşünüyorum. Bir GeForce 512MB kartı alıyorsanız. vs artı açık bir maliyet ve eBay ve PayPal ücretini inşa ederiz. Eğer daha iyi müşteri hizmetleri, prim oranı sayı, bir işletim sistemi ile dosent gemi açıkça düşüş olurdu sanırım. Ive da ona 512MB zaman 256MB 512MB bir Turbo önbellek ile olabilir infact olarak kartları adı görüldü. All in all, eBay ihtiyacınız şey için bir şey elde dont gerçekleştirmek için alıcı. Sizin için hangi ödeme almak. Bu hala daha iyi bir değeri adet daha alışveriş aldığım olur. Tüm i ve adil bir fiyat düşünüyorum. Herkes hemfikir? Innovision 3D 8500GT 512MB DDR2 DVI PCI-E Grafik Kartı |
|
| |||
| |||
| Seni ancak ne diyorsun iyi müşteri hizmetleri, ne zaman büyük kardeşi onlardan adam serbest kuyruğunda (£ 15) ve ancak (US fişi izlemek için teslimat Jumping eklendi sipariş anlamak £ 10 nakliye ücretsiz) Yani onlar nasıl çizmek için biliyorum ve bilgisayarda the one of my büyük kardeşi için aynıdır ve çok da önemli bir güç fişlerini dahil iyi görünüyor: (ama migh tgo onlardan Param var |
|
| |||
| |||
| Ben adil bir fiyat tahmin, ama gerçekten bilmiyorum tam olarak için elde ne olduğunu. Ben sabıka ile anlaşmazlık yaşıyorum bu kim bilgisayarlar ile bir iş kurmak için biraz tecrübeye sahip bildiğiniz bir elde etmek en iyisi. Bu ve 8500GT iyi bir oyun GPU değil. Ben üst uç DX9 kartı yerine düşük sonunda DX10 kartı ile gitmek için daha iyi olacağını düşünüyorum. Şu anda çalıştırmak 2 7600GS's SLI olan en oyunlar için daha sonra iyi iş yapmaya ve sadece AU $ 180 (75-80 kilo) maliyet. EDIT: Sadece tartışma yeniden: Ben de dahil olmak üzere tüm bilgisayar var: - AMD Athlon 64 X2 Çift Core@2.8GHz - 2 7600GS's SLI Modda - 1 TV Tuner - GA-M55SLI-S4 Rev 2 Hazır SLI Anakart - 2GB DDR2 Ram - ThermalTake Soprano Kılıfı - 1 250GB HDD - 1 DVD-RW Sürücü - CoolerMaster 550W PSU - Windows XP Pro Tüm bu bilgisayar ile aynı fiyata. Şahsen ben de, aslında bilgisayar herhangi bir gün. Her ne kadar elde bir bilgisayar gibi senin bir hırsızlık gibi görünüyor, daha sonra son derece kötü kalitede olabilir. |
|
| |||
| |||
| Uykusuzluk zaman konuşmaya fiyatları da iyi bir fikir sadece para birimi dönüştürme. İşte İngiltere, bu kadar çok vergi vb almak o zaman bu gibi şeyler gelince kapalı yırtık olduğunu edildi. Örneğin burada çok üstün bir şey newegg üzerindeki fiyatlar. Eğer oradan da, siz, büyük bir nakliye ücreti olurdu artı gümrük ve ithalat vergisi, artı ben de electricals gibi% 13 bir vergi olduğunu düşünüyorum satın almak oldu. Bu bir şaka değil. Ben senin uykusuzluk olsa neler söylediklerini biliyorum. Ama İngiltere'de bu gibi bir şey satın almak veya PC World gitmek nerede daha çok daha az özellikleri için ve hiç bu konuda herhangi bir bilgi almak chared uygulanır. Jamesleee, i didnt OS gelmek senin mı? Bir bekliyor ya da didnt biri olan eBay açık artırma den haberdar edildi mi? |