менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютери, комплектуючі > Генеральний обладнання чат

Register

Чи є це добрим комп'ютерні ігри

Reply

Різьба Інструменти
Old 4 жовтня 2007, 21:44
Член групи

Ок я просто дивлячись і мій брат недавно бачив, як ці комп'ютери і купує її. На жаль, моя кишеня не так глибоко, так що я б ще треба знайти гроші, але я дивилась і бачила http://cgi.ebay.co.uk/QUAD-CORE-9-6G...QQcmdZViewItem це і запитує, якщо який-небудь хороше для ігор?
Old 5 жовтня 2007, 00:27
Член групи

ID Snap Comp, що для цієї ціни.
але воно має ряд істотних падінь.
лише 1 концерт на 677mhz RAM, системних плат здатні тільки 2GB.
для ігрових ID сказати "ні", 8500 погані карти. Йоуд бути більше вартості при отриманні гідної DX9 карт.
Я знаю, це здається спокусливої, але в основному процесор займає велику частину цих витрат.
Q6600 становить близько £ 170 в роздрібному продажі.
Old 5 жовтня 2007, 05:03
Донор групи

Якщо ви отримуєте Quad для ігор не помиліться потрібно щонайменше 800 МГц або 1066MHz RAM або відсутність смуги пропускання для процесора буде душити його.

Напевно, мені, але хто-небудь іншої ОС див. наведені на засланні Ebay?

І Necro абсолютно правильним з картою, це паршиво.

-Kanoakavirus

Моя система: Zoomy

Процесор (и):
E8400@3.6ghz (400x9) @ 1,15
Материнська плата:
ASUS P5K Premium
ОЗУ:
2GB Dominator 8500
Графічна карта (и):
BFG 8800GT
Звукова карта:
Xfi Extremegamer
Жорсткий диск (и):
3.35TB доб зберігання. 2TB Int зберігання
Оптичний привід (и):
LG GGC H20L
Діло / PSU:
Enermax 720Вт
Охолодження:
AC7
Мережі / Інтернет:
Монітор (и):
245B, 931B (Samsung)
Операційна система (и):
Vista 32P
Old 5 жовтня 2007, 06:01
Донор групи

Ніколи не довіряйте нікому, що котирування номінальна швидкість, що поєднує в собі всі cores.lol

Якщо тільки те, що хлопець поклав як великі зусилля для створення ПК, як він зробив поставити оголошення together.Oh чекати він, ймовірно, робив, має бути, деякий час, щоб знайти стільки низько кінця "наступного покоління" Апаратне забезпечення.

Моя система: Krlll

Процесор (и):
Intel Q9550@4.33Ghz
Материнська плата:
Gigabyte GA-EP45-UD3P
ОЗУ:
4x2GB OCZ Platinum PC8500
Графічна карта (и):
Gainward 4870X2 (840 Core 940 Mem)
Звукова карта:
Бортові HDA
Жорсткий диск (и):
Кілька LOL 1650GB Всього
Оптичний привід (и):
1xDVD Philips DVD +-RW
Діло / PSU:
Antec 1200/Enermax Infiniti 720Вт
Охолодження:
Tuniq Tower 120
Мережі / Інтернет:
Dual Gigabit Ethernet
Монітор (и):
Acer 22 "широкоформатний
Операційна система (и):
Vista Ultimate X64
Old 5 жовтня 2007, 13:34
Член групи

Це один мій старший брат купив і здається, що добрі люди думають http://cgi.ebay.co.uk/Athlon-DUAL-CO...QQcmdZViewItem
Old 7 жовтня 2007, 01:55
Донор групи

Все, що я можу сказати, це у вас про це думати логічно. Люди продають речі робити прибуток. Якщо б не було добре для них, то вони не будуть продавати. Зазвичай комп'ютери, які приходять вже готові є неймовірно низькою якістю (за винятком яблук).

, Судячи з цього комп'ютера свій шматок лайна. Не ображайтеся значило. Вона не вказала, що компанія зробила відеокарту і "випадково" не показали фотографію його небудь.

Не купуйте його! Краще за все, щоб отримати допомогу від кого ви знаєте і яким довіряєте, який має гарне знання комп'ютера. Працюючи з ними, ви можете побудувати комп'ютер, що задовольняє всім Вашим вимогам і є надійною та безпечною.

Як Кріль сказав: "Ніколи не довіряйте нікому, що котирування номінальної швидкості шляхом об'єднання всіх ядер"

Він має рацію.
Old 7 жовтня 2007, 04:53
Член групи

Я вважаю, говорити про ДЕК
Innovision 3D 8500GT 512MB DDR2 DVI PCI-E
що доступний за £ 46.99

Тому що я знаю, що хлопці трюки, і це найдешевший і карти можна знайти відповідність, як він стверджує. Він доцент харчування з ОС він грає на терміні "Vista Ready". Він також звинувачення £ 25 для судноплавства і доставки займає до 1 місяця. Також він використовує цілий ряд премій серед help.Which звинувачення 70P хвилину.

Я ніколи не купив комп'ютер з him.But він кого-то я був як стежить за конкуренцією, коли я почав мій бізнес.

Ціна, яку він поклав, що комп'ютери разом становить £ 330,87
Я думаю, що він робить з точки зору опису досить справедливим, хоча. Ви отримуєте карту GeForce 512mb. і т.д. плюс, очевидно, є створення вартості і системи PayPal, Ebay і зборів.

Я думаю, якщо він буде мати краще обслуговування клієнтів, падіння числа Premium Rate, чітко це доцент судно з операційною системою. Ive також бачили його ім'я карти, як Infact 512Mb, коли вони можуть бути 256mb з турбо-кеш об'ємом 512 МБ.

Загалом, покупцям на Ebay потрібно усвідомити, ви не отримаєте щось задарма. Ви отримуєте те, що ви платите. Її ще більшої віддачі ПК ніж можна було б отримати від магазинів. В цілому, я думаю, свою справедливу ціну.

Будь-яке Не згодні?

Innovision 3D 8500GT 512MB DDR2 DVI PCI-E Видеокарта
Old 7 жовтня 2007, 05:19
Член групи

Я розумію, що ви говорите, але хороший рівень обслуговування клієнтів, коли мій старший брат наказав з них хлопець додали у вільному Черга Jumping (£ 15) і доставка на монітор (US Plug але £ 10 доставка безкоштовно), щоб вони знали, як малювати Вам і комп'ютером так само, як один мій старший брат наказав і, здається, просто немає хороших важливо Роз'єми включають: (а я migh TGO за це, коли у мене є гроші
Old 7 жовтня 2007, 05:30
Донор групи

Я думаю, свою справедливу ціну, але ви дійсно не знаю точно що це ваша отримувати. Я вставляти з моїм попереднім переконання, що краще змусити кого-то ти знаєш, хто має певний досвід роботи з комп'ютерами для роботи з вами, щоб побудувати одну.

Це і 8500GT це не дуже гарна гра GPU. Я думаю, було б краще поїхати з високою картою DX9 кінці замість молодшої карти DX10 кінця. Я в даний час запустити 2 7600GS в SLi які роблять роботу для більшості ігор більш ніж добре, і вони тільки вартість AU $ 180 (75-80 фунтів).

EDIT: Просто щоб відновити мої аргументи:

Я отримав весь комп'ютер, у тому числі:

- AMD Athlon 64 X2 Dual Core@2.8GHz
- 2 7600GS в режимі SLi
- 1 ТВ-тюнер
- GA-M55SLI-S4 Rev 2 SLI Ready материнських плат
- 2GB DDR2 RAM
- Thermaltake Soprano справу
- 1 250GB HDD
- 1 DVD-RW
- CoolerMaster 550W PSU
- Windows XP Pro

Всі за тією ж ціною, що й комп'ютер. Особисто я віддаю перевагу "Мій комп'ютер" в будь-який день. Хоча отримати ваш комп'ютер, як здається, вкрасти, це більш ніж ймовірно, неймовірно поганою якістю.
Old 7 жовтня 2007, 05:50
Член групи

Безсоння, коли мова йде цін своїх не дуже гарна ідея просто конвертувати валюту. Тут, у Великій Британії, ми отримаємо стільки податкової і т.п., які є зірвав, коли справа доходить до таких речей.

Наприклад, ціни на Newegg далеко перевершити все, що ми маємо тут. Якщо б нам довелося купувати там, хоча, ви б величезний заряд судноплавства, а також митних та імпортних мит, плюс я думаю, що існує також податкова, як 13% від Electricals.

Його жарти насправді.

Я знаю, що кажу, хоча ваша безсоння. Але люди в Великобританії можна купити щось подібне або перейдіть на PC World, де вони chared ще більше за набагато менші специфікації, і вони навряд чи отримають будь-яку інформацію про нього.

Jamesleee, я буду вважати ваші Didn't поставляються з ОС? Чи були ви чекали одного або ви знали з аукціоні Ebay, що вона didn't є?
Reply

Register
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.