![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Мислите ли, че това ще бъде добър игрален компютъра? Моля, след всяко конструктивно critiscm, че ще ми помогне да подобрим ... Майка борда - [Кликнете върху линка за части] Процесор - [Кликнете за модела] [6400 +] RAM - [Кликнете за модела] Куфар - [Twin двигател, Overclock стойност - 2 двойни турбината фенове] HD - [Твърд диск] [10000 RPM - 150GB] Графична карта - [8800 Ultra] Звукови карти - [Фаталност] Операционна система - [XP Pro] Оптично устройство PSU - [1010 w] ASUS Heatsink -- Мишка - [Razer - Смърт Addder] Клавиатура - [Razer тарантул] Благодаря, че отделихте време да прочетете това и, че отделихте време да проверим ... Моля, курс го и ми дай critiscm всички необходими ... Наздравици, Craig |
|
| |||
| |||
| Да сте направили много добър избор, първо на всички сте избрали най-добрите AMD двойствен сърцевина и AMD по-добре е, че Intel!, ddr800 овен е най-подходяща за игри, тъй като е очевидно-бързо, така този добър, случаят е добър избор той ще се отърве от всичко това излишната топлина, добър избор на HD, както и заради допълнителните скорост ще намали натоварването време на игрите, на 8800 ултра е добър избор, звукова карта, ще бъде чудесно, докато играят първият човек стрелците с около 5,1 или 7,1 sorround звук високоговорители, на PSU е достатъчно добър за задвижване на всички, които хардуера, хладилника ще бъде gr8 за overclocking и мишката и клавиатурата е малко скъпо за моя вкус, но каквото и да е. Какво мога да кажа, нейната безупречно! единственото reccomendations Аз ще дам е много фенове или watercooling ако искате и вие да искате на Intel четворни основната настройка с дънната платка, която позволява на DDR 1066 (PC 8400) овен, AMD са по-добри, въпреки, че Intel те все още имат доста DONT AMD quads на пазара все още. (inhales) Съжалявам за толкова много писане, надявам се, че помага! |
|
| |||
| |||
| Благодаря ви много XD означава много, за да ме за ppl'z aproval и там wernt толкова много писане, аз може да се справи XD thnx отново Craiig, |
|
| |||
| |||
| Това нещо трябва цена $ $ $! Нейната добра компютърна аз трябва да кажа ... не че си бил "художественото", или "творчески", само още по-малко случаи на "изберем най-добрия случай, да не мъчите с останалите". Иска ми имаше пари, за да купя нещо такова, но аз съм само 15: (.
__________________ "Ако не можете да ги убедя, обърка ги!" |
|
| |||
| |||
| lmao, Im само на 15, както и XD Предполагам, че вашите права за избират най-доброто и всичко това, Но докато мога да играя Counter стачка източник на добра машина Im щастлива =) цена = около £ 1500 (приблизително) |
|
| |||
| |||
| LOL Im 15 също, WTF става?!? |
|
| |||
| |||
| Говори за "среща за вековете". Как в името на всички, които контролира влязохте 1500 паунда! Най-съм имал АС е около $ 400, което е около 200 лири ... : (
__________________ "Ако не можете да ги убедя, обърка ги!" |
|
| |||
| |||
| lmao възраст 15 ftw! ummm и мама и татко собствени meh искал 700 и аз трябваше 200 за B-ден толкова зле получи почивка от банков XD |
|
| |||
| |||
| Лично аз ще стоят настрана от дънната платка ECS. Единствената причина е .... Имам един, и са били с проблеми ..... И ..... тяхното обслужване / подкрепят наистина наистина гадно! О да, те са били известни съобщение crappy или корумпирани BIOS файлове и тяхната реакция е "изпрати на BIOS чип за нас и ние ще Ви изпратим нова "..... въпреки че те не отстрани корумпиран BIOS им сайт .... ECS е бюджет съвет, и това е отразено чрез своите "бюджет" за обслужване на клиенти. Лично аз искате отидете с гигабайт борда. |
|
| |||
| |||
| Ница настройка, ако това, което харчите толкова по клавиатурата защо не отидете на едно от тия? Или ако не ви един за докосване на екрана панели и титанов проверите клавиши това вън. Взех затъмнение версия, лазерно рязани ключове прави игра играе в тъмното сън! Също така доста издръжлив, арго спомням колко бири и разляна по него през цялата нощ WoW сесии! А това са дни!
__________________ Миналата нощ лежах в леглото погледна към звездите в небето и си помислих, където пък е най-таван. ![]() |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Intel G31 добро за игрите? | begone2day | Графика на карти & Монитори | 1 | 25 ноември 2008 19:09 |
| Имате нужда от добър игрален дънната | cheesepuff | Процесори, дънни платки & RAM | 19 | 2-ро Jul 2008 14:32 |
| Gaming PC спецификационен Добър ли е? | boon401 | Общи Хардуер Чат | 7 | 4 януари 2008 17:58 |
| Това ли са добрите части за игрите? | SoulessLove | Общи Хардуер Чат | 5 | 18 Дек 2007 19:53 |
| Дали това е добър игрален компютър | jameslee07 | Общи Хардуер Чат | 19 | 7 октомври 2007 08:18 |
| Нишка Инструменти | |
| |