по-малко капитал

Magazine
Go Back   Компютърна сок > Компютърен хардуер > Общи Хардуер Чат

Register

Един добър Gaming компютър?

Reply

Нишка Инструменти
Old 8-ми ноември 2007, 12:57
Член Група

Default Един добър Gaming компютър?

Мислите ли, че това ще бъде добър игрален компютъра? Моля, след всяко конструктивно critiscm, че ще ми помогне да подобрим ...

Майка борда - [Кликнете върху линка за части]
Процесор - [Кликнете за модела] [6400 +]
RAM - [Кликнете за модела]
Куфар - [Twin двигател, Overclock стойност - 2 двойни турбината фенове]
HD - [Твърд диск] [10000 RPM - 150GB]
Графична карта - [8800 Ultra]
Звукови карти - [Фаталност]
Операционна система - [XP Pro]
Оптично устройство
PSU - [1010 w]
ASUS Heatsink --
Мишка - [Razer - Смърт Addder]
Клавиатура - [Razer тарантул]

Благодаря, че отделихте време да прочетете това и, че отделихте време да проверим ... Моля, курс го и ми дай critiscm всички необходими ...

Наздравици,
Craig
Old 8-ми ноември 2007, 14:46
Номер на групата

Да сте направили много добър избор, първо на всички сте избрали най-добрите AMD двойствен сърцевина и AMD по-добре е, че Intel!, ddr800 овен е най-подходяща за игри, тъй като е очевидно-бързо, така този добър, случаят е добър избор той ще се отърве от всичко това излишната топлина, добър избор на HD, както и заради допълнителните скорост ще намали натоварването време на игрите, на 8800 ултра е добър избор, звукова карта, ще бъде чудесно, докато играят първият човек стрелците с около 5,1 или 7,1 sorround звук високоговорители, на PSU е достатъчно добър за задвижване на всички, които хардуера, хладилника ще бъде gr8 за overclocking и мишката и клавиатурата е малко скъпо за моя вкус, но каквото и да е.

Какво мога да кажа, нейната безупречно! единственото reccomendations Аз ще дам е много фенове или watercooling ако искате и вие да искате на Intel четворни основната настройка с дънната платка, която позволява на DDR 1066 (PC 8400) овен, AMD са по-добри, въпреки, че Intel те все още имат доста DONT AMD quads на пазара все още.

(inhales) Съжалявам за толкова много писане, надявам се, че помага!
Old 8-ми ноември 2007, 15:18
Член Група

Благодаря ви много XD
означава много, за да ме за ppl'z aproval
и там wernt толкова много писане, аз може да се справи XD

thnx отново
Craiig,
Old 9-ти ноември 2007, 04:38
Номер на групата

Това нещо трябва цена $ $ $!

Нейната добра компютърна аз трябва да кажа ... не че си бил "художественото", или "творчески", само още по-малко случаи на "изберем най-добрия случай, да не мъчите с останалите".

Иска ми имаше пари, за да купя нещо такова, но аз съм само 15: (.

"Ако не можете да ги убедя, обърка ги!"
Old 9-ти ноември 2007, 05:19
Член Група

lmao, Im само на 15, както и XD
Предполагам, че вашите права за избират най-доброто и всичко това,
Но докато мога да играя Counter стачка източник на добра машина Im щастлива =)

цена = около £ 1500 (приблизително)
Old 9-ти ноември 2007, 05:59
Номер на групата

LOL Im 15 също, WTF става?!?
Old 9-ти ноември 2007, 06:04
Номер на групата

Говори за "среща за вековете".

Как в името на всички, които контролира влязохте 1500 паунда! Най-съм имал АС е около $ 400, което е около 200 лири ... : (

"Ако не можете да ги убедя, обърка ги!"
Old 9-ти ноември 2007, 06:33
Член Група

lmao възраст 15 ftw!
ummm и мама и татко собствени meh искал 700
и аз трябваше 200 за B-ден толкова зле получи почивка от банков XD
Old 9-ти ноември 2007, 08:34
Новите държави Група

Лично аз ще стоят настрана от дънната платка ECS. Единствената причина е .... Имам един, и са били с проблеми ..... И ..... тяхното обслужване / подкрепят наистина наистина гадно! О да, те са били известни съобщение crappy или корумпирани BIOS файлове и тяхната реакция е "изпрати на BIOS чип за нас и ние ще Ви изпратим нова "..... въпреки че те не отстрани корумпиран BIOS им сайт .... ECS е бюджет съвет, и това е отразено чрез своите "бюджет" за обслужване на клиенти. Лично аз искате отидете с гигабайт борда.
Old 9-ти ноември 2007, 08:36
Номер на групата

Ница настройка, ако това, което харчите толкова по клавиатурата защо не отидете на едно от тия?
Или ако не ви един за докосване на екрана панели и титанов проверите клавиши това вън. Взех затъмнение версия, лазерно рязани ключове прави игра играе в тъмното сън! Също така доста издръжлив, арго спомням колко бири и разляна по него през цялата нощ WoW сесии! А това са дни!

Register

Маркери

Подобни Конци
Нишка Нишка Начално Форум Отговори Последно мнение
Intel G31 добро за игрите? begone2day Графика на карти & Монитори 1 25 ноември 2008 19:09
Имате нужда от добър игрален дънната cheesepuff Процесори, дънни платки & RAM 19 2-ро Jul 2008 14:32
Gaming PC спецификационен Добър ли е? boon401 Общи Хардуер Чат 7 4 януари 2008 17:58
Това ли са добрите части за игрите? SoulessLove Общи Хардуер Чат 5 18 Дек 2007 19:53
Дали това е добър игрален компютър jameslee07 Общи Хардуер Чат 19 7 октомври 2007 08:18
Нишка Инструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Компютърни сок.

Осъществено от vBulletin ® Copyright © 2000 - 2009 Jelsoft предприятия ООД SEO от vBSEO © 2009, Crawlability, Inc