μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Εξοπλισμός Υπολογιστών > Γενική Συζήτηση Hardware

Register

A Good Παιχνίδια Υπολογιστών;

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 8 Νοεμβρίου 2007, 12:57
Μέλος Ομάδα

Default A Good Παιχνίδια Υπολογιστών;

Νομίζετε ότι αυτό θα είναι ένα καλό gaming PC? Παρακαλούμε να δημοσιεύσετε εποικοδομητική critiscm ότι θα με βοηθήσετε να βελτιώσουμε ...

Μητέρα του σκάφους - [Κάντε κλικ στον σύνδεσμο για τα τμήματα]
Επεξεργαστής - [Κάντε κλικ για μοντέλο] [6400 +]
RAM - [Κάντε κλικ για μοντέλο]
Περίπτωση - [Twin κινητήρα, Overclock αξία - 2 δίδυμο στρόβιλο ανεμιστήρες]
HD - [Hard Drive] [10000 RPM - 150GB]
Κάρτα γραφικών - [8800 Ultra]
Κάρτα Ήχου - [Θάνατο]
Operating System - [XP Pro]
Οπτικός Δίσκος
PSU - [1010w]
ASUS Heatsink --
Mouse - [Razer - Θάνατος Addder]
Πληκτρολόγιο - [Razer ταράντουλα]

Ευχαριστούμε για το χρόνο για να διαβάσετε αυτό και λαμβάνοντας το χρόνο για να το ελέγξουμε ... Παρακαλώ κάνετε ποσοστό αυτό και να μου δώσετε κάποια critiscm χρειάζεται ...

Εις υγεία,
Craig
Old 8 Νοεμβρίου 2007, 14:46
Ομάδα Δωρητών

ναι έχετε κάνει πολύ καλές επιλογές? πρώτα από όλα θα έχουν συλλεγεί τα καλύτερα AMD διπλού πυρήνα AMD και της Intel είναι ότι καλύτερο!!, ddr800 ram είναι καλύτερες για gaming, όπως είναι προφανώς πιο γρήγορα, ώστε thats καλή, η υπόθεση είναι μια καλή επιλογή ως θα είναι να απαλλαγούμε από όλους ότι η υπερβολική ζέστη, καλή επιλογή για hd, αλλά επιπλέον διότι η ταχύτητα, θα μειώσει το χρόνο φόρτωσης των παιχνιδιών, το 8800 ultra είναι μια καλή επιλογή, η κάρτα ήχου θα είναι μεγάλη, ενώ παίζει πρώτο πρόσωπο σκοπευτές με κάποιο 5.1 ή 7,1 sorround ήχου ομιλητές, το PSU είναι αρκετά καλή στην εξουσία όλα αυτό το υλικό, το πιο δροσερό θα GR8 για overclocking και το ποντίκι και πληκτρολόγιο είναι λίγο ακριβό για μένα, αλλά όποια κι αν είναι.

Τι να πω, την άψογη! το μόνο reccomendations Θα δώσουμε είναι πολλές watercooling ανεμιστήρες ή, αν θέλετε, και ίσως να θέλετε να έναν πυρήνα Intel Quad setup με μητρική πλακέτα που επιτρέπει DDR 1066 (PC 8400) ram, παρά AMD Intel είναι καλύτερα που εξακολουθούν να έχουν αρκετά dont τετράκλινα AMD στην αγορά ακόμη.

(εισπνέει) συγγνώμη για τόσα πολλά γραπτά, Ελπίζω ότι βοηθάει!
Old 8 Νοεμβρίου 2007, 15:18
Μέλος Ομάδα

Ευχαριστώ πολύ xD
σημαίνει πολλά για εμένα για να ppl'z aproval
και εκεί wernt ότι πολύ γραπτώς, θα μπορούσα να αντιμετωπίσουν xD

thnx και πάλι
Craiig,
Old 9 Νοεμβρίου 2007, 04:38
Ομάδα Δωρητών

Αυτό το πράγμα πρέπει κόστος $ $ $!

Είναι ένα καλό υπολογιστή θα πρέπει να πω ... ότι δεν ήσασταν "καλλιτεχνική" ή "δημιουργική", λίγο πιο λιγότερο περίπτωση "διαλέξτε το καλύτερο, μην ασχοληθείτε με τα υπόλοιπα".

Μακάρι να είχα τα χρήματα να αγοράσουν κάτι τέτοιο, αλλά είμαι μόνο 15: (.

"Εάν δεν μπορείτε να τους πείσουμε, μπερδεύουν τους!"
Old 9 Νοεμβρίου 2007, 05:19
Μέλος Ομάδα

lmao, im μόνο 15 και xD
Μάλλον δίκιο σας διαλέξτε το καλύτερο και όλα αυτά,
αλλά όσο μπορεί να παίξει κατά της απεργίας πηγή για μια καλή μηχανή im ευτυχής =)

κόστος = περίπου £ 1.500 (περίπου)
Old 9 Νοεμβρίου 2007, 05:59
Ομάδα Δωρητών

lol im 15 πάρα πολύ, είναι WTF γίνεται;!;
Old 9 Νοεμβρίου 2007, 06:04
Ομάδα Δωρητών

Συζήτηση για μια "συνάντηση για τις ηλικίες".

Πώς στο όνομα όλων των ελέγχων που το βρήκες 1500 λίρες!; Η πλέον έχω ποτέ ΑΕ είναι περίπου $ 400, το οποίο είναι περίπου 200 κιλά ... : (

"Εάν δεν μπορείτε να τους πείσουμε, μπερδεύουν τους!"
Old 9 Νοεμβρίου 2007, 06:33
Μέλος Ομάδα

lmao ηλικία 15 ftw!
ummm καλά μαμά και ο μπαμπάς δική meh όπως 700
Είχα και 200 για β-get κακή ημέρα τόσο από την υπόλοιπη τράπεζα xD
Old 9 Νοεμβρίου 2007, 08:34
Νέο Μέλος Ομάδα

Προσωπικά, θα ήθελα να μείνετε μακριά από την ECS μητρική πλακέτα. Μόνο το λόγο .... Έχω ένα, και έχουν προβλήματα που έχουν ..... ΚΑΙ ..... την εξυπηρέτηση των πελατών / στήριξη πραγματικά πραγματικά χάλια! Ναι, έχουν γίνει γνωστές για την αποδέσμευση ή crappy διεφθαρμένη BIOS αρχεία και τους απάντηση είναι "να στείλετε το BIOS chip για εμάς και θα σας στείλουμε ένα νέο "..... και αν δεν άρει την διεφθαρμένη BIOS off site τους .... ECS είναι προϋπολογισμού του σκάφους, και που αντανακλάται μέσα από τους "προϋπολογισμό" της εξυπηρέτησης πελατών. Προσωπικά, θα ήθελα πάμε με Gigabyte σκάφους.
Old 9 Νοεμβρίου 2007, 08:36
Ομάδα Δωρητών

Nice setup, αν δαπανών σας ότι πολύ για ένα πληκτρολόγιο, γιατί να μην πάμε για ένα από αυτά;
Ή αν δεν σας το ένα για την οθόνη αφής και πάνελ τιτανίου πλήκτρα ελέγχουν αυτό έξω. Πήρα την έκλειψη έκδοση, το λέιζερ κομμένα πλήκτρα κάνει το παιχνίδι που παίζουν στο σκοτάδι ένα όνειρο! Επίσης, αρκετά ανθεκτικό, επίκλιση θυμάμαι πόσες μπύρες θ απορριφθούν σε αυτό κατά τη διάρκεια όλων των συνεδριάσεων WoW νύχτα! ah ήταν εκείνες οι μέρες!

Register
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.