![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Mislite da će to biti dobar gaming PC? Molimo objavljivati nikakav konstruktivan critiscm koji će mi pomoći poboljšati ... Majka pansion - [Kliknite na link za dijelove] Procesor - [Klikni za model] [6400 +] RAM - [Klikni za model] Slučaj - [Twin motor, Overclock vrijednost - 2 twin turbina obožavatelji] HD - [Hard disk] [10000 RPM - 150GB] Grafička kartica - [8800 Ultra] Zvučna kartica - [Fatalnost] Operacijski sustav - [XP Pro] Optički pogon PSU - [1010w] ASUS Heatsink -- Miš - [Razer - Smrt Addder] Keyboard - [Razer tarantula] Hvala što ste izdvojili vrijeme da pročitate ovaj i uzimanje vremena za check it out ... Molimo da se stope i dajte mi bilo koji critiscm potreban ... Živjeli, Craig |
|
| |||
| |||
| Da li su napravile jako dobar izbor, prije svega ste pokupili najbolje AMD dual core i AMD Intel koji je bolji!, ddr800 ram je najbolji za igre kao što je očigledno brža pa taj dobar, slučaj je dobar izbor, kao to će odstraniti sve što je višak topline, dobar izbor hd kao pomoćni jer će smanjiti brzinu učitava vrijeme igre, u 8800 ultra je dobar izbor, zvučne kartice će biti velika, dok svira prva osoba shooters kod nekih 5,1 ili 7,1 sorround zvukom govornika, PSU je dovoljno dobro da se sve snage da se hardver, hladnjak će biti gr8 za overclocking i miš i tipkovnica je malo preskupo za moje sviđanje ali slicno. Što mogu reći, njegova nepogrešiv! jedino PREPORUKE bih dao je puno navijača watercooling ili ako želite, a možda biste željeli Intel quad core setup s matične ploče koji omogućava DDR 1066 (PC 8400) ram, unatoč AMD Intel bolje je da se oni još uvijek ne sasvim su AMD četvorci na tržištu još. (inhales) žao toliko pisanja, nadam se da pomaže! |
|
| |||
| |||
| Thank you very much XD puno znači da mi za ppl'z aproval i tamo wernt toliko pisanja, ja mogao nositi XD thnx opet Craiig, |
|
| |||
| |||
| Da stvar mora trošak $ $ $! Njegov dobar računalo Moram reći ... ne da si "umjetničke" ili "kreativni", samo još manje slučaju "odabrati najbolji, ne zamaram sa ostatkom". JA priželjkivanje JA je taj novac kupiti nešto slično, ali ja sam samo 15: (.
__________________ "Ako se ne možete uvjeriti ih, zbuniti ih!" |
|
| |||
| |||
| lmao, Im samo 15 kao XD Pretpostavljam da je vaše pravo o motika najbolja i sve to, ali dokle god ja mogu igrati counter štrajk na izvor dobar stroj im happy =) trošak = oko £ 1500 (otprilike) |
|
| |||
| |||
| lol IM 15 previše, wtf se događa?!? |
|
| |||
| |||
| Razgovarajte o "sastanku za uzrasta". Kako se u ime svih onih koji su kontrole Jeste li dobili 1500 funti! Najviše sam ikada imala je oko AU $ 400, što je oko 200 funti ... : (
__________________ "Ako se ne možete uvjeriti ih, zbuniti ih!" |
|
| |||
| |||
| lmao dob 15 ftw! ummm i mamica i tatica vlastite meh poput 700 i imao sam 200 za b-day tako bolestan dobiti ostatak od bankovnog XD |
|
| |||
| |||
| Osobno, ja bih boravak daleko od ECS matična ploča. Jedini razlog da .... Ja sam jedan, a nakon što su problemi ..... I ..... njihove usluge kupcima / support stvarno stvarno sucks! Oh yeah, oni su poznati release jebani ili korumpiran BIOS datoteke i njihov odgovor je "pošalji BIOS čip za nas i poslat ćemo Vam novu "..... iako oni ne ukloniti pokvarene BIOS off njihovim stranicama .... ECS je proračun odbora, kao i da se ogleda kroz njihove "proračun" službu za korisnike. Osobno, ja bih ići sa gigabajt odbora. |
|
| |||
| |||
| Nice setup, ako je vaš trošenje toliko na tipkovnici zašto ne ići na jedan od ovi? Ili ako tvoj nije jedan za touch screen panela i ključeva titan check ovo van. Dobio sam pomračiti verziju, lasersko rezanje tipke igra čini igranje u mraku san! Također prilično izdržljiva, ne mogu sjetiti koliko piva i izliti na to tijekom cijele noći sjednicama WOW! Ah, to su bili dani!
__________________ Sinoć sam ležala u krevetu gledajući gore u zvijezde na nebu, a ja mislio da se ja, gdje je pakao je strop. ![]() |