kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógép hardver > Általános fémáru Chat

Register

A Good Számítógépes játék?

Reply

Téma eszközök
Old November 8, 2007, 12:57
Csoport tagja

Gondolod, hogy ez lesz egy jó PC Gaming? Kérjük, bármilyen építő jellegű post critiscm, hogy segítsen javítani ...

Anya fórumon - [Kattints a linkre a részek]
Processzor - [Kattintson a modell] [6400 +]
RAM - [Kattintson a minta]
Doboz - [Twin motor, Overclock értéket - 2 kétágyas turbináig szurkolók]
HD - [Merevlemez] [10000 RPM - 150GB]
Grafikus kártya - [8800 Ultra]
Sound Card - [Végzet]
Operációs rendszer - [XP Pro]
Optikai meghajtó
PSU - [1010w]
ASUS Hűtőborda --
Egér - [Razer - Halál Addder]
Billentyűzet - [Razer Tarantula]

Köszönöm, hogy időt, hogy olvassa el ezt, és hogy időt check it out ... Kérem, árfolyam, és adja meg a szükséges critiscm ...

Egészségére,
Craig
Old November 8, 2007, 14:46
Donor Group

Igen van nagyon jó döntéseket hozni, először is van a legjobb válogatott AMD kétmagos és az AMD jobb, hogy az Intel!, ddr800 ram a legjobb játékélményt ez nyilvánvalóan gyorsabb, így amit jó esetben egy jó választás, mint fog megszabadulni minden felesleges hőt, jó választás a hd is, mert az extra sebességet csökkenteni fogja a rakodási idő a játékok, a 8800 Ultra is jó választás, a hangkártyára lesz nagy lejátszása közben első személy shooters mintegy 5,1, illetve 7,1 sorround hang hangszórók, a tápegység nem elég jó a teljesítménye, hogy a hardver, a hidegebb lesz gr8 az overclocking és az egér és a billentyűzet egy kicsit drága a saját kedvére, de mindegy.

Mit is mondhatnék, a hibátlan! Csak reccomendations azt is, hogy sok rajongó vagy watercooling ha akar, és akkor az Intel quad core beállítás egy alaplap, amely lehetővé teszi a DDR-1066 (PC-8400) RAM-mal, annak ellenére, hogy az AMD jobb, hogy az Intel még így is elég, hogy ne AMD Quad a piacon még.

(inhales) sajnálom annyira írásban, remélem, hogy segít!
Old November 8, 2007, 15:18
Csoport tagja

Köszönjük szépen xD
sokat jelent nekem ppl'z aproval
és hogy sokkal wernt írásban tudtam megbirkózni xD

thnx again
Craiig,
Old November 9, 2007, 04:38
Donor Group

Ezt a dolgot kell költsége $ $ $!

A jó számítógép azt kell mondanom ... nem, hogy te voltál "művészi" vagy a "kreatív", csak inkább kevesebb esetben "pick a legjobb, nem zavarja a többi."

Bárcsak volna a pénzt, hogy vásároljanak valami ilyesmi, de én csak 15: (.

"Ha nem sikerül meggyőzni őket, megzavarhatja őket!"
Old November 9, 2007, 05:19
Csoport tagja

lmao, im is csak 15 xD
Azt hiszem, a jobb kb pick a legjobb, meg minden,
de amíg tudok játszani counter strike source egy jó gép im happy =)

cost = kb £ 1,500 (kb.)
Old November 9, 2007, 05:59
Donor Group

lol im 15 is, wtf folyik itt?!?
Old November 9, 2007, 06:04
Donor Group

Beszélni a "találkozó a korok."

Hogy a neve is, aki irányítja nem kapsz 1500 font!? A legtöbb, amit valaha is mintegy 400 AU $, ami körülbelül 200 font ... : (

"Ha nem sikerül meggyőzni őket, megzavarhatja őket!"
Old November 9, 2007, 06:33
Csoport tagja

lmao életkora 15 ftw!
Ummm jól anyu és apu saját MEH mint 700
és én 200 B-day így beteg kap többit banki xD
Old November 9, 2007, 08:34
Új tag Csoport

Személy szerint én is távol marad a ECS alaplap. Csak oka .... Nekem van egy, és a problémák ..... ÉS ..... az ügyfélszolgálat / support tényleg nagyon szar! Ó igen, hogy a már ismert, hogy szabadítsák fel rossz vagy hibás BIOS fájlt és a válasz "küld a BIOS-chip nekünk és mi küldünk egy új "..... bár ne vegyük le a korrupt BIOS a helyén .... Az ECS a költségvetés fórumon, és ez tükröződik át a "költségvetés" az ügyfélszolgálatot. Személy szerint, én megyek a Gigabyte fórumon.
Old November 9, 2007, 08:36
Donor Group

Szép beállítás, ha a kiadásokat, hogy sok a billentyűzetet, hogy miért nem megy az egyik ezek?
Vagy, ha nem az egyik a touch screen panel és titán kulcsokat ellenőrzi ez ki. Megvan a napfogyatkozás változatban a lézervágóval gombok teszi játék játszik a sötétben egy álom! Szintén nagyon tartós, vidám emlékszik, hogy hány sört i kiszóródott rá egész éjszaka folyamán WoW ülés! ah ezek voltak a nap!

Register
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.