![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Gondolod, hogy ez lesz egy jó PC Gaming? Kérjük, bármilyen építő jellegű post critiscm, hogy segítsen javítani ... Anya fórumon - [Kattints a linkre a részek] Processzor - [Kattintson a modell] [6400 +] RAM - [Kattintson a minta] Doboz - [Twin motor, Overclock értéket - 2 kétágyas turbináig szurkolók] HD - [Merevlemez] [10000 RPM - 150GB] Grafikus kártya - [8800 Ultra] Sound Card - [Végzet] Operációs rendszer - [XP Pro] Optikai meghajtó PSU - [1010w] ASUS Hűtőborda -- Egér - [Razer - Halál Addder] Billentyűzet - [Razer Tarantula] Köszönöm, hogy időt, hogy olvassa el ezt, és hogy időt check it out ... Kérem, árfolyam, és adja meg a szükséges critiscm ... Egészségére, Craig |
|
| |||
| |||
| Igen van nagyon jó döntéseket hozni, először is van a legjobb válogatott AMD kétmagos és az AMD jobb, hogy az Intel!, ddr800 ram a legjobb játékélményt ez nyilvánvalóan gyorsabb, így amit jó esetben egy jó választás, mint fog megszabadulni minden felesleges hőt, jó választás a hd is, mert az extra sebességet csökkenteni fogja a rakodási idő a játékok, a 8800 Ultra is jó választás, a hangkártyára lesz nagy lejátszása közben első személy shooters mintegy 5,1, illetve 7,1 sorround hang hangszórók, a tápegység nem elég jó a teljesítménye, hogy a hardver, a hidegebb lesz gr8 az overclocking és az egér és a billentyűzet egy kicsit drága a saját kedvére, de mindegy. Mit is mondhatnék, a hibátlan! Csak reccomendations azt is, hogy sok rajongó vagy watercooling ha akar, és akkor az Intel quad core beállítás egy alaplap, amely lehetővé teszi a DDR-1066 (PC-8400) RAM-mal, annak ellenére, hogy az AMD jobb, hogy az Intel még így is elég, hogy ne AMD Quad a piacon még. (inhales) sajnálom annyira írásban, remélem, hogy segít! |
|
| |||
| |||
| Köszönjük szépen xD sokat jelent nekem ppl'z aproval és hogy sokkal wernt írásban tudtam megbirkózni xD thnx again Craiig, |
|
| |||
| |||
| Ezt a dolgot kell költsége $ $ $! A jó számítógép azt kell mondanom ... nem, hogy te voltál "művészi" vagy a "kreatív", csak inkább kevesebb esetben "pick a legjobb, nem zavarja a többi." Bárcsak volna a pénzt, hogy vásároljanak valami ilyesmi, de én csak 15: (.
__________________ "Ha nem sikerül meggyőzni őket, megzavarhatja őket!" |
|
| |||
| |||
| lmao, im is csak 15 xD Azt hiszem, a jobb kb pick a legjobb, meg minden, de amíg tudok játszani counter strike source egy jó gép im happy =) cost = kb £ 1,500 (kb.) |
|
| |||
| |||
| lol im 15 is, wtf folyik itt?!? |
|
| |||
| |||
| Beszélni a "találkozó a korok." Hogy a neve is, aki irányítja nem kapsz 1500 font!? A legtöbb, amit valaha is mintegy 400 AU $, ami körülbelül 200 font ... : (
__________________ "Ha nem sikerül meggyőzni őket, megzavarhatja őket!" |
|
| |||
| |||
| lmao életkora 15 ftw! Ummm jól anyu és apu saját MEH mint 700 és én 200 B-day így beteg kap többit banki xD |
|
| |||
| |||
| Személy szerint én is távol marad a ECS alaplap. Csak oka .... Nekem van egy, és a problémák ..... ÉS ..... az ügyfélszolgálat / support tényleg nagyon szar! Ó igen, hogy a már ismert, hogy szabadítsák fel rossz vagy hibás BIOS fájlt és a válasz "küld a BIOS-chip nekünk és mi küldünk egy új "..... bár ne vegyük le a korrupt BIOS a helyén .... Az ECS a költségvetés fórumon, és ez tükröződik át a "költségvetés" az ügyfélszolgálatot. Személy szerint, én megyek a Gigabyte fórumon. |
|
| |||
| |||
| Szép beállítás, ha a kiadásokat, hogy sok a billentyűzetet, hogy miért nem megy az egyik ezek? Vagy, ha nem az egyik a touch screen panel és titán kulcsokat ellenőrzi ez ki. Megvan a napfogyatkozás változatban a lézervágóval gombok teszi játék játszik a sötétben egy álom! Szintén nagyon tartós, vidám emlékszik, hogy hány sört i kiszóródott rá egész éjszaka folyamán WoW ülés! ah ezek voltak a nap!
__________________ Tegnap este feküdtem az ágyban keresi fel a csillagok az égen, és azt gondoltam magamban, ha a fene az a felső határt. ![]() |