פחותה-equity

Magazine
Go Back   מחשב מיץ > חומרת המחשב > כללי חומרה צ 'אט

Register

טוב משחקים במחשב?

Reply

שרשרת כלים
Old 8 נובמבר 2007, 12:57
חבר קבוצת

Default טוב משחקים במחשב?

האם לדעתך זה יהיה טוב משחק מחשב? נא לכתוב כל בונה critiscm שיעזור לי לשפר את זה ...

אמא Board - [לחץ על הקישור חלקי]
מעבד - [לחץ על הדגם] [6400 +]
זיכרון RAM - [לחץ על מודל]
תיק - [מנוע טווין, Overclock ערך - 2 תאומות טורבינה אוהדים]
HD - [כונן קשיח] [10000 RPM - 150GB]
כרטיס מסך - [8800 Ultra]
כרטיס קול - [הרוגים]
מערכת הפעלה - [XP Pro]
כונן אופטי
PSU - [1010w]
ASUS Heatsink --
עכבר - [Razer - מוות Addder]
לוח מקשים - [Razer עקרבות]

תודה על שהקדשת מזמנך כדי לקרוא את זה ואת לוקחת את הזמן כדי לבדוק את זה ... אנא אל הדולר זה ולתת לי שום צורך critiscm ...

לחיים,
קרייג
Old 8 נובמבר 2007, 14:46
קבוצת תורמים

כן שביצעת טוב מאוד בחירות; קודם כל אתה צריך לבחור את הטוב ביותר AMD DUAL CORE AMD ו אינטל כי היא טובה יותר!!, רם ddr800 הוא הטוב ביותר עבור המשחקים כפי שהוא ללא ספק thats מהר כל כך טוב, במקרה הוא בחירה טובה כמו זה יהיה להיפטר מכל זה עודף חום, בחירה טובה של HD גם כי תוספת מהירות תפחית את זמני הטעינה של המשחקים, את Ultra 8800 הוא בחירה טובה, את כרטיס הקול יהיה נהדר אדם הראשון בעת ששיחק עם כמה shooters או 5.1 7.1 sorround קול ורמקולים, PSU את זה מספיק טוב לשלטון כל החומרה, את Cooler יהיה gr8 עבור overclocking לבין העכבר ואת לוח המקשים הוא קצת יקר שלי טעם אבל לא משנה מה.

מה אני יכול לומר, את מושלם! אני רק את reccomendations הוא יתן הרבה אוהדים watercooling או אם אתה רוצה, ואתה עלול רוצה מרובע ליבות של אינטל עם תוכנית ההתקנה של לוח האם המאפשר DDR 1066 (PC 8400) ראם, למרות היותו טוב יותר AMD אינטל כי הם עדיין יש די dont AMD quads על שוק עדיין.

(inhales) מצטער על כל כך הרבה כותבים, אני מקווה שזה יעזור!
Old 8 נובמבר 2007, 15:18
חבר קבוצת

תודה רבה לך XD
אומר הרבה כדי לי עבור ppl'z aproval
ויש wernt כך הרבה כותבים, אני יכול להתמודד XD

Thnx שוב
Craiig,
Old 9 נובמבר 2007, 04:38
קבוצת תורמים

הדבר הזה חייב לעלות $ $ $!

Its a good המחשב אני חייב לומר ... לא כי אתה היית "אמנותית" או "יצירתי", רק עוד פחות מקרה של "לקחת את הטוב ביותר, אל תטרח עם יתר".

הלוואי שהיה לי כסף לקנות משהו כזה, אבל אני רק 15: (.

"אם אתה לא יכול לשכנע אותם, לבלבל אותם!"
Old 9 נובמבר 2007, 05:19
חבר קבוצת

lmao, im רק 15 גם XD
אני מניח את הזכות לבחור את הטוב ביותר בנושא וכל זה,
אבל כל עוד אני יכול לשחק נגד שביתה מקור טוב על מכונת IM שמח =)

עלות = על £ 1,500 (בערך)
Old 9 נובמבר 2007, 05:59
קבוצת תורמים

LOL IM 15 גם wtf קורה כאן!?
Old 9 נובמבר 2007, 06:04
קבוצת תורמים

מדברים על "מפגש של גילאים".

מה, בשם כל מי שולט קיבלת 1500 פאונד!? ביותר שהיה אי פעם אני כבר עומד AU $ 400, שנמצא בערך 200 קילו ... : (

"אם אתה לא יכול לשכנע אותם, לבלבל אותם!"
Old 9 נובמבר 2007, 06:33
חבר קבוצת

lmao גיל 15 ftw!
ummm גם אמא ואת אבא משלו meh כמו 700
והיה לי עבור B-200 יום כדי לקבל מנוחה מ חולה הבנק XD
Old 9 נובמבר 2007, 08:34
קבוצת חברות חדשות

אישית, הייתי לבדול ECS את לוח האם. רק סיבה להיות .... יש לי אחד, וכן היו בעיות ..... ו ..... את שירות לקוחות / תמיכה ממש ממש גרוע! הו כן, הם היו ידועים לשחרר crappy פגום או קבצי ה-BIOS ואת התגובה הוא "שלח את שבב ה-BIOS לנו ואנו נשלח לך חדשה "..... למרות שהם לא מושחתים להסיר את ה-BIOS את האתר שלהם .... ECS הוא תקציב Board, וכי היא באה לידי ביטוי באמצעות "תקציב" שירות לקוחות. אישית, אני רוצה ללכת עם Gigabyte Board.
Old 9 נובמבר 2007, 08:36
קבוצת תורמים

אחלה של תוכנית ההתקנה, אם ההוצאות שלך כך הרבה על המקלדת למה לא ללכת על אחד אלה?
לחלופין, אם את לא אחת על מסך המגע ואת לוחות מקשים לבדוק טיטן זה החוצה. יש לי את הגירסה אפול, לייזר לחתוך את מפתחות עושה המשחק משחק בחושך חלום! כמו כן, די בלה, צביעות זוכר כמה בירות אני spilt עליו במהלך כל הלילה הפעלות וואו! אה אלו היו ימים!

Register
שרשרת כלים

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

כל הזכויות שמורות © 2006 - 2009 מיץ המחשב.