![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Ar manote, kad tai bus gera žaidimų kompiuterio? Prašome rašyti konstruktyviai critiscm, kad man padės patobulinti ... Mother Board - [Click for dalys nuoroda] Procesorius - [Click modelio] [6400 +] RAM - [Click for modelio] Atvejis - [Twin variklis, Overclock vertė - 2 vienvietės turbina gerbėjai] HD - [Hard drive] [10000 rpm - 150GB] Graphics Card - [8800 Ultra] Garso plokštė - [Fatality] Operacinė sistema - [XP PRO] Optinis įrenginys PSU - [1010w] ASUS Heatsink -- Pelės - [Razer - Mirtis Addder] Klaviatūros - [Razer Tarantula] Ačiū, kad radote laiko perskaityti šią ir, kad radote laiko Check it out ... Prašome normą, kurią ji ir duoti man bet critiscm reikia ... Į sveikatą, Craig |
|
| |||
| |||
| Taip jums padarė labai geras pasirinkimas, visų pirma, jūs turite surinkti geriausi amd dual core ir AMD yra geriau, kad Intel!, DDR800 RAM yra geriausias žaidimų, nes akivaizdu, kad greičiau thats good, atveju yra geras pasirinkimas ji atsikratyti, kad šilumos perteklių, geras pasirinkimas, HD, taip pat dėl papildomų greitis sumažins krovimo laiką žaidimai 8800 Ultra yra geras pasirinkimas, garso korta bus didelis, o žaisti pirmojo asmens Šaudyklės su kai kuriais 5.1 arba 7,1 sorround garso kolonėlės, psu yra pakankamai geri, kad visi elektros įrangos, aušintuvas bus Gr8 ir įsijungimas ir pelė ir klaviatūra yra truputį brangesnis už mano skonį, bet whatever. Ką aš galiu pasakyti, savo nepriekaištinga! tik reccomendations Norėčiau duoti yra daug ventiliatoriais arba Watercooling jei norite, ir jūs galbūt norėsite Intel Quad Core setup su plokštę, kuri leidžia DDR 1066 (PC 8400) ram, nepaisant to, AMD yra geriau intel, kad jie vis dar turi gana dont AMD keturračiai rinkoje dar nėra. (inhales) Atsiprašau už tiek raštu, aš tikiuosi, kad padeda! |
|
| |||
| |||
| Thank you very much xD tai daug už mane ppl'z aproval ten wernt, kad daug rašymo, galėčiau susitvarkyti xD thnx dar Craiig, |
|
| |||
| |||
| Tas daiktas turi kainuos $ $ $! Jo geras kompiuteris turiu pasakyti ... ne tai, kad buvai "meno" ar "Creative", tik daugiau mažiau atveju "pick geriausia, nereikia nerimauti su poilsio". Norėčiau turėjo pinigų nusipirkti kažką panašaus, bet aš tik 15: (.
__________________ "Jei negali įtikinti juos, painioja juos!" |
|
| |||
| |||
| lmao, jiems tik 15, taip pat xD Manau, kad apie jūsų teisę pasirinkti geriausias ir visi, kad bet kol galiu žaisti counter strike source ant geros mašina im laimingas =) kaina = apie £ 1,500 (apytiksliai) |
|
| |||
| |||
| lol im 15 per daug, WTF is going on?!? |
|
| |||
| |||
| Talk about "susitikimas amžius". Kaip iš pavadinimo visiems, kurie kontroliuoja sužinojote 1.500 £!? Pačios aš kada nors apie AU $ 400, kuris yra apie 200 £ ... : (
__________________ "Jei negali įtikinti juos, painioja juos!" |
|
| |||
| |||
| lmao 15 metų amžiaus ftw! Ummm gerai mamytė ir tėvelis savo meh kaip 700 ir turėjau 200 B-Day taip blogai gauti poilsio nuo banko xD |
|
| |||
| |||
| Asmeniškai aš norėčiau likti nuošalyje nuo ECS pagrindinę plokštę. Vienintelė priežastis yra .... Turiu viena, ir buvo problemų ..... IR ..... jų Klientų aptarnavimas / parama tikrai tikrai SUCKS! Oh yeah, jie buvo žinomi spaudai Crappy arba sugadintas BIOS failų ir jų atsakymas yra "Siųsti BIOS lusto su mumis ir mes atsiųsime jums naują "..... nors jie nėra pašalinti korumpuotą BIOS išjungti savo svetainę .... ECS biudžeto lenta, ir tai atsispindi per jų "Biudžetas" klientų aptarnavimo. Asmeniškai aš eiti su Gigabyte lenta. |
|
| |||
| |||
| Nice setup, jei savo išlaidas, kad daug dėl klaviatūros kodėl gi ne eiti viena jie? Arba, jei jūsų ne vieną touch screen skydai ir titano raktų patikrinimas šitas išėjimas. Aš užtemimas versija, pjovimas lazeriu klavišai leidžia žaidimą žaisti tamsoje svajonę! Taip pat labai patvarios, cant remember kiek alaus išpilta aš ją per visą naktį WoW sesija! O tai buvo laikai!
__________________ Praėjusią naktį aš melas žiūrint į visų dangaus žvaigždžių ir aš maniau, kad aš, kur gi yra riba. ![]() |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Intel G31 gerų žaidimų? | begone2day | Graphics Cards & Monitoriai | 1 | Lapkritis 25, 2008 19:09 |
| Reikia gero žaidimo plokštė | cheesepuff | CPU, Pagrindinės plokštės & RAM | 19 | 2 liepa 2008 14:32 |
| GeForce Spec bet gera? | boon401 | General Hardware Chat | 7 | 4 sausis 2008 17:58 |
| Ar jie geri dalių žaidimų? | SoulessLove | General Hardware Chat | 5 | 18 gruodis 2007 19:53 |
| Tai gerai Žaidimų kompiuteris | jameslee07 | General Hardware Chat | 19 | 7 spalis 2007 08:18 |
| Temos įrankiai | |
| |