mazāku kapitāla

Magazine
Go Back   Computer Sulas > Computer Hardware > General Hardware Čats

Register

Good Gaming datoru?

Reply

Thread Tools
Old 8 novembris 2007, 12:57
Loceklis

Default Good Gaming datoru?

Vai Jūs domājat, ka tas būs labs spēļu PC? Lūdzu, pēc kāda prakses radīta critiscm, kas palīdzēs man uzlabot ...

Datoru procesori - [Click saites daļas]
Processor - [Click par modeli] [6.400 +]
RAM - [Click for modelis]
Gadījums - [Twin motors, OVERCLOCK vērtība - 2 twin turbo fans]
HD - [Hard drive] [10000 rpm - 150GB]
Graphics Card - [8.800 Ultra]
SKAŅAS KARTE - [Liktenīgums]
Operating System - [XP Pro]
Optical Drive
PSU - [1010W]
ASUS Heatsink --
Mouse - [Razer - Death Addder]
Klaviatūra - [Razer Tarantula]

Paldies, ka veltījāt laiku, lai izlasītu šo un ņemot laiku, lai pārbaudītu it out ... Lūdzu, ātrums, un man jebkurā critiscm vajadzīgi ...

Urravas,
Craig
Old 8 novembris 2007, 14:46
Donors Group

jā esat ļoti laba izvēle, vispirms jums ir palielinājies labākais AMD divkodolu un AMD ir labāk, ka intel!, DDR800 ram ir labākais spēļu, jo tas ir acīmredzami ātrāks tik thats labi, ja ir laba izvēle, kā tā tikt vaļā no visiem, ka liekais siltums, laba izvēle, hd, kā arī tāpēc, ka papildus ātrumu samazina ielādēšanas laiku spēles, 8.800 Ultra ir laba izvēle, skaņas karte būs liels, spēlējot pirmā persona shooters ar kādu 5.1 vai 7,1 sorround skaņas skaļruņi, psu ir pietiekami labs, lai darbinātu visu šo aparatūru, dzesētāja tiks gr8 uz overclocking un pele un tastatūra ir dārgi mazliet par manu patika, bet vienalga.

Ko es varu teikt, tās nevainojams! tikai reccomendations es dotu ir daudz fanu vai watercooling ja jūs vēlaties, un jūs varētu vēlēties Intel QUAD CORE setup ar mātesplati, kas ļauj ddr 1066 (pc 8.400) RAM, gan AMD ir labāk, ka Intel viņi joprojām dont diezgan ir amd kvadrociklu par tirgus yet.

(ieelpo) žēl tik daudz rakstot, i hope that helps!
Old 8 novembris 2007, 15:18
Loceklis

Thank you very much xD
ir daudz, lai mani ppl'z aproval
un tur wernt ka daudz rakstot, es varētu tikt galā xD

thnx atkal
Craiig,
Old 9 novembris 2007, 04:38
Donors Group

Ka lieta ir izmaksas $ $ $!

Tā labs dators man jāsaka, ... nav, ka jums bija "mākslas" vai "radošā", tikai daudz mazāks, ja ir "paņemt vislabāko, nav apgrūtināt ar pārējiem."

Es vēlos man bija naudu nopirkt kaut ko līdzīgu, bet es esmu tikai 15: (.

"Ja jūs nevarat pārliecināt viņus, uzskatīt tos!"
Old 9 novembris 2007, 05:19
Loceklis

LMAO, im tikai 15, kā arī xD
Es domāju, ka jūsu taisnība paņemt labāko un viss,
bet, kamēr es varu spēlēt Counter Strike Source ar labu mašīnu im happy =)

izmaksas = aptuveni 1,500 £ (aptuveni)
Old 9 novembris 2007, 05:59
Donors Group

lol im 15 pārāk, wtf notiek?!?
Old 9 novembris 2007, 06:04
Donors Group

Runāt par "sanāksme par vecumu".

Kā, vārds uz visiem, kuri kontrolē Jūs apguvāt 1.500 £!? Visvairāk man jebkad bijis ir par AU $ 400, kas ir apmēram £ 200 ... : (

"Ja jūs nevarat pārliecināt viņus, uzskatīt tos!"
Old 9 novembris 2007, 06:33
Loceklis

LMAO vecums 15 FTW!
ummm arī mamma un tētis sava meh kā 700
un man bija 200 par b-dienu tik slikti saņemt atpūsties no xD banka
Old 9 novembris 2007, 08:34
New Member Group

Personīgi es gribētu apturēt prom no ECS mātesplati. Vienīgais iemesls ir .... Man ir viens, un ir radušās problēmas ..... UN ..... viņu klientu apkalpošanas / support patiešām patiešām SUCKS! Ak jā, viņiem ir zināms, lai atbrīvotu crappy vai korumpēti BIOS failu un viņu atbilde ir "Nosūtīt BIOS mikroshēmu pie mums un mēs jums nosūtīsim jaunu "..... taču tās nevar noņemt korumpētiem BIOS pie viņu vietā .... ECS ir budžets valde, un tas ir atspoguļots ar to "budžets" klientu apkalpošanu. Personīgi es gribētu iet ar Gigabyte kuģa.
Old 9 novembris 2007, 08:36
Donors Group

Nice setup, ja savus izdevumus, ka daudz uz klaviatūras, kāpēc nevar iet par vienu no tie ir?
Vai ja jūsu nevis viens touch screen paneli un titāna atslēgas pārbaude šis ārā. Man aptumsums versiju, lāzergriešanas taustiņus padara spēli spēlē tumsā sapnis! Arī diezgan izturīgs, cant atcerieties, cik daudz alus es modelējot tai laikā visas nakts WoW sesijas! ah kas bija dienas!

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Sulas.