![]() |
|
|||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
|
|
Narzędzia wątku |
|
|
|||
|
|||
|
Czy to będzie dobra gra PC? Proszę wysłać żadnego konstruktywnego critiscm że pomoże mi to poprawić ...
Matka pokładzie - [Kliknij link do części] Procesor - [Kliknij na modelu] [6400 +] RAM - [Kliknij na modelu] Przypadek - [Twin silnika Overclock wartość - 2 bliźniacze turbiny wentylatory] HD - [Hard drive] [10000 RPM - 150GB] Karta graficzna - [8800 Ultra] Karta dźwiękowa - [Fatum] System operacyjny - [XP Pro] Napęd optyczny PSU - [1010w] ASUS Radiator -- Myszy - [Razer - Pogrzeb Addder] Klawiatura - [Razer Tarantula] Dziękujemy za poświęcenie czasu na przeczytanie tego i poświęcenie czasu na check it out ... Proszę ocenić ją i dawać mi critiscm wszelkie potrzebne ... Wiwaty, Craig |
|
|
|||
|
|||
|
tak masz w bardzo dobrym wyborem, przede wszystkim musisz zebrać najlepszych amd dual core i amd, że Intel jest lepszy!, ddr800 barana najlepiej w grach, jak to jest oczywiście szybciej thats tak dobre, że sprawa jest dobrym wyborem będzie się pozbyć wszystkich, że nadmiar ciepła, dobry wybór HD jak również z powodu nadmiernych prędkości zmniejszy czas ładowania gier, w 8800 Ultra to dobry wybór, karta dźwiękowa będzie wielkim podczas gry pierwszą osobą strzelanek z niektórymi 5.1 lub 7,1 sorround dźwięku głośniki, w PSU jest wystarczający do zasilania wszystkich, że sprzęt, chłodnicy będzie gr8 do overclockingu oraz myszki i klawiatury jest trochę drogie dla moich potrzeb, ale niezależnie.
Co mogę powiedzieć, jego flawless! Tylko reccomendations i dałoby się mnóstwo fanów Watercooling lub jeśli chcesz, możesz i chcesz Intel quad core instalacji z płyty głównej, która pozwala DDR 1066 (PC 8400) barana, mimo, że lepsze jest AMD Intel nadal dont mieć dość amd quad na rynku jeszcze. (inhales) Przepraszamy za tak dużo pisania, mam nadzieję, że pomoże! |
|
|
|||
|
|||
|
Thank you very much xD
oznacza wiele do mnie ppl'z aproval i że wiele wernt piśmie i mogą sprostać xD thnx ponownie Craiig, |
|
|
|||
|
|||
|
To coś musi koszt $ $ $!
Jego dobry komputer muszę powiedzieć ... , które nie były "artystyczne" lub "twórczej", tylko mniej więcej przypadku "wybrać najlepszych, nie niepokoić z resztą". Chciałbym miał pieniędzy, aby kupić coś takiego, ale ja jestem tylko 15: (.
|
|||
|
|||
|
lmao, im tylko 15 oraz xD
I suppose o swoje prawo wybierać najlepsze i wszystkich, że ale tak długo, jak długo mogę odtwarzać Counter Strike Source na dobre maszyny im happy =) koszt = około £ 1500 (w przybliżeniu) |
|
|
|||
|
|||
|
lol im 15 za, wtf is going on?!?
|
|
|
|||
|
|||
|
Dyskusja o "spotkaniu na wieki".
Jak w imieniu wszystkich, którzy kontroli nie masz 1500 funtów!? Najbardziej I've kiedykolwiek o UA 400 dolarów, co stanowi ok. 200 funtów ... : (
|
|||
|
|||
|
lmao wieku 15 lat ftw!
ummm również mommy i tata własnych meh jak 700 i miałem 200 do B-day tak źle dostać resztę z banku xD |
|
|
|||
|
|||
|
Osobiście chciałbym pobyt z dala od ECS płyta. Jedynym powodem jest .... Mam jeden, i zostały problemy ..... I ..... ich obsługi klienta / support really really SUCKS! Oh yeah, były znane prasowa crappy lub uszkodzony BIOS plików i ich odpowiedzi "wyślij BIOS chip do nas, a my wyślemy Ci nowe "..... choć nie usunąć uszkodzony BIOS swoje witryny .... ECS budżetu pokładzie, i to jest odzwierciedlone poprzez ich "budżet" obsługi klienta. Osobiście, I'd go z Gigabyte pokładzie.
|
|
|
|||
|
|||
|
Nice instalacji, jeśli wydatki, które znacznie na klawiaturze, dlaczego nie pójść na jeden z te?
Lub, jeśli nie po jednym dla ekranu dotykowego panele i tytanu klucze sprawdzić to na zewnątrz. Mam osłabienie wersji, laserowe cięcie klucze gra sprawia, że granie w ciemności, a dream! Również bardzo wytrzymałe, cant remember ile piw i wydostać na niego całą noc podczas sesji WoW! ah te były dni!