mai mică de capital,

Magazine
Go Back   Computer JUICE > Computer Hardware > General Hardware Chat

Register

Un bun Gaming calculator?

Reply

Thread Tools
Old 8 noiembrie 2007, 12:57
Grupul de stat

Default Un bun Gaming calculator?

Credeţi că va fi un bun de jocuri PC? Vă rugăm să postaţi nici constructiv critiscm care va ajuta la îmbunătăţirea-mi-l ...

Mama bord - [Faceţi clic pe link-ul de piese]
Procesor - [Click pentru modelul] [6400 +]
RAM - [Click pentru modelul]
Caz - [Twin motor, Overclock valoare - 2 twin turbine fani]
HD - [Hard drive] [10000 RPM - 150GB]
Placă grafică - [8800 Ultra]
Placă de sunet - [Moarte]
Sistem de operare - [XP Pro]
Optical Drive
PSU - [1010w]
ASUS Heatsink --
Mouse - [Razer - Moartea Addder]
Tastatura - [Razer Tarantula]

Vă mulţumim pentru timpul de a citi şi de a lua acest timp pentru a verifica it afară ... Vă rugăm să rata aceasta şi să-mi dai orice critiscm nevoie de ...

Noroc,
Craig
Old 8 noiembrie 2007, 14:46
Grupul de donator

da pe care le-aţi făcut foarte bune alegeri; în primul rând, pe care le-aţi ales cel mai bun AMD dual core AMD şi Intel, care este mai bine!!, ddr800 berbec este cea mai bună pentru jocuri, deoarece este în mod evident mai rapid atât thats bun, ceea ce este o alegere bună ca acesta va scăpa de toate că excesul de căldură, de bună alegere hd, de asemenea, deoarece în plus, va reduce viteza de încărcare ori de jocuri, în 8800 ultra este o alegere buna, placa de sunet va fi minunat joc în timp ce prima persoana Trăgători cu unele 5.1 sau 7.1 sorround sunet de vorbitori, de PSU este destul de bun la putere toate că hardware-ul, hai va fi gr8 pentru overclocking şi tastatură şi mouse-ul este un pic cam scump pentru ceea ce-mi plăcea, dar.

Ce pot sa spun, sa perfect!! singurul reccomendations i-ar da este o mulţime de fani sau watercooling, dacă doriţi, şi s-ar putea să doriţi să o Intel quad core setup cu o placa de bază care permite DDR 1066 (PC 8400) berbec, în ciuda AMD a fi mai bine ca Intel au încă destul de dont au AMD quads pe piaţă încă.

(inhales) imi pare rau pentru scris atât de mult, sper, care vă ajută!!
Old 8 noiembrie 2007, 15:18
Grupul de stat

Vă mulţumesc foarte mult xD
înseamnă mult pentru mine pentru a ppl'z aproval
şi acolo wernt că scris de mult, aş putea face faţă xD

thnx din nou
Craiig,
Old 9 noiembrie 2007, 04:38
Grupul de donator

Acest lucru trebuie să costa $ $ $!

Are un bun computer trebuie să vă spun ... că nu ai fost "artistice" sau "de creatie", mai multe doar o mai puţin un caz de "alege cel mai bun, ca nu mai pierde timpul cu restul".

As fi vrut sa am banii pentru a cumpara ceva de genul asta, dar sunt doar 15: (.

"Dacă nu vă puteţi convinge-le, le confunda!"
Old 9 noiembrie 2007, 05:19
Grupul de stat

lmao, doar 15 de chat, de asemenea xD
Presupun că dumneavoastră despre dreptul de a alege cele mai bune şi toate că,
dar atâta timp cât eu pot juca contra grevă sursa pe o maşină bună im fericit =)

Costul = aproximativ 1.500 £ (aproximativ)
Old 9 noiembrie 2007, 05:59
Grupul de donator

lol prea im 15, wtf se intampla?!?
Old 9 noiembrie 2007, 06:04
Grupul de donator

Este vorba de o "şedinţă de ani".

Cum în numele tuturor celor care controlează o ai 1500 de lire!? De cele mai multe le-am avut-o vreodata AU este de aproximativ 400 dolari, ceea ce reprezintă aproximativ 200 de lire ... : (

"Dacă nu vă puteţi convinge-le, le confunda!"
Old 9 noiembrie 2007, 06:33
Grupul de stat

lmao vârsta de 15 ftw!
ummm bine Mami şi tati proprii meh ca 700
si am avut 200 de zile b-atât de rău obţine restul de la banca xD
Old 9 noiembrie 2007, 08:34
Noile state Group

Personal, mi-ar sta departe de ECS placa de bază. Singurul motiv pentru a fi .... Am şi eu unul, şi au fost probleme ..... ŞI ..... lor de serviciu clienţi / sprijin foarte foarte naspa! Oh, da, ele au fost cunoscute de eliberare nasol sau corupt BIOS-ului şi fişierele lor de răspuns este de "a trimite de BIOS chip să ne şi vă vom trimite o nouă "..... chiar dacă ele nu se elimina corupt BIOS-ul de pe site-ul lor .... ECS este un buget bord, şi care se reflectă prin intermediul lor "buget" serviciului de relaţii cu clienţii. Personal, aş merge cu un Gigabyte bord.
Old 9 noiembrie 2007, 08:36
Grupul de donator

Setup la Nisa, în cazul în care cheltuielile de mult pe o tastatură de ce nu, du-te pentru unul dintre astea?
Sau, dacă nu-ţi unul pentru ecranul tactil, panouri şi titan cheile verifica acesta afară. Am ECLIPSE versiune, de tăiat cu laser cheile face joc joc în întuneric, un vis! De asemenea, destul de rezistent, cant amintesc câte beri spilt i pe el în timpul sesiunilor de WoW toată noaptea! ah au fost cele de zile!

Register

Marcaje