![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Myslíte si, že to bude dobré herné PC? Prosím po akékoľvek konštruktívne critiscm že mi pomôže vylepšiť ... Matka palube - [Kliknite na prepojenie v časti] Procesor - [Kliknite pre model] [6400 +] RAM - [Kliknite pre model] Prípad - [Twin motor, přetaktování hodnotu - 2 dvojitou turbínou ventilátory] HD - [Pevného disku] [10000 RPM - 150gigabajt] Grafické karty - [8800 Ultra] Zvukové karty - [Osudovost] Operačný systém - [XP Pro] Optická mechanika PSU - [1010 w] ASUS chladič -- Mouse - [Razer - Smrť Addder] Klávesnice - [Razer Tarantula] Vďaka, že ste si urobili čas, aby si túto pričom čas sa pozrieť ... Prosíme, aby ste ju a dej mi žiadne critiscm potrebných ... Na zdravie, Craig |
|
| |||
| |||
| Áno, máte veľmi dobrú voľbu, v prvom rade ste si vybral najlepší AMD duálnym jadrom a AMD, že Intel je lepší!, Ddr800 ram je najlepšia na hranie hier ako je samozrejme rýchlejší tak to je dobre, že prípad je dobrou voľbou, ako je zbaviť sa všetkých, že nadmerné teplo, dobrá voľba hd aj preto, že extra rýchlosť zníži vykladacej času hry, s 8800 ultra je dobrá voľba, zvuková karta bude veliký a zároveň hrať prvá osoba, strelci s niektorými 5,1 alebo 7,1 sorround zvuk, o PSU je dosť dobrý, aby všetky sily, aby hardware, chladiče bude gr8 pre přetaktování a myš a klávesnica je o niečo drahšie, ale pre svoju záľubu čokoľvek. Čo môžem povedať, jeho bezchybný! iba reccomendations bych dať je spousta fanúšikov watercooling alebo ak budete chcieť, a budete chcieť na štyroch-jádrové procesory Intel nastavenia so základnou doskou, ktorá umožňuje DDR 1066 (PC 8400) baran, hoci AMD, že Intel je lepšie sa im stále dont mať dosť AMD čtyřlůžkové pokoje na trh zatiaľ. (inhales) promiň za toľko písať, dúfam, že pomáha! |
|
| |||
| |||
| Mockrát děkuji xD znamená veľa, aby sa mi na ppl'z schválenie a tam wernt že oveľa písomne, by mohla i vyrovnať xD thnx znova Craiig, |
|
| |||
| |||
| Ta vec je cena $ $ $! Jeho dobrý počítač musím povedať ... ne, že ste boli "umelecké" alebo "kreatívne", len viac menej prípad "vyberieme tú najlepšiu, to vykašľať so zvyškom". Prial by som si, aby som mal peniaze kúpiť niečo takého, ale som len 15: (.
__________________ "Nemôžete-li sa presvedčiť, pomýliť!" |
|
| |||
| |||
| LMAO, im iba 15 rovnako xD Predpokladám, že vaše právo na výber najlepších a všetci, že ale tak dlho, ako môžem hrať Counter Strike zdroj o dobrý stroj im šťastná =) Náklady = asi 1500 libier (približne) |
|
| |||
| |||
| lol im 15 taky, wtf deje?!? |
|
| |||
| |||
| Diskusia o "stretnutí pre vek". Ako v mene všetkých kontrol, ktoré ste sa dostali 1500 libier? Najviac som kedy mal, je asi AU $ 400, čo je o 200 libier ... : (
__________________ "Nemôžete-li sa presvedčiť, pomýliť!" |
|
| |||
| |||
| LMAO veku 15 ftw! ummm i mama a otec vlastné meh, ako 700 a já měl za 200 b-day tak zle dostať zvyšok z bankového xD |
|
| |||
| |||
| Osobne by som sa držať ďalej od ECS dosku. Jediný dôvod je .... Mám jednu, a boli problémy s ..... A ..... ich zákaznícky servis / podpora naozaj naštve! Ach jo, bolo známe, že správa mizerný alebo poškodené súbory systému BIOS a ich odpoveď je "poslať BIOS čip na nás a my Vám pošleme nový "..... keď nie sú odstrániť skorumpovanej BIOS svoje stránky .... ECS je rozpočet palube, a to sa odráža v ich "rozpočet" customer service. Osobne by som ísť s Gigabyte palube. |
|
| |||
| |||
| Nice nastavenia, ak vaše výdavky, že mnohé z klávesnice, prečo nejde o jeden z Tieto? Alebo ak ani jeden pre panely s dotykovou obrazovkou a titánu kľúča skontrolovať tento von. Mám zatmenie verzia laserového rezu kláves umožňuje hranie hier v tme sen! Tiež dosť odolné, prevýšenia vzpomenout, koľko pív aj uniknutá na to celú noc, počas rokovania WoW! ach tie boli dni!
__________________ Minulú noc som ležal v posteli hľadali až na hviezdy na oblohe a myslel som, že pre seba, kde je sakra je strop. ![]() |