мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Хардуаре > Генерал Хардуаре Цхат

Register

А Гоод Гаминг рачунара?

Reply

Тхреад Тоолс
Old 8. Мар 2007, 12:57
Мембер Гроуп

Default А Гоод Гаминг рачунара?

Мислите да ће то бити добар гаминг ПЦ? Молимо објављивати никакав конструктиван цритисцм који ће ми помоћи поправимо ...

Мајка пансион - [Кликните на линк за делове]
Процесор - [Кликни за модел] [6400 +]
РАМ - [Кликни за модел]
Случај - [Туин мотор, Оверцлоцк вредност - 2 туин турбина обожаватељи]
ХД - [Хард диск] [10000 РПМ - 150ГБ]
Графичка картица - [8800 Ултра]
Звучна картица - [Фаталност]
Оперативни систем - [КСП Про]
Оптички погон
Псу - [1010у]
Асус Хеатсинк --
Миш - [Разер - Смрт Адддер]
Кеыбоард - [Разер тарантула]

Хвала што сте издвојили време да прочитате овај и узимање времена за цхецк ит оут ... Молимо да се стопе и дајте ми било који цритисцм потребан ...

Живели,
Цраиг
Old 8. Мар 2007, 14:46
Донаторска Група

Да ли су направиле јако добар избор, пре свега сте покупили најбоље АМД дуал цоре и АМД Интел који је бољи!, Ддр800 рам је најбољи за игре као што је очигледно бржа па тај добар, случај је добар избор, као то ће одстранити све што је вишак топлоте, добар избор ХД као помоћни јер ће смањити брзину учитава време игре, у 8800 ултра је добар избор, звучне картице ће бити велика, док свира прва особа схоотерс код неких 5,1 или 7,1 сорроунд звуком говорника, псу је довољно добро да се све снаге да се хардвер, хладњак ће бити гр8 за Оверцлоцкинг и миш и тастатура је мало прескупо за моје свиђање али слицно.

Шта могу рећи, његова непогрешив! једино ПРЕПОРУКЕ бих дао је пуно навијача уатерцоолинг или ако желите, а можда бисте желели Интел Куад цоре сетуп са матичне плоче који омогућава ДДР 1066 (ПЦ 8400) рам, упркос АМД Интел боље је да се они још увек не сасвим су АМД четворци на тржишту још.

(инхалес) жао толико писања, надам се да помаже!
Old 8. Мар 2007, 15:18
Мембер Гроуп

Тханк ыоу веры муцх КСД
пуно значи да ми за ппл'з апровал
и тамо уернт толико писања, ја могао носити КСД

тхнкс опет
Цраииг,
Old 9. Мар 2007, 04:38
Донаторска Група

Да ствар мора коштати $ $ $!

Његов добар рачунар Морам рећи ... не да си "уметничке" или "креативни", само још мање случају "одабрати најбољи, не замарам са остатком".

ЈА жеља ЈА је тај новац купите нешто слично, али ја сам само 15: (.

"Ако се не можете уверити их, збунити их!"
Old 9. Мар 2007, 05:19
Мембер Гроуп

лмао, Им само 15 као КСД
Претпостављам да је ваше право о мотика најбоља и све то,
али докле год ја могу играти цоунтер штрајк на извор добар машина им хаппы =)

трошкови = око £ 1.500 (око)
Old 9. Мар 2007, 05:59
Донаторска Група

лол ИМ 15 превише, утф се дешава?!?
Old 9. Мар 2007, 06:04
Донаторска Група

Разговарајте о "састанку за узраста".

Како се у име свих оних који су контроле Јесте ли добили 1500 фунти! Највише сам икада имала је око АУ $ 400, што је око 200 фунти ... : (

"Ако се не можете уверити их, збунити их!"
Old 9. Мар 2007, 06:33
Мембер Гроуп

лмао доб 15 фту!
уммм и мамице и Татице сопствене мех попут 700
и имао сам 200 за б-даы тако болестан добити остатак од банковног КСД
Old 9. Мар 2007, 08:34
Нови члан групе

Лично, ја бих боравак далеко од ЕЦС матична плоча. Једини разлог да .... Ја сам један, а након што су проблеми ..... И ..... њихове услуге купцима / суппорт стварно стварно суцкс! Ох ыеах, они су познати релеасе јебани или корумпиран БИОС датотеке и њихов одговор је "пошаљи БИОС чип за нас и послаћемо вам нову "..... иако они не уклоните покварене БИОС офф њиховим страницама .... ЕЦС је буџет одбора, као и да се огледа кроз њихове "буџет" службу за кориснике. Лично, ја бих ићи са гигабајт одбора.
Old 9. Мар 2007, 08:36
Донаторска Група

Нице сетуп, ако је ваш трошење толико на тастатури зашто не ићи на један од ови?
Или да твој није један за тоуцх сцреен панела и кључева Титан цхецк ово ван. Добио сам помрачити верзију, ласерски сечење тастера игра чини играње у мраку сан! Такође прилично издржљива, не могу сетити колико пива и излити на то током целе ноћи сједницама УОУ! Ах, то су били дани!

Register

Боокмаркс

Сличне теме
Нит Тему започео Форум Одговори Задњи Пост
Интел Г31 добра за гаминг? бегоне2даы Грапхицс Цардс & Мониторс 1 25 новембар 2008 19:09
Требате добар гаминг матичне плоче цхеесепуфф ЦПУ, Матичне плоче и РАМ 19 2. јула 2008 14:32
Гаминг пц спец било који добар? боон401 Генерал Хардуаре Цхат 7 4 јануар 2008 17:58
Јесу ли ове добре делове за гаминг? СоулессЛове Генерал Хардуаре Цхат 5 18 децембар 2007 19:53
Да ли је то добар гаминг рачунар јамеслее07 Генерал Хардуаре Цхат 19 7 октобар 2007 08:18
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц