az-öz

Magazine
Go Back   Bilgisayar Suyu > Bilgisayar Donanımı > Genel Donanım Sohbet

Register

İyi Bir Oyun Bilgisayar?

Reply

Konu Araçları
Old 8 Kasım 2007, 12:57
Üye Grubu

Default İyi Bir Oyun Bilgisayar?

Bu iyi bir oyun PC olacak mı? Lütfen bana geliştirmemize yardımcı olacak yapıcı critiscm sonrası ...

Anakartta Parçalar için - [bağlantıyı tıklayın]
İşlemci - [Model için tıklayın] [6400 +]
RAM - [Model için tıklayınız]
Olay - [İkiz motoru, overclock değeri - 2 ikiz türbin taraftar]
HD - [Sabit sürücü] [10000 RPM - 150GB]
Grafik Kartı - [8800 Ultra]
Ses Kartı - [Kader]
İşletim Sistemi - [XP Pro]
Optik Sürücü
PSU - [1010w]
ASUS Heatsink --
Fare - [Razer - Ölüm Addder]
Klavye - [Razer Tarantula]

Bu okuma ve denemeniz için zaman ayırdığınız zaman ayırdığınız için teşekkür ederiz ... Lütfen bana gerekli critiscm herhangi bir oran var ...

Peynir,
Craig
Old 8 Kasım 2007, 14:46
Bağış Grubu

olarak bu açık daha hızlı çok iyi that Intel!, ddr800 bellek oyun için en iyisi daha iyi evet çok iyi seçimler yaptık; olarak en iyi çift çekirdekli AMD aldı sahip ilk ve AMD ise, bu durumda iyi bir seçim olarak Bazı 5,1 ile ilk kişi vurucuları oynamak harika olurdu, çünkü ekstra hızlı oyunları yükleme kere azaltır de HD onu olacak tüm aşırı ısı kurtulmak için, iyi bir seçim, 8800 ve son derece iyi bir seçim, ses kartı 7,1 sorround ses hoparlörleri, bu PSU yeterli tüm donanım gücü iyi ise, soğuk GR8 ve overclock fare ve klavye benim sevme ama biraz pahalı olacağını neyse.

ne i, ki onun kusursuz! tek reccomendations I verecek fanlar çok veya isterseniz watercooling ve bu AMD de yine Intel dont çok var iyidir.Sonra rağmen DDR 1066 (PC 8400) ram, sağlayan bir anakart ile Intel dört çekirdek kurulumu isteyebilirsiniz piyasada AMD karo yok.

çok yazmak için (inhales) Üzgünüm, bu yardımcı olur umut!
Old 8 Kasım 2007, 15:18
Üye Grubu

XD çok teşekkür ederiz
Bana ppl'z aproval için çok şey demektir
ve i baş olabilir xD bu kadar yazma wernt

thnx tekrar
Craiig,
Old 9 Kasım 2007, 04:38
Bağış Grubu

$ $ $ Maliyet gerekir O şey!

Bunun iyi bir bilgisayar I must say ... bu "veya" yaratıcı, sanatsal vardı sadece daha az bir durumda, geri kalanı ile don't bother "en iyi seçim.

Ben parayı böyle bir şey satın almak olmasını isterdim, ama sadece 15: I'm (.

"Eğer onları ikna edemez onları karıştırmayın!"
Old 9 Kasım 2007, 05:19
Üye Grubu

lmao yanı xD sadece 15 Sohbet
i ve bu en iyi seçim hakkında doğru varsayalım
ama ben iyi bir makine Sohbet mutlu üzerinde =) Counter Strike kaynak çalabilir sürece

maliyet = yaklaşık 1500 YTL (yaklaşık)
Old 9 Kasım 2007, 05:59
Bağış Grubu

lol Sohbet 15 de WTF oluyor??
Old 9 Kasım 2007, 06:04
Bağış Grubu

Yaş için "toplantısı hakkında konuşun.

Nasıl bir isim tüm kontrolleri için 1500 pound elde ettiniz? En şimdiye kadar elde ettik AU hakkında $ 400, yaklaşık 200 kilo olduğu ... : (

"Eğer onları ikna edemez onları karıştırmayın!"
Old 9 Kasım 2007, 06:33
Üye Grubu

yaş 15 ftw lmao!
700 gibi ummm iyi anne ve baba kendi meh
ve i-b-gün için çok kötü banka xD kimden dinlenmelisin 200 vardı
Old 9 Kasım 2007, 08:34
Yeni Üye Grubu

Şahsen, away from the ECS anakart kimden kalmak olacak. Sadece neden olmak .... Ben ve bir sorunları var ..... sahip edilmiştir VE ..... müşteri hizmetleri / gerçekten gerçekten Berbat destek! Evet, bunlar rezil veya bozuk BIOS dosyalarının sürüm ve bilinen edilmiştir onların yanıtı "bize BIOS yongası göndermek ve size yeni bir "..... göndereceğiz ancak site .... kapatma bozuk BIOS don't remove ECS bütçe kurulu olduğunu ve bunların "bütçe" müşteri hizmetleri aracılığıyla yansıtılır. Kişisel olarak ben Gigabyte kurulu devam ediyorum.
Old 9 Kasım 2007, 08:36
Bağış Grubu

Nice kurulumu, eğer harcamalarını bir klavye çok neden için gitme bu?
Veya eğer değilse bir dokunmatik ekran panelleri ve titanyum anahtarları kontrol bu dışarı. Ben sürümü tutulması var, lazer kesme tuşları oyun karanlık bir rüya çalarken yapar! Ayrıca oldukça dayanıklı, cant tüm gece WoW oturumları sırasında üzerinde kaç bira I spilt unutmayın! Ah bu gidi günler!

Register

Bookmarks