менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютери, комплектуючі > Генеральний обладнання чат

Register

Добре ігрового комп'ютера?

Reply

Різьба Інструменти
Old 8 листопада 2007, 12:57
Член групи

Default Добре ігрового комп'ютера?

Як ви думаєте, це буде добре від комп'ютерних ігор? Будь ласка, посаду будь-якого конструктивного critiscm, які допоможуть мені поліпшити його ...

Материнська плата - [Натисніть посилання на запчастини]
Процесори - [Клацніть для моделі] [6400 +]
ОЗУ - [Клацніть для моделі]
Випадок - [Образний двигун, розгін вартість - 2 Twin вентилятори турбінного]
HD - [Жорсткий диск] [10000 RPM - 150GB]
Відеокарта - [8800 Ultra]
Звукові карти - [Fatality]
Операційна система - [XP Pro]
Оптичний привід
Блоки живлення - [1010W]
Радиатор ASUS --
Миші - [Razer - Смерть Addder]
Клавіатура - [Razer Tarantula]

Дякуємо, що знайшли час для прочитання цього і знайшли час, щоб перевірити його ... Прохання робити ставки його і дати мені critiscm необхідні ...

Ура,
Крейг
Old 8 листопада 2007, 14:46
Донор групи

Так, ви зробили дуже гарний вибір, в першу чергу ви вибрали найкращі AMD Dual-Core AMD і буде краще, якщо Intel!, Ddr800 RAM найкраще підходить для ігор як це очевидно швидше, так Thats хороший, випадок є гарним вибором в якості воно буде позбутися від усіх, що надмірне тепло, гарний вибір високої чіткості, а тому, що швидкість буде додатково знизити навантаження рази ігор, 8800 Ultra є гарним вибором, звукова карта буде більше, граючи шутерах від першої особи з деякими 5.1 або 7,1 sorround звукові колонки, блоки живлення досить хороший, щоб влада все, що апаратна, кулер буде gr8 для розгону і мишки і клавіатури трохи дорожче на мій смак, але незалежно.

Що я можу сказати, її бездоганною! reccomendations тільки я хотів би дати це багато шанувальників watercooling або якщо ви хочете, і ви захочете установка Intel Core Quad з материнською платою, що дозволяє DDR 1066 (PC 8400) RAM, незважаючи на кращий час AMD Intel, що вони все ще мають досить Dont AMD квадрациклів на ринку ще.

(вдих) На жаль, за стільки писати, я сподіваюся, що допомагає!
Old 8 листопада 2007, 15:18
Член групи

Велике спасибі XD
дуже багато значить для мене для ppl'z aproval
і там wernt що багато писати, я міг впоратися XD

Thnx знову
Craiig,
Old 9 листопада 2007, 04:38
Донор групи

Ця річ повинна коштувати $ $ $!

Її хороший комп'ютер повинен сказати ... що ви не були "художні" або "творчим", тільки більш менш випадок "вибирати краще, не обтяжувати себе з іншими".

Я хотів би у мене були гроші, щоб купити щось подібне, але я тільки 15: (.

"Якщо ви не можете переконати їх, змішувати їх!
Old 9 листопада 2007, 05:19
Член групи

LMAO, їм тільки 15, а також XD
Я думаю про ваше право вибирати найкраще і все таке,
Але до тих пір, як я можу грати боротьбі джерело удар по хорошій машині IM щасливі =)

Вартість = близько £ 1500 (приблизно)
Old 9 листопада 2007, 05:59
Донор групи

LOL 15 їм теж WTF відбувається?!?
Old 9 листопада 2007, 06:04
Донор групи

Поговоримо про "зустрічі на віки".

Як в ім'я всіх, хто контролює ви отримаєте 1500 фунтів!? Сам я коли-небудь було близько AU $ 400, що складає близько 200 фунтів ... : (

"Якщо ви не можете переконати їх, змішувати їх!
Old 9 листопада 2007, 06:33
Член групи

LMAO віці 15 FTW!
мммм а мама і тато, як власні Meh 700
і мені довелося за 200 B-Day так погано відпочити від банку XD
Old 9 листопада 2007, 08:34
Нові члени групи

Особисто я б триматися подалі від материнської плати ECS. Єдина причина час .... У мене є і були проблеми ..... І ..... їх клієнтів Сервіс / Підтримка дійсно реально отстой! Ах так, вони були відомі реліз Crappy або пошкоджений BIOS файлів і їх відповідь "Відправити чіп BIOS до нас і ми вишлемо вам новий "..... хоча вони й не видалити корумпованих BIOS з їхнього сайту .... СЕР бюджет Ради, і це відображено за допомогою їх "бюджет" обслуговування клієнтів. Особисто я б піти з радою Gigabyte.
Old 9 листопада 2007, 08:36
Донор групи

Nice налаштувань, якщо Ваші витрати, що багато чого на клавіатурі чому б не піти по одному з ці?
Або якщо ваш не один для сенсорного екрану панелі і титану ключами перевірити цей з. Я отримав версію Eclipse, ключі Лазерне різання робить гру грав у темряві мрія! Крім того, дуже міцний, Cant пам'ятаю, скільки пива я пролита в ньому під час всіх сесій ніч WoW! А це були часи!

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
Intel G31 хороший для ігор? begone2day Графічні карти & Монітори 1 25 листопада 2008 19:09
Потрібна хороша материнська плата ігор cheesepuff Процесори, материнські плати RAM & 19 2 липня 2008 14:32
Ігрові ПК Spec будь-який хороший? boon401 Генеральний обладнання чат 7 4 січня 2008 17:58
Чи є ці гарні частин для ігор? SoulessLove Генеральний обладнання чат 5 18 грудня 2007 19:53
Чи є це добрим комп'ютерні ігри jameslee07 Генеральний обладнання чат 19 7 жовтня 2007 08:18
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.