![]() |
|
|||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
|
|
Нишка Инструменти |
|
|
|||
|
|||
|
Привет,
Newbie тук. Аз съм изграждане на нови игрални / домашна употреба компютър за първи път, а са гледам наоколо, но все още не знам много за това как всичко работи. Аз съм се почти всички части от Newegg, като това е, което аз съм най-удобното търсене чрез. Всички други сайтове със съпоставими цени, би било много оценявам! Искам хубав компютър за <$ 2000, който ще ми позволи да ъпгрейд в бъдеще, ако е необходимо (тези части добавяте до около $ 1400 без монитор, захранване, случай, охлаждане, както и дискове: това е най-горната граница на това, което може да разходи). Това е това, което до този момент, аз съм Опитвам се да разбера, ако всички тези части са съвместими или не (те са по отношение мога да кажа), и ако има някакви пречки или над-убива. Също така, трябва да разбера за какво захранване имам нужда за това-всички препоръки? Всички предложения / коментари поздравява: Аз съм нов за това и не искам да се направи грешка! (I поставени връзки към съответните им newegg листинг отдолу) Дънната платка: Asus P5E3 WAS ПРО LGA 775 Intel X38 ATX Intel дънни платки http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16813131282 RAM: Патриотичния Вайпър 4GB (2x2gb) 240-пинов DDR3 1333Mhz Dual Channel с 7-7-7-20 с клиенти " http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16820220286 ... Аз съм се опитват да отидат с DDR3 да направи всичко лесно надграждане в бъдеще, въпреки че аз съм само с помощта на 1333Mhz FSB на процесора си. Процесор: Intel Core 2 Quad Q9550 Yorkfield 2.83GHz LGA 775 95W Q9550 http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16819115041 ... Аз също обмислят Q9400/9450, или евентуално Q6600. Ако аз компромис по някои от другите части Аз също мисля за Q9650, но това вероятно е от моя ценови диапазон. GPU: PNY GeForce 9800 GX2 1GB 512-битова GDDR3 http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16814133217 ... Е това по-убиеш? HDD: 80GB WD Raptor 10K RPM SATA 3GB / и WD800ADFS твърд диск (newegg не продава това) ... Смятам да си сложа ОС и няколко игри на този И SEAGATE Barracuda 7200,10 400GB 7200 RPM 16MB кеш SATA 3.0Gb / и http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16822148138 ... за повече място. Други мисли: Аз мисля, че ще се опитват да тече Linux (няколко distrobutions) Една dfreeBSD върху нея, и тя трябва да бъде OC-способен. Също така, по-късно ъпгрейди може да включва вода за охлаждане то (Има ли евтини блока за 9800 gx2 на?), И по-твърд диск следва, че в нападение. Колко голяма от случаите са ми нужни? Моля, коментирайте! Също така, всички други сайтове, за да изпратите този въпрос и да получите повече мнения ще бъдат оценени. Благодарим предварително! |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
при всички, много добър избор, все пак има някои неща, аз мисля, че биха могли да надстроите, например, графична карта, лично аз ще отида с тази карта тъй като е малко по-малко пари, но изпълнява само леко зад NVidia 280GTX, и по-добри в някои тестове.
Harddrives, старата рапторите са чак толкова специални вече, и не предвиждат допълнително ускори много бързо в сравнение с 7200 об. / мин, отидете тук, след което преминете към дъното и кликнете върху "Преглед на всички продукти" после се върнете в началото и да изберете пробната, вие ще видите рапторите не идват в най-горната част (с изключение на по-нова velociraptor но че разходите за $ 300) и на второ harddrive може да бъде твърде бързо, това е най-възрастните варира от SEAGATE се от 7200,10 обхват, като там е най-бързо 7200,11 диапазон. За моя изграждане, когато съм се, аз съм вероятно ще бъдат намалени 2 SEAGATE Barracuda 7200,11 320GB дискове за нападение, тъй като те са единични блюдо и затова много бързо (виж графиката отново) и след това получавам 750GB диск като резервна . PSU: използвах този калкулатор тук които да намеря доста добри, за да ви даде сила, ще се нуждаете. В caclulator препоръчва около 550W, затова вероятно ще отидем с Корсар 620W Това е така, защото аз намеря корсар направи много добър powersupplys, както и допълнително мощност позволява PSU да не се пуска по 100% поради което тиха (фен ще бъде бавен) и също така е модулна смисъла ти само трябва да има кабели, който използвате по делото. Моята система: Първо OC
|
|
|
|||
|
|||
|
и аз мисля, че и трябва да отиде за DDR2 1066mhz, тъй като те са по-евтини, отколкото DDR3 и имат по-ниски latencies с основно означава, че те ще отидат-бързо, и също ще се нуждаят от промяна, ако борда U избрали тази опция.
Върви с q6600 и overclock да Q9550 бързо да запишете няколко сто dollas. ако Ур става с чипсет Intel базирани дънни платки и да получите карта AMD, така и да добавите друга карта и да я тури в Crossfire режим за в бъдеще, аз предполагат 4870 x2. също AMD с по-добра от NVIDIA, защото им карти, ще получат по-добри и по-евтини и също така те DONT лъжа относно техните proudcts искал NVIDIA направя. на рапторите са бедни стойност за парите и samsungs F1 серията са бързи и в много случаи плюс те дам allot повече багаж за вашите пари, за още по-висока скорост Предлагам 2 изкупуването на тези и пускането им в нападение 0 configoration. Така че, ако решите да отидете с DDR2 и промяна в избрания от Вас дънната платка и ще искаме да отидем както x38 или x48 чипсет и не забравяйте да получите една с доста медни радиатори и топлинни тръби на северния мост, южен мост и vrms. ASUS е много добра да се направи с. както и за неща, които havent споменати ще ви е необходим reasonabley добри CPU охладител, ако сте избрали да overclock, потърсете нещо около $ 50 - $ 80 марки като overclocked четворни сърцевини тичам много горещо. Ако искате да overclock DONT един artic охлаждане фризер про 7 ще do.as за случая, тя dosent наистина въпроса какво дойда с толкова дълго, колкото му ATX стандарта и има поне 4 дупки да пускат фенове. Когато си купувате PSU ще трябва около 650W - 750 вата за задвижване на всички ваши хардуер, уверете се, че дойде с добро качество, като евтини такива ще повреди хардуера, модулен PSU ще помогне с кабелна tidying и въздушния поток. Надявам се, че сте DONT Ур означава, че ще Linux само защото само игри, които имам за Linux е земетресение 4 и дуум 3, но предполагам, че Ур върви с Windows. Очевидно отида с Vista, тъй като поддържа преки х 10 х 11 и директни накрая. Надявам се това да помогне |
|
|
|||
|
|||
|
Леле ... Благодарение Allot!
Аз съм категорично губи раптор, и благодаря за PSU калкулатор и графична карта предложение! Да, мисля, че за сега аз вероятно ще дойда с DDR2 памет още: може би получи mobo, който поддържа и двете? Понижаването на CPU и overclocking, че изглежда като добра идея: бях планирал да над-clocking на 2.83Ghz също, но аз не мисля, че ми трябва много енергия за няколко сто повече. Не бях наистина погледна AMD толкова много, но аз ще го направя сега. Да, определено става с изглед за моите игри! (I план за стартиране на няколко OS's). Мислите ли, че цената на моето CPU ще сляза при Nehalem излиза? Благодарение allot, това наистина помага! |
|
|
|||
|
|||
|
Бих казал, да, на процесора вероятно ще сляза малко, но Q6600 вероятно ще слезе по-малко от Q9550, като Q9550 е по-скъпо, тъй като тя е сред най-новите (и най-бързо) CPU наоколо.
|
|
|
|||
|
|||
|
добре q6600 ще overclock на около 2,8 Иш 3.6ghz, но изглежда сигурно и по-стабилна. на ASUS p5kc както DDR2 и DDR3 поддръжка и ще ви даде moddest overclock, но ако искаш да отидем на по-добри дънната платка, ще трябва да отида с една или друга, както и дънни платки, които поддържат DDR 2 и 3 са най-вече buget дънни платки . бихте могли да получите скорост на DDR3, но с ниска себестойност и latenticies на DDR2 като закупите някои DDR2 1200hmz и overclocking, че до около 1400 - 1500mhz.
да, и на вас ще се нуждаят от ръководство за двойна обувка Vista и Linux, тъй като е трудно да се направи това и U може skuff си операционна система обувка опции. Уверете се, че имате достъп instilation диск удобен като ще трябва да направя severial OS ремонти при инсталиране на операционни системи, че Vista dosent като (всички от тях) |