![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Ahoj, Nováček zde. Jsem budování nové herní / domácí použití počítače poprvé, a hledal v okolí, ale stále nevíte nic o tom, jak to všechno funguje. Jsem získat téměř všechny díly z Newegg, protože to je to, co jsem nejpohodlnější prohledávání. Jakékoliv jiné weby srovnatelné s cenami bude hodně! Chci příjemný počítač pro <$ 2000, které umožní, aby mi to upgrade v budoucnu v případě potřeby (tyto díly přidat až asi $ 1400 bez monitoru, napájecí zdroj, případ, chlazení a disky: to je horní hranice, co se dá strávit). To je to, co jsem tak daleko, že jsem se snaží zjistit, je-li všechny díly jsou kompatibilní nebo ne (ty jsou, pokud mohu říct), a pokud nejsou k dispozici žádné láhev-krku nebo nad-zabije. Také musím přijít na to, co potřebuji napájení pro tento-veškerá doporučení? Všechny návrhy / připomínky vítáme: Já jsem na tento nový a nechci udělat chybu! (Dal jsem odkazy na jejich odpovídající newegg výpis pod) Základní deska: Asus P5E3 WS PRO LGA 775 Intel X38 Intel ATX Motherboard http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16813131282 Ram: Patriot Viper 4GB (2x2gb) 240-pin DDR3 1333MHz Dual Channel 7-7-7-20 se doba http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16820220286 ... Já jsem se snaží jít s DDR3 učinit vše snadnější upgrade v budoucnosti, i když jsem pouze pomocí 1333MHz FSB na mém CPU. CPU: Intel Core 2 Quad Q9550 Yorkfield 2.83GHz LGA 775 95W Q9550 http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16819115041 ... Já také zvažuje Q9400/9450, nebo případně Q6600. Kdybych kompromisu o některé další díly jsem také přemýšlel o Q9650, ale to je asi z mé cenové relaci. GPU: PNY GeForce 9800 GX2 1 GB 512-bit GDDR3 http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16814133217 ... Je to po-zabít? HDD: 80gb WD Raptor 10K RPM SATA 3Gb / s WD800ADFS Pevný disk (newegg neprodává toto) ... Mám v plánu dát můj OS a několik her pro tento A Seagate Barracuda 7200.10 400 GB 7200 RPM 16 MB. Cache SATA 3.0Gb / s http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16822148138 ... pro větší prostor. Jiné myšlenky: Myslím, že se snažíte spustit linux (několik distrobutions) jeden dfreeBSD na něj, a je třeba OC-moci. Také pozdější upgrade může zahrnovat vody-chlazení je (jsou tam nějaké levné bloků za 9800 gx2 to?), A to o více HDD v raid. Jak velkej případě potřebuji? Pošlete nám komentář! Také jakékoli jiné stránky, na příspěvek na tuto otázku a získejte více stanovisek by ocenili. Thanks in advance! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ve všech, docela dobrý výběr, ale je zde několik věcí, myslím, že byste mohli aktualizovat, například o grafickou kartu, osobně bych šel s tuto kartu jak je to o něco méně peněz, ale vystupuje pouze mírně za Nvidia 280GTX a lepší v některých testech.
Disky, staré Raptors nejsou zvláštní, že už, a neposkytují mnoho další rychlost ve srovnání s rychlým 7200 ot. / min, jděte sem, pak přejděte na konec a klikněte na "Zobrazit všechny produkty" a pak se vrátit na začátek a vybrat Váš test, uvidíte Raptors nepocházejí přímo na vrcholu (kromě novejším velociraptor ale že stojí $ 300) a druhý pevný disk může být rychlejší taky, že se jedná o starší řady od Seagate jsou od 7200,10 rozsahu, jako je rychlejší 7200,11 rozsahu. Pro mé stavět, když se mi to, já jsem asi bude dostat 2 Seagate Barracuda 7200.11 320gb disky pro raid, protože jsou jediné talíře, a proto velmi rychle (viz graf znovu) a pak získání 750gb disku jako záložní . PSU: jsem použil Tato kalkulačka zde , který tu dost dobré, aby vám dal sílu, které budete potřebovat. Caclulator se doporučuje cca 550W, tak bych asi jít s Corsair 620W je to proto, že jsem najít korzár se velmi dobře powersupplys, a navíc moc umožňuje PSU to nebude fungovat na 100% v důsledku čehož bylo tišší (ventilátor bude pomalejší) a je také modulární smyslu musíte mít kabely Pouľíváte v dané věci. Můj systém: První OC
|
|
| |||
| |||
| stejně si myslím, že by mělo jít o u DDR2 1066MHz, protože jsou levnější než DDR3 a mají menší zpoždění v podstatě znamená, že půjde rychleji, a budete potřebovat i deska změnit, jsou-li u zvolili tuto možnost. jít s q6600 a přetaktování ji Q9550 rychlosti ušetřit pár set dollas. ur-li se s procesorem Intel čipset založený desce u AMD by se dostat kartu tak u může přidat další kartu a vložte ji do CrossFire režimu v budoucnosti, i naznačují 4870 x2. Také AMD r lepší než nvidia, protože jejich karty jsou stále lepší a levnější, a také jim lhát o jejich dont proudcts rád nvidia dělat. Raptors jsou chudé na hodnotu za peníze a samsungs f1 řady jsou v mnoha případech rychlejší a dávají vám přidělí další úložiště pro vaše peníze, pro ještě větší rychlost i navrhnout koupi 2 z nich a jejich uvádění do RAID 0 configoration. takže pokud jste se rozhodli jít s DDR2 a změny u zvolené desce a bude chtít jít buď x38 nebo x48 čipset a ujistěte se, že dostat se do jisté míry měděné chladiče a teplo potrubí na severním můstku, jižním můstku a Vefekt. ASUS je velmi dobré, aby to jít se. jak na to, co jste havent uvedených budete potřebovat reasonabley dobré CPU chladiče pokud jste se rozhodli pro přetaktování, podívej se na něco kolem $ 50 - $ 80 známkou jako overclocked čtyřjádrových jader běží velmi horké. Pokud budete chtít dont přetaktování jeden Artic chlazení mrazák pro 7 bude do.as pro případ, že dosent opravdu nezáleží na tom, co jsi tak dlouho, dokud se jeho ATX standard a atleast 4 díry na místě fanoušků. když si koupíte PSU budete potřebovat asi 650W - 750watt k napájení všech hardware, ujistěte se, že jste šel s dobrou kvalitou jeden z nich bude jako levné poškodit váš hardware, modulární PSU pomůže s kabelem úpravy a proudění vzduchu. Doufám, že jste dont ur bude znamenat, že linux jen proto, že pouze hry, které jsem našel pro linux je Quake 4 a Doom 3, ale i předpokládat, že bude ur s okny. zjevně půjdou s průhled, protože podporuje přímé x 10 x 11 a přímé nakonec. Hope this helps |
|
| |||
| |||
| Wow ... Díky přidělit! Já jsem určitě ztratí raptor, a díky za PSU kalkulačky a grafickou kartou náznak! Ano, myslím, že teď budu asi jít s DDR2 paměti ještě: možná dostanete mobo, že podporuje jak? Deklasifikaci přetaktování CPU a zdá se to jako dobrý nápad: Byl jsem na plánování přes-stopování na 2.83Ghz taky, ale nemyslím si, že potřebuji, že většina energie pro několik stovek více. Jsem neměl opravdu vypadalo, že na AMD mnoho, ale určitě budu dělat teď. Ano, určitě bude s průhled pro moje hraní! (I plán na zavádění systému do několika OS to). Myslíte si, že cena mého cpu sstoupím Nehalem kdy vyjde? Díky přidělit, to opravdu pomáhá! |
|
| |||
| |||
| Řekla bych, že ano, procesor je zřejmě půjde o něco dolů, ale Q6600 bude pravděpodobně sstupují méně než Q9550, Q9550 jako je dražší, protože je mezi nejmladší (a nejrychlejší) CPU je kolem. |
|
| |||
| |||
| i q6600 bude přetaktování až o 2,8 ish 3.6ghz ale zdá bezpečnější a stabilnější. ASUS p5kc měli oba DDR2 a DDR3 podporu a dám vám moddest přetaktování, ale pokud chcete jít na lepší desce budete muset jít s jednou nebo druhou jako základní desky, které podporují obě DDR 2 a 3 jsou většinou buget motherboardy . můžete získat rychlost DDR3, ale s náklady a nízké latenticies o DDR2 zakoupením některé DDR2 1200hmz a přetaktování je asi 1400 - 1500mhz. ze ano, a budete potřebovat průvodce pro duální boot vista a linux, jak je těžké dělat, a tak může u skuff do svého operačního systému boot options. ujistěte, že máte průhled instilation disk hodí jak budete muset udělat severial OS opravy při instalaci operačního systému Vista dosent rád, že (všechny) |