![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| |||
| |||
| Γειά, Newbie εδώ. Είμαι ένα νέο κτίριο gaming / home χρήση υπολογιστή για πρώτη φορά, και έχουν κοιτάζοντας γύρω, αλλά ακόμα δεν γνωρίζουμε πολλά για τον τρόπο με τον οποίο όλα τα έργα. Έχω αρχίσει σχεδόν από όλα τα μέρη Newegg, καθώς αυτό είναι που είμαι πιο άνετα μέσα από την αναζήτηση. Οποιεσδήποτε άλλες τοποθεσίες με συγκρίσιμες τιμές θα ήταν καλόδεκτα! Θέλω ένα ωραίο υπολογιστή <$ 2000, ότι θα μου επιτρέψετε, για την αναβάθμιση στο μέλλον, εάν απαιτείται (τα μέρη αυτά ανέρχονται σε περίπου $ 1.400, χωρίς να παρακολουθεί, τροφοδοτικό, περίπτωση, η ψύξη, και δίσκους: αυτό είναι το ανώτατο όριο για το τι μπορώ να δαπανούν). Αυτό είναι που έχω μέχρι τώρα, είμαι προσπαθούμε να καταλάβουμε αν όλα τα στοιχεία είναι συμβατά ή μη (είναι στο βαθμό που μπορώ να πω), και αν υπάρχουν σημεία συμφόρησης ή υπερβολική σκοτώνει. Επίσης, πρέπει να καταλάβουμε τι τροφοδοτικό χρειάζομαι για αυτό-οποιεσδήποτε συστάσεις; Όλες οι προτάσεις / παρατηρήσεις ευπρόσδεκτη: είμαι νέος σε αυτό και δεν θέλουν να κάνουν ένα λάθος! (Έβαλα δεσμούς με τις αντίστοιχες newegg απαρίθμηση κάτω) Motherboard: Asus P5E3 WAS PRO 775 LGA της Intel X38 ATX Intel Motherboard http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16813131282 Ram: Patriot Viper 4GB (2x2gb) 240-Pin Dual Channel DDR3 1333Mhz με 7-7-7-20 χρονισμών http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16820220286 ... Είμαι προσπαθούμε να προχωρήσουμε με DDR3 να κάνει τα πάντα πιο εύκολο για την αναβάθμιση στο μέλλον, παρόλο που είμαι μόνο με τη χρήση 1333Mhz FSB μου CPU. CPU: Intel Core 2 Quad Q9550 Yorkfield 2.83GHz LGA 775 95W Q9550 http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16819115041 ... Επίσης να εξεταστεί η δυνατότητα Q9400/9450, ή ενδεχομένως ένα Q6600. Αν συμβιβασμός για ορισμένα από τα άλλα μέρη είμαι επίσης στο θέμα της Q9650, αλλά αυτό είναι ίσως από το εύρος τιμών. GPU: PNY GeForce 9800 GX2 1GB 512-bit GDDR3 http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16814133217 Είναι αυτό ... πάνω-σκοτώσει; HDD: WD 80GB RAPTOR 10K RPM SATA 3GB / s WD800ADFS HARD DRIVE (newegg δεν πωλεί αυτό) ... Σκοπεύω να μου OS και πολλά παιχνίδια σε αυτή τη μία ΚΑΙ Seagate Barracuda 7200,10 400GB 7200 RPM 16MB Cache SATA 3.0Gb / s http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16822148138 ... για περισσότερο χώρο. Άλλες σκέψεις: Πιστεύω ότι θα προσπαθούν να τρέχει Linux (πολλές distrobutions) μια dfreeBSD για αυτό, και πρέπει να είναι σε θέση-OC. Επίσης, αργότερα θα μπορούσε να περιλαμβάνει αναβαθμίσεις νερό ψύξης αυτό (υπάρχουν στοιχεία για το φθηνό 9800 gx2 της;), και περισσότερο για το HDD στην επιδρομή. Πόσο μεγάλη μιας υπόθεσης απαιτείται; Please comment! Επίσης, κάθε άλλο χώρους στις συζητήσεις για το θέμα αυτό και απολαμβάνω γνώμες θα ήταν ευπρόσδεκτες. Ευχαριστώ εκ των προτέρων! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| σε όλους, πολύ καλή επιλογή, ωστόσο υπάρχουν κάποια πράγματα νομίζω ότι θα μπορούσαν να αναβαθμίσουν, για παράδειγμα, η κάρτα γραφικών, προσωπικά θα ήθελα να πάνε με αυτή την κάρτα όπως είναι ελαφρώς λιγότερα χρήματα, ωστόσο εκτελεί μόνο ελαφρώς πίσω από την Nvidia 280GTX, και καλύτερα, σε ορισμένες δοκιμές.
Harddrives, το παλιό raptors δεν είναι ότι ειδικά πια, και δεν προσφέρουν πολλά επιπλέον ταχύτητα σε σύγκριση με ένα γρήγορο 7.200 σ.α.λ., πηγαίνετε εδώ, στη συνέχεια, μετακινηθείτε προς τα κάτω και κάντε κλικ στο κουμπί "Δείτε όλα τα προϊόντα" και στη συνέχεια να επιστρέψετε στην αρχή και να επιλέξετε δοκιμής σας, θα δείτε το raptors δεν έρχονται στην στην κορυφή της (εκτός από τα νεότερα velociraptor αλλά ότι το κόστος $ 300) και το δεύτερο σκληρούς δίσκους μπορεί να είναι πολύ πιο γρήγορα, είναι η σειρά από μεγάλα Seagate είναι από τις 7.200,10 φάσμα, όπως υπάρχει η ταχύτερη 7.200,11 φάσμα. Για μου οικοδομήσουμε όταν είμαι απόκτηση αυτή, είμαι μάλλον θα είναι να 2 Seagate Barracuda 7.200,11 μονάδες δίσκου 320GB για την επιδρομή, όπως αυτές είναι μόνο πιατέλα και, κατά συνέπεια, πολύ γρήγορα (βλέπε διάγραμμα ξανά) και στη συνέχεια, αν έχετε ένα δίσκο 750GB ως εφεδρικό . PSU: χρησιμοποίησα αριθμομηχανή αυτό εδώ το οποίο θεωρώ αρκετά καλό για να σας δώσει τη δύναμη που θα χρειαστείτε. Η caclulator συνιστά περίπου 550W, γι 'αυτό θα ψάξω άλλη με Corsair 620W αυτό είναι διότι θεωρώ κουρσάρος κάνει πολύ καλή powersupplys, και επιπλέον η ισχύς επιτρέπει το PSU να μην τρέχει στο 100%, ως εκ τούτου, καθιστώντας πιο ήσυχο (ο ανεμιστήρας θα είναι πιο αργή) και είναι επίσης δομοστοιχειωτό έννοια χρειάζεται μόνο να έχουν τα καλώδια που χρησιμοποιείτε στην υπόθεση. Το σύστημά μου: Πρώτο OC
|
|
| |||
| |||
| καλά και νομίζω ότι πρέπει να προχωρήσει για DDR2 1066mhz που είναι φθηνότερη από ddr3 και έχουν χαμηλότερα latencies με βασικά σημαίνει ότι θα πάμε πιο γρήγορα, και θα χρειαστείτε επίσης μια αλλαγή του διοικητικού συμβουλίου, αν και επέλεξε αυτή την επιλογή. πάνε με q6600 και overclock να Q9550 ταχύτητα για να αποθηκεύσετε ένα ζευγάρι εκατό dollas. ur αν θα με Intel chipset της μητρικής πλακέτας με βάση και θα πρέπει να πάρετε μια κάρτα ώστε AMD και να προσθέσετε μια άλλη κάρτα και τοποθετήστε την σε διασταυρούμενα πυρά τρόπο στο μέλλον, i υποδηλώνουν 4870 x2. r AMD επίσης καλύτερη από τις κάρτες τους nvidia επειδή παίρνουν καλύτερες και φθηνότερες και επίσης ότι dont ψέμα σχετικά με τους nvidia proudcts όπως κάνουμε. raptors είναι η κακή αξιοποίηση των πόρων και samsungs f1 σειρά είναι ταχύτερη σε πολλές περιπτώσεις θα σας δώσει συν κατανείμει περισσότερα αποθήκευσης για τα χρήματά σας, για ακόμα μεγαλύτερη ταχύτητα, προτείνω την αγορά των 2 αυτών και τη διάθεσή τους σε συστοιχία RAID 0 configoration. οπότε, αν αποφασίσετε να πάτε και με DDR2 και αλλαγή της επιλογής σας μητρική πλακέτα και θα θέλουν να πάνε για είτε x38 ή x48 chipset και να είστε βέβαιοι να πάρετε ένα με όμορφη χαλκού heatsinks και αγωγοί θερμότητας στη βόρεια γέφυρα, νότια γέφυρα και VRMS. asus είναι ένα πολύ καλό κάνει να πάτε με. όπως και για τα πράγματα που havent που θα χρειαστείτε ένα καλό reasonabley ΨΥΞΗ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΗ αν επέλεξε να overclock, κοίτα για κάτι γύρω από τα $ 50 - $ 80 ως σήμα overclocked τετράκλινα πυρήνες τρέχει πολύ ζεστό. dont αν θέλουν να overclock έναν καταψύκτη ARTIC ψύξης pro 7 θα do.as για την περίπτωση αυτή dosent πραγματικά σημασία τι πας με όσο το atx πρότυπο και έχει atleast 4 τρύπες στον τόπο οπαδούς. όταν αγοράζουν ένα PSU θα χρειαστείτε περίπου 650W - 750w στην εξουσία όλα το υλικό σας, βεβαιωθείτε ότι έχετε πάει με μια καλή ποιότητα ως μία φθηνή αυτές θα βλάψουν το υλικό σας, μια σπονδυλωτή PSU θα βοηθήσει με καλώδιο τακτοποίησης και ροή αέρα. Ελπίζω ότι θα dont σημαίνει ότι θα ur linux μόνο και μόνο γιατί το μόνο παιχνίδια που έχω βρεί για το linux είναι σεισμός 4 και Doom 3, αλλά υποθέτω ότι θα με ur παράθυρα. προφανώς πάει με vista όπως υποστηρίζει την άμεση και απευθείας x 10 x 11 τελικά. ελπίδα αυτό βοηθά |
|
| |||
| |||
| Ουάου ... Χάρη κατανείμει! Είμαι σίγουρα χάνει το αρπακτικών, και ευχαριστώ για την αριθμομηχανή PSU και κάρτα γραφικών πρόταση! Yea, πιστεύω για τώρα, θα ψάξω άλλη με μνήμη DDR2 ακόμη: ίσως πάρετε μια mobo που να υποστηρίζει τόσο; Υποχαρακτηρισμό το cpu overclocking και φαίνεται σαν μια καλή ιδέα: Ήμουν σχεδιασμού για την υπερ-χρονισμό 2.83Ghz πολύ, αλλά δεν νομίζω πως χρειάζεται πολύ δύναμη για ένα ζευγάρι εκατοντάδες. Δεν είχα πραγματικά εξέτασε AMD ότι πολύ, αλλά σίγουρα θα το κάνουμε αυτό σήμερα. Ναι, σίγουρα θα με vista μου για gaming! (I σχέδιο σχετικά με την εκκίνηση του OS σε αρκετές). Πιστεύετε ότι η τιμή του cpu μου θα μείνει Nehalem όταν βγαίνει; Χάρη κατανείμει, αυτό θα βοηθήσει πραγματικά! |
|
| |||
| |||
| Θα έλεγα, ναι, η CPU του μάλλον θα μείνει λίγο, ωστόσο ο Q6600 θα πέσει κατά πάσα πιθανότητα μικρότερη από το Q9550, όπως ο Q9550 είναι πιο ακριβά, διότι είναι από τις πιο πρόσφατο (και ταχύτερα) γύρω από την CPU. |
|
| |||
| |||
| καλά το q6600 θα overclock σε περίπου 2,8 ish 3.6ghz αλλά φαίνεται πιο ασφαλείς και πιο σταθερή. η asus p5kc είχε τόσο DDR2 και ddr3 υποστήριξη και θα σας δώσει μια moddest overclock, ωστόσο, εάν θέλετε να πάτε για μια καλύτερη μητρική πλακέτα σας θα πρέπει να πάμε με το ένα ή το άλλο ως μητρικές κάρτες που υποστηρίζουν τόσο DDR 2 και 3 είναι κυρίως buget Μητρικές . θα μπορούσατε να πάρετε την ταχύτητα των ddr3 αλλά με το κόστος και η χαμηλή latenticies από DDR2 από την αγορά ορισμένα DDR2 1200hmz και overclocking σε περίπου 1400 - 1500mhz. του ναι και θα χρειαστεί ένας οδηγός για διπλή εκκίνηση Vista και Linux, όπως είναι δύσκολο να το κάνει και μπορεί skuff μέχρι και το λειτουργικό σύστημα εκκίνησης επιλογές. βεβαιωθείτε ότι έχετε μια δισκέτα διαθέσιμη vista instilation όπως θα πρέπει να κάνουμε severial OS επισκευών κατά την εγκατάσταση λειτουργικών συστημάτων που vista dosent όπως (όλοι τους) |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Ανάγκη για PSU Αρχική Χτισμένο | Live Sabre | Θήκες & Τροφοδοτικά | 26 | 16 Αυγ 2009 03:14 |
| Μήπως το σύστημα πρέπει να είναι πλήρως ενσωματωμένη περίπτωση οπαδούς για να εργαστεί | Bob T | Θήκες & Τροφοδοτικά | 1 | 17 Ιουν 2009 04:10 |
| Πρόβλημα με το νεόκτιστο σύστημα | citizencole | Γενική Συζήτηση Hardware | 28 | 16 Οκτ 2008 16:34 |
| Χτισμένο μικροπιστώσεων σύστημα αλλά πρέπει να βρούμε την καλύτερη κάρτα χαμηλού προφίλ | solus | Κάρτες Γραφικών & Monitors | 1 | 28 Νοε 2007 15:50 |
| Δεν μπορώ να εγκαταστήσετε το λειτουργικό σύστημα Vista dvd μου νεοκατασκευασμένος τεμ | chrishawkins | Λειτουργικά συστήματα Windows | 3 | 8 Νοε 2007 00:36 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |