manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Hardware > General Hardware Chat

Register

Je li to dobar dom izgrađen sustav?

Reply

Thread Tools
Old 3. Sep 2008, 17:01
Novi član grupe

Default Je li to dobar dom izgrađen sustav?

Zdravo,
Newbie ovdje. Ja sam novi gaming zgrada / home koristiti računalo za jedan dan najprije vrijeme, te su obličje okolo, ali još uvijek ne znaju mnogo o tome kako to sve funkcionira. Ja dobivam skoro svih dijelova iz Newegg, jer to je ono što sam najudobniji pretražuju putem. Bilo koje druge stranice s usporedivim cijenama bi biti mnogo poštovati! Želim lijep računalo <$ 2000, koji će dopustiti mene za nadogradnju u budućnosti, ako je potrebno (tih dijelova dodati do oko 1400 $, bez monitora, napajanja, case, hlađenje i diskovi: ovo je gornje ograničenje što mogu potrošiti). To je ono što sam do sada, Ja sam težak to shvatiti ako su svi dijelovi su kompatibilne ili ne (oni su koliko ja mogu reći), i ako ima bilo koja boca-vrat ili preko-ubija. Također, da trebam shvatiti što sam napajanje treba za ovu-bilo kakve preporuke?
Svi prijedlozi / komentari dobrodošli: Ja sam novi u ovom i ne žele da pogriješite!
(Ja stavio linkove na njihove odgovarajuće newegg unos ispod)

Matične ploče:
Asus P5E3 BILA PRO LGA 775 Intel Intel X38 ATX matična ploča
http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16813131282

Ram:
Patriot Viper 4GB (2x2gb) 240-pin DDR3 Dual Channel 1333Mhz sa 7-7-7-20 vrijeme
http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16820220286
... Ja sam težak to ići s DDR3 da je sve lakše nadogradnje u budućnosti, čak i da sam ja samo pomoću 1333Mhz FSB na moj CPU.

Procesor:
Intel Core 2 Quad Q9550 Yorkfield 2.83GHz LGA 775 95W Q9550
http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16819115041
... Sam i razmatranja Q9400/9450, ili možda Q6600. Ako sam kompromis na neki od ostalih dijelova sam razmišljati o Q9650, ali to je vjerojatno iz moje raspona cijena.

GPU:
PNY GeForce 9800 GX2 1GB 512-bitna GDDR3
http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16814133217
... Je li to over-kill?

HDD:
WD 80GB Raptor 10K RPM SATA 3GB / s WD800ADFS hard disk
(newegg ne prodaje ovo)
... Planiram staviti moj OS-a i nekoliko igara na ovo
I
7.200,10 SEAGATE BARRACUDA 400GB 7200 RPM 16MB Cache SATA 3.0Gb / s
http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16822148138
... za više prostora.

Druge misli: Mislim da ću se pokušava pokrenuti linux (nekoliko distrobutions) jedan dfreeBSD na njoj, i ona treba da se OC-u mogućnosti. Također, kasnije nadogradnje mogu uključivati hlađenje vodom-je (su tamo neki jeftini blokovi za 9800 gx2's?), I više HDD-a na njega u napad. Koliko velika je slučaj trebam? Molimo vas komentar!
Također, bilo koje druge stranice na koje ćete postaviti ovo pitanje i dobiti više mišljenja bi bilo poštovati.
Thanks in advance!
Old 4. Sep 2008, 02:55
Donatorska Grupa

u svemu, dosta dobar izbor, no postoji nekoliko stvari koje ja mislim da možeš nadograditi, na primjer, grafička kartica, osobno bih ići s Ova kartica kao što je nešto manje novaca, međutim, obavlja samo neznatno iza Nvidia 280GTX i bolje u nekim testova.

Harddrives, stari raptors nisu toliko posebni više i ne daju puno dodatne brzine u odnosu na brzom 7200 rpm, idite ovdje, a zatim dođite do dna i kliknite na "Prikaži sve proizvode", zatim se vratiti na vrh i odabrati Vaše test, vidjet ćete raptors ne dolaze na vrhu (osim novijih velociraptor ali da košta 300 $), a drugi harddrive može brže previše, ona je u rasponu od starijih SEAGATE se od 7200,10 raspon, kao što tu je brži 7.200,11 dometu. Jer moje graditi kada sam to, Im 'vjerojatno idući u biti uzimajući 2 SEAGATE BARRACUDA 7.200,11 320GB diskove za napad, jer to su jednokrevetne pladnju i stoga vrlo brz (vidi grafikon opet), a zatim uzimajući 750GB disk kao backup .

PSU: JA iskorišten ovaj kalkulator ovdje koje ne mogu naći prilično dobar da vam snagu, trebat će vam. The caclulator preporučuje oko 550W, tako da će vjerojatno ići sa Gusar 620W To je zato jer ne mogu naći gusar napraviti jako dobar powersupplys i extra snage omogućava PSU ne raditi na 100%, dakle, što ga čini quieter (navijač će biti sporije), a to je i modularan što znači da je samo da su kabeli koji koristite u slučaju.

My System: Prvo OC

Procesor (i):
Intel E2180@2.85
Matične ploče:
Gigabajt GA-P35-DS3L
RAM memorija:
2x1GB OCZ PC2-9200 žetelac CL5
Grafička kartica (e):
Gainward ATI 3850
Sound Card:
na brodu
Tvrdi disk (i):
7200,7 SEAGATE BARRACUDA 120GB
Optički pogon (e):
Hitachi DVD-ROM GD-2500
Case / PSU:
Gusar VX450
Hlađenje:
AC Pro freezer7, 2x80mm, 1x90mm, 1x120mm
Network / Internet:
na brodu / navodno 10Meg djevičansko kabel
Monitor (e):
Viewsonic Vx922; Viewsonic VE702m
Operacijski sustav (e):
XP Home
Old 4. Sep 2008, 14:41
Donatorska Grupa

ali mislim da bi trebao ići za u DDR2 1066mhz su jeftinije nego ddr3 i imaju niže latencies sa u osnovi znači da će ići brže, u će se također trebati promijeniti ako odbora u izabrali tu opciju.

otići sa q6600 i overclock ga Q9550 brzinu spremiti par sto dollas.

ako ur toku sa Intel chipset matične ploče zasnovane u trebali dobiti AMD karticu kako možete dodati još jednu karticu i stavite ga na unakrsna vatra način u budućnosti, i predložiti 4870 x2. Također r AMD bolji od nvidia jer je njihova dobivanja kartice su bolje i jeftinije i isto tako oni dont laži o njihovim proudcts poput nvidia učiniti.

u raptors su siromašni vrijednost za novac i samsungs f1 serije su brži u mnogim slučajevima plus oni vam dodijeliti više prostora za svoj novac, za još više brzine Predlažem kupnja 2 od tih i stavljajući ih u RAID 0 configoration.

pa ako se odlučite ići s DDR2 i promjenu u vašem izabranom u matičnoj ploči će se želite obratiti za bilo x38 ili x48 chipset i biti siguran da se ona s bakrenim heatsinks lijep i topline cijevi na sjeveru mosta, južno mosta i vrms. ASUS je vrlo dobra učiniti da ide s.

kao i za stvari koje se spominju luka morate imati reasonabley dobar CPU hladnjak, ako ste izabrali da overclock, potražite nešto oko $ 50 - $ 80 označiti kao overclocked quad jezgre vožnji jako vruće. Ako ne želite overclock jedan arktički hlađenja zamrzivačom pro 7 do.as će u slučaju dosent je bitno ono što ide s dokle njegove standardne atx i ima atleast 4 rupe na mjestu obožavatelja.

Kada kupiti PSU, trebat će vam oko 650W - snaga 750w na sva vaša hardver, provjerite da li ići sa dobrom kvalitetom kao jeftini one će oštetiti vaš hardver, modularni PSU pomoći će s kabelom čišćenje i protok zraka.

Nadam se da vam ne znače da ur ide linux samo zato samo igre koje sam pronašao za linux je potres 4 i usud 3 ali ja ur pretpostaviti da će s prozora. očito idu sa vidik jer podržava direktne x 10 x 11 i direktni konačno.

nada ovo pomaže
Old 4. Sep 2008, 15:15
Novi član grupe

Wow ... Hvala razdati!

Ja sam definitivno gubljenja Raptor, i hvala za PSU kalkulator i grafička kartica prijedlog!

Da, mislim da za sada, ja ću vjerojatno ići s DDR2 memorija još: možda dobijete mobo koja podržava obe? Downgrading CPU overclocking i čini se kao dobra ideja: Bio sam na planiranje nad-takta 2.83Ghz je previše, ali ja ne mislim da mi je potrebno puno snage za par sto više. JA je ne stvarno Pogledamo AMD toliko, ali svakako ću to učiniti sada.

Da, svakako ide sa vidik za moje igre! (I na planu booting nekoliko OS-a).

Da li mislite da je cijena mog CPU će sići Nehalem kad izlazi?

Hvala razdati, to stvarno pomaže!
Old 4. Sep 2008, 15:20
Donatorska Grupa

Rekao bih, da, CPU-a vjerojatno će ići malo dolje, no vjerojatno će Q6600 silaze manje u odnosu na Q9550, kao Q9550 je skuplji zato što je među najnovijih (i najbrži) CPU's okolo.
Old 5. Sep 2008, 01:52
Donatorska Grupa

dobro q6600 će overclock na oko 2,8 ish 3.6ghz ali izgleda sigurniji i stabilniji. ASUS p5kc je imao i DDR2 i ddr3 podršku i dati će vam moddest overclock, no ako želite ići na bolje matičnoj ploči ćete morati ići s jednog ili drugog, kao matičnim pločama koje podržavaju oba DDR 2 i 3 su uglavnom buget Matične ploče . mogli biste dobiti brzina ddr3 ali sa cijenom i niskim latenticies o DDR2 kupnjom neke DDR2 1200hmz i overclocking ga oko 1400 - 1500mhz.

u yes i trebat će vam vodič u dual boot Vista i Linux što je teško za napraviti na taj način možete i skuff up operacijskog sustava boot opcije. pobrinite se da imate pri ruci vidik instilation disk kao što će trebati učiniti severial OS popravke pri instalaciji operacijskog sustava koji vole vidik dosent (svi)
Reply

Register

Bookmarks

Slične teme
Nit Temu Započeo Forum Odgovori Zadnji Post
Trebate PSU za početak izgradnje Live Sablja Cases & Power Supplies 26 16. kolovoz 2009 03:14
Da li je sustav treba biti u potpunosti izgrađena za slučaj obožavatelji za rad Bob T Cases & Power Supplies 1 17. lipnja 2009 04:10
Problem s novoizgrađeni sustav citizencole General Hardware Chat 28 16. listopad 2008 16:34
Ugrađeni mikro sustava, ali je potrebno da biste pronašli najbolju nisku profil kartice usamljenik Graphics Cards & Monitors 1 28. studeni 2007 15:50
Ne mogu instalirati moj vidik dvd operativnog sustava na moj Novoizgrađena pc chrishawkins Windows Operating Systems 3 8. studeni 2007 00:36
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.