![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Helló, Newbie here. Én egy új szerencsejáték / otthoni számítógép-használat az első alkalommal, és nem nézett körül, de még nem sokat tudnak arról, hogy hogyan működik minden. Én kapok szinte minden részeket Newegg, mivel ez az, amit én legkényelmesebb kereső segítségével. Minden más területek összehasonlítható árak sokkal appreciated! Szeretnék egy szép számítógépre <2000 $, ami lehetővé teszi, hogy frissítse a jövőben szükség esetén (ezek a részek ki, hogy körülbelül 1400 $ nélkül, monitor, tápegység, case, hűtés és lemezmeghajtók: ez a felső határ, amit tudok tölteni). Ez az, amit már eddig Próbálom kitalálni, ha az alkatrészek kompatibilisek, vagy sem (azok amennyire tudom), és ha van olyan palack-nyak-, vagy elpusztítja. Is, úgy kell kitalálni, hogy milyen tápegységet Kell-e bármilyen ajánlást? All suggestions / comments welcome: Én vagyok az új, és nem szeretné, hogy hibázott! (Tegyem linkek a megfelelő newegg tőzsdei alatt) Alaplap: Asus P5E3 WS PRO LGA 775 Intel X38 Intel ATX Motherboard http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16813131282 RAM: Patriot Viper 4GB (2x2gb) 240-Pin DDR3 1333Mhz Dual Channel a 7-7-7-20 időzítések http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16820220286 ... Próbálom megyek DDR3, hogy mindent jobban upgrade a jövőben, még akkor is, ha én csak használ 1333Mhz FSB én CPU. CPU: Intel Core 2 Quad Q9550 Yorkfield 2.83GHz LGA 775 95W Q9550 http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16819115041 ... Am is fontolgatja a Q9400/9450, vagy esetleg egy Q6600. Ha kompromisszumot néhány egyéb részein én is gondoltam a Q9650, de ez talán az én ártartományban. GPU: PNY GeForce 9800 GX2 1 GB 512-bites GDDR3 http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16814133217 ... Ez a túlzott ölni? HDD: WD 80GB Raptor 10K RPM SATA 3Gb / s WD800ADFS Merevlemez (newegg nem ad erre) ... Azt tervezem, hogy én OS és számos játékot egy ÉS 7200,10 400GB Seagate Barracuda 7200 RPM 16MB Cache SATA 3.0Gb / s http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16822148138 ... több szobában. Egyéb gondolatok: Azt hiszem, majd megpróbál futtatni linux (több distrobutions) egy dfreeBSD rá, és meg kell OC-képes. Is, a későbbi frissítésekhez is tartalmazzák a víz-hűtés azt (vannak-e olyan olcsó blokkolja a 9800 gx2's?), És több HDD van rajta raid. Mekkora az esetben van szükségem? Please comment! Továbbá, más helyszínek után ezt a kérdést, és minél több véleményt lenne méltányol. Köszi előre! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| minden, elég jó a választék, de van néhány dolog, amit úgy gondolja, hogy frissítést, például a grafikus kártyán, személyesen Inkább ezt a kártyát ez valamivel kevesebb pénzt, de csak kis mértékben végez mögött Nvidia 280GTX, és jobb, néhány tesztet.
Merevlemezt, a régi Raptors nincs többé, hogy különleges, és nem sok kiegészítő sebesség a gyors 7200-es percenkénti fordulatszámon, menj ide, majd lapozzunk az aljára, és kattintson az "Összes termék", akkor menj vissza az elejére, és válasszon a vizsgálat, akkor a Raptors ne jöjjön be az oldal tetején (kivéve az újabb velociraptor azonban, hogy a költségek $ 300), a második merevlemez gyorsabb is lehet, hogy az idősebb lehet, hogy a Seagate 7200,10 tartományban, a ott van a gyorsabb 7200,11 tartományban. Mert építeni, ha én kapok meg, én talán lesz getting 2 Seagate Barracuda 7200,11 320GB vezeti a raid, mivel ezek egy tál, és ezért nagyon gyorsan (lásd az ábrát ismét), majd kapok egy 750GB meghajtót a mentés . PSU: Régebben A számológép itt amely úgy jó, hogy az erőt, akkor szüksége van. A caclulator javasolja mintegy 550W, úgyhogy valószínűleg megy a Corsair 620W Ez azért van, mert úgy vélem, hogy nagyon jó Corsair powersupplys, és az extra teljesítmény lehetővé teszi, hogy a tápegység, hogy nem fut, a 100% tehát így nyugodtabb (ventilátor lassabb lesz), és azt is moduláris értelmében csak akkor van, hogy a kábel használata az ügyben. My System: Először OC
|
|
| |||
| |||
| Úgy gondolom, hogy jó és kell a DDR2 1066MHz, mivel ezek olcsóbbak, mint a DDR3 és alacsonyabb latencies azzal gyakorlatilag azt jelenti, hogy gyorsabban megy, és az is kell, ha a fórumon és úgy döntött, hogy lehetőséget. megy a q6600 és overclock azt Q9550 sebesség menteni egy pár száz dollas. ur, ha megyek egy Intel chipset-alapú alaplap és kellene egy AMD-kártya és így adhat hozzá egy másik kártyát, és tegye azt a CrossFire mód a jövőben, azt javaslom a 4870 x2. r is jobb, mint az AMD, mert az nVidia kártyák egyre jobb és olcsóbb, és azok dont lie azok proudcts hasonló nvidia van. A Raptors a rossz ár-érték arány és samsungs F1 sorozatok gyorsabb sok esetben plusz adnak neked odaítél több tárolási a pénzért, a még nagyobb sebességet Javaslom felvásárlási 2 ezeket, így azokat egy RAID 0 configoration. Ha úgy dönt, hogy megy a DDR2 és a változás és a kiválasztott alaplap és akarnak majd menni, amelyek vagy egy x38 és x48 chipset és győződjön meg róla, hogy egy csinos és réz Heatsinks fűtőcsövek az északi híd, déli híd és vrms. Az ASUS egy nagyon jó, hogy megyek. A dolgok akkor havent említett szüksége lesz egy jó reasonabley cpu cooler, ha úgy döntött, hogy overclock, keressen valami körül a $ 50 - $ 80 védjegyet overclocked quad cores távon nagyon meleg. Ha ön dont akar-hoz overclock egy Artic hűtő fagyasztóval PRO 7 fog do.as az esetben adag igazán számít, hogy mit megy, amíg a szabvány ATX és atleast 4 lyukas, hogy a szurkolók. Ha vásárolni psu lesz szükség mintegy 650W - 750W teljesítmény, hogy minden hardver, győződjön meg róla, hogy menjen el a jó minőségű, mint egy olcsó is károsítja a hardvert, a moduláris tápegység segít a kábel elrendezése és légáramlást. Remélem, hogy ön dont ur jelenti, hogy megy, mert a linux csak a játékok, hogy csak én találtam a Linux Quake 4 és Doom 3, de feltételezhető, hogy ur megyek ablakokat. természetesen megy a kilátás, mivel támogatja a direkt x 10 x 11 és közvetlen végül. remélem ez segít |
|
| |||
| |||
| Wow ... Köszönet odaítél! Én végleg elveszíti a ragadozó, és kösz a psu számológép és grafikus kártya suggestion! Igen, azt hiszem, most majd talán megyek DDR2 memória még: talán kap egy mobo, hogy egyaránt támogatja? Lefokozására a CPU és overclocking úgy tűnik, mint egy jó ötlet: én tervezi a túlzott clocking a 2.83Ghz is, de nem hiszem, hogy szükség van, hogy nagy a hatalma pár száz. Én még nem igazán nézett amd, hogy sok, de én biztosan nem, hogy most. Igen, határozottan megyek kilátás az én játékélményt! (I terv indítást több operációs rendszer van.) Gondolod, hogy az ár az én cpu fog lejönni Nehalem mikor jön ki? Köszönet odaítél, ez tényleg segít! |
|
| |||
| |||
| Én azt mondanám, igen, a CPU talán majd egy kicsit, de a Q6600 valószínűleg lemegy kevesebb, mint a Q9550, Q9550, mint a drágább, mert a legújabb (és leggyorsabb) CPU körül van. |
|
| |||
| |||
| q6600 jól fog overclock mintegy 2,8 ish 3.6ghz, de úgy tűnik, biztonságosabb és stabilabb. Az ASUS P5KC is DDR2 és a DDR3 támogatást, és megadja a moddest overclock azonban, ha azt szeretné, hogy egy jobb alaplap akkor megyek egyik vagy a másik, hogy az alaplap támogatja a DDR-2 és 3 többnyire buget Alaplapok . akkor kap a sebesség DDR3, de a költségek és az alacsony latenticies a DDR2 vásárolnak néhány DDR2 1200hmz és overclocking, hogy körülbelül 1400 - 1500mhz. IGEN, és szükség lesz egy útmutató a dual boot Vista és a Linux, mert nehéz ezt tenni, és u tud skuff akár az operációs rendszer boot opciót. Győződjön meg arról, hogy a Vista instilation disk kéznél, amikor szükség lesz severial OS javítások telepítése során, hogy a Vista operációs rendszerek adag hasonló (valamennyi) |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Need for Home Beépített tápegység | Élő Sabre | Cases & Power Supplies | 26 | Augusztus 16, 2009 03:14 |
| Csinál egy olyan rendszert kell építeni a teljes mértékben az esetben rajongók dolgozni | Bob T | Cases & Power Supplies | 1 | 17. június 2009 04:10 |
| Probléma az újonnan kiépített rendszer | citizencole | Általános fémáru Chat | 28 | 16. október 2008 16:34 |
| Beépített mikro rendszert, de szükség van a legjobb Alacsony kártya | Solus | Grafikus kártyák és monitorok | 1 | 28. november 2007 15:50 |
| Nem lehet telepíteni az én Vista operációs rendszer az én újonnan épült db | chrishawkins | A Windows operációs rendszerek | 3 | 8. november 2007 00:36 |
| Téma eszközök | |
| |