פחותה-equity

Magazine
Go Back   מחשב מיץ > חומרת המחשב > כללי חומרה צ 'אט

Register

האם זה טוב הבית בנוי במערכת?

Reply

שרשרת כלים
Old 3 ספטמבר 2008, 17:01
קבוצת חברות חדשות

Default האם זה טוב הבית בנוי במערכת?

שלום,
Newbie כאן. אני בנייה חדשה Gaming / להשתמש במחשב הביתי בפעם הראשונה, ואת כבר מסתכל אבל עדיין לא יודע הרבה על כיצד הכל עובד. אני מקבל כמעט את כל החלקים מ Newegg, כפי שזה מה שאני מחפש דרך נוחה ביותר. כל תחרות עם אתרים אחרים המחירים יהיו הרבה appreciated! אני רוצה נחמד המחשב <$ 2000 שיאפשר לי לשדרג בעתיד במידת הצורך (אלו חלקים להוסיף עד בערך 1400 $ ללא בקרה, החשמל, מקרה, הקירור, ועל כונני דיסקים: זהו החלק העליון מגבלה על מה אני יכול ההוצאה). זה מה יש לי כל כך רחוק, אני מנסה להבין אם כל חלקי הן תואמות או לא (שהם עד כמה שאני יכול להגיד), ואם יש בקבוק-צווארם או יתר הורג. כמו כן, אני צריך להבין מה אני צריך את החשמל ל-בכל זאת המלצות?
כל ההצעות / הערות ברוכים הבאים: אני חדש זה ואת לא רוצה לעשות טעות!
(שמתי קישורים שלהם המקבילה newegg הרישום מתחת)

לוח האם:
ASUS P5E3 היתה מקצועית LGA 775 Intel X38 ATX לוח האם אינטל
http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16813131282

רם:
פטריוט צפע 4GB (2x2gb) 240-Pin DDR3 1333Mhz Dual Channel עם 7-7-7-20 timings
http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16820220286
... אני מנסה ללכת עם DDR3 לבצע הכל קל יותר לשדרג בעתיד, למרות שאני רק משתמש 1333Mhz FSB ב CPU שלי.

מעבד:
Intel Core 2 Quad Q9550 Yorkfield 2.83GHz LGA 775 95W Q9550
http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16819115041
... Am גם בהתחשב א Q9400/9450, או אולי של Q6600. אם אני להתפשר על חלק אחר חלקים אני גם חושב על Q9650, אבל זה כנראה מחוץ לטווח מחירים שלי.

GPU:
PNY GeForce 9800 GX2 1GB 512-bit GDDR3
http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16814133217
... האם זה יותר מדי להרוג?

HDD:
WD 80GB RAPTOR 10K RPM SATA 3GB / S WD800ADFS Hard Drive
(newegg זה אינו מוכר)
... אני מתכוון לשים את מערכת ההפעלה, וכן של כמה משחקים על זה
ו
Seagate Barracuda 7200.10 400GB 7200 RPM 16MB Cache SATA 3.0Gb / s
http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16822148138
... לקבלת החדר.

אחר מחשבות: אני חושב שאני יהיה מנסה להריץ לינוקס (מספר distrobutions) של dfreeBSD על זה, וזה צריך להיות מסוגל-OC. כמו כן, מאוחר יותר עשוי לכלול שדרוגים קירור מים זה (האם יש חוסם זול עבור gx2 של 9800?), ועוד HDD על אותו RAID. עד כמה גדול של מקרה אני צריך לעשות? התגובה בבקשה!
כמו כן, כל האתרים האחרים על מנת לכתוב על שאלה זו ולקבל עוד חוות דעת יהיה מוערך.
תודה מראש!!
Old 4 ספטמבר 2008, 02:55
קבוצת תורמים

של דבר, הבחירה די טוב, עם זאת יש כמה דברים שאני חושב שאתה יכול לשדרג, לדוגמה, את כרטיס המסך, באופן אישי הייתי הולך עם זה כרטיס מכיוון שהוא קצת פחות כסף, עם זאת מבצעת רק מעט מאחורי Nvidia 280GTX, וטוב יותר של מספר בדיקות.

Harddrives, raptors הישן הם כבר לא כל כך מיוחדים, ולא לתת הרבה פרטים Speed לעומת מהיר 7200 RPM, עבור כאן, ולאחר מכן גלול לתחתית ולחץ על "הצג את כל המוצרים" ולאחר מכן לחזור אל הדף ובחר הבדיקה שלך, אתה תראה את raptors לא באים בראש (חוץ מן velociraptor חדש יותר אבל זה עולה 300 $) והשני harddrive יכולה להיות מהירה יותר מדי, הוא נע בין ישנים seagate להיות מן 7200,10 טווח, כפי שם הוא מהיר יותר 7200,11 טווח. לבנות שלי, כאשר אני מקבל את זה, אני כנראה הולך להיות מקבל 2 Seagate Barracuda 7200.11 320GB RAID של הכוננים, כמו אלה צלחת אחת ולכן מהר מאוד (ראו את התרשים שוב) ולאחר מכן מקבל גיבוי כמו כונן 750GB .

PSU: השתמשתי מחשבון זה כאן אני מוצא בה די טוב כדי לתת לך את הכח תצטרך. את caclulator ממליצה עוד על 550W, אז הייתי כנראה הולך עם Corsair 620W זאת, משום שאני מוצא corsair להרוויח טוב מאוד powersupplys, ואת תוספת הכוח מאפשרת PSU שלא להפעיל ב 100% ולכן בכך שקטה (אוהד תהיה איטית יותר) והוא גם מודולרי כלומר אתה רק צריך לקבל את הכבלים אתה משתמש במקרה.

המערכת שלי: OC ראשון

מעבד (ים):
אינטל E2180@2.85
לוח האם:
Gigabyte GA-P35-DS3L
זיכרון RAM:
2x1GB OCZ PC2-9200 קוצר CL5
כרטיס מסך (S):
Gainward ATI 3850
כרטיס קול:
על הסיפון
Hard Drive (s):
Seagate Barracuda 7200.7 120GB
כונן אופטי (S):
HITACHI DVD-ROM GD-2500
Case / PSU:
Corsair VX450
Cooling:
א.כ. freezer7 Pro, 2x80mm, 1x90mm, 1x120mm
רשת / אינטרנט:
על הסיפון / כבלים supposedly 10Meg בתולה
צג (S):
Viewsonic Vx922; Viewsonic VE702m
מערכת הפעלה (S):
XP Home
Old 4 ספטמבר 2008, 14:41
קבוצת תורמים

ובכן, אני חושב שזה צריך ללכת U עבור DDR2 1066mhz כפי שהם זול יותר מאשר ddr3 ואת התחתון יש latencies עם בעצם אומר כי הם יגיעו מהר יותר, U גם צריך להחליף לוח אם כי U בחרו באפשרות.

ללכת עם q6600 ו overclock אותו Q9550 מהירות כדי לחסוך כמה מאות dollas.

אם ur הולך עם שבבים של אינטל המבוססת על לוח האם U AMD צריך לקבל כרטיס U כדי להוסיף כרטיס אחר ותשים אותו צולבת מצב בעתיד, אני מציע 4870 x2. גם AMD R Nvidia יותר טוב, כי הם מקבלים את הקלפים טוב יותר וכן זול יותר וגם הם dont לשכב על proudcts כמו Nvidia לעשות.

את raptors הם עניים ערך עבור הכסף samsungs F1 סדרה הם מהר בהרבה מקרים Plus הם נותנים לך יותר allot אחסון עבור הכסף שלך, על אף יותר מהירות אני מציע לקנות 2 של אלה ו לשים אותם ב RAID 0 configoration.

אז אם אתה מחליט ללכת עם DDR2 ו U לשנות את לוח האם הנבחר U ירצו לצאת גם על x38 או x48 שבבים והקפד לקבל אחת יפה עם נחושת ו heatsinks צינורות חום על הגשר הצפוני, מדרום לגשר ו vrms. ASUS הוא טוב מאוד לעשות ללכת עם.

לגבי הדברים שאתה havent הזכיר תצטרך reasonabley טוב CPU Cooler אם בחרת overclock, חפש משהו סביב $ 50 - $ 80 סמן כלא overclocked מרובע ליבות להפעיל מאוד חם. אם dont רוצה overclock של artic Cooling מקפיא 7 פרו יהיה do.as עבור dosent מקרה זה באמת משנה מה אתה הולך עם כל עוד ATX הסטנדרטי שלה והיא atleast 4 חורים כדי למקם אוהדים.

כאשר אתה קונה PSU תצטרך אודות 650W - 750w לשלטון כל החומרה שלך, ודא שאתה הולך עם איכות טובה כמו אחד מאלו יהיה זול נזק החומרה שלך, של Modular PSU יעזור עם כבל tidying ו airflow.

אני מקווה שאתה מתכוון לזה dont ur הולך לינוקס רק בגלל שיש רק משחקים מצאתי for Linux היא להתגעש אבדון 3 ו 4 אבל אני מניח כי ur הולך עם חלונות. כמובן הולך עם Vista, תוך שהיא תומכת ישיר וישיר x 10 x 11, בסופו של דבר.

מקווה שזה עוזר
Old 4 ספטמבר 2008, 15:15
קבוצת חברות חדשות

וואו ... Allot תודה!

אני בהחלט מאבד את raptor, ותודה עבור PSU המחשבון וכרטיס המסך הצעה!

כן, אני חושב כרגע אני כנראה הולך עם זיכרון DDR2 עדיין: אולי לקבל mobo התומך בשני? Downgrading את CPU ו overclocking נראה כמו רעיון טוב: אני מתכננת יתר clocking את 2.83Ghz מדי, אבל אני לא חושב שאני צריך כל כך הרבה כוח של כמה מאות יותר. היה לי ממש לא הסתכל AMD כל כך הרבה, אבל אני בהחלט לעשות את זה עכשיו.

כן, בהחלט הולך עם Vista עבור המשחקים שלי! (אני מתכנן לכמה באתחול מערכת ההפעלה של).

האם אתה סבור כי מחיר של CPU שלי יהיה לרדת כאשר Nehalem יוצא?

Allot תודה, זה באמת עוזר!
Old 4 ספטמבר 2008, 15:20
קבוצת תורמים

אני אומר, כן, סביר להניח CPU של לרדת קצת, אך סביר להניח Q6600 לרדת פחות מאשר Q9550, כפי Q9550 הוא יקר יותר כי הוא מבין את החדש ביותר (וגם המהירות) של מעבד סביב.
Old 5 ספטמבר 2008, 01:52
קבוצת תורמים

ובכן overclock של q6600 יהיה כ 2.8 איש 3.6ghz אבל נראה בטוחה ויציבה יותר. את שניהם היו p5kc ASUS DDR2 ו ddr3 לתמיכה ייתן לך moddest overclock, אולם אם אתה רוצה לצאת טוב יותר לוח האם אתה חייב ללכת עם זה או אחר כמו motherboards התומכים בשתי DDR 2 ו 3 הם בעיקר buget motherboards . אתה יכול לקבל את מהירות ddr3 אבל עם עלות נמוכה latenticies של DDR2 על ידי רכישת חלק DDR2 1200hmz ו overclocking זה כ 1400 - 1500mhz.

על כן, ואתה תצטרך מדריך כדי אתחול כפול Vista ו-Linux כפי קשה לעשות זאת ו U יכול skuff את אפשרויות האתחול של מערכת ההפעלה. ודא שיש לך Vista instilation דיסק פועל כפי שאתה צריך לעשות severial בעת התקנת מערכת ההפעלה, תיקונים מערכות ההפעלה Vista dosent כמו (כולם)
Reply

Register

סימניות

פתילים דומים
חוט Thread Starter פורום תגובות הודעה אחרונה
צריך PSU עבור הבית בנוי Live סיף מקרים & ספקי כוח 26 16th אוגוסט 2009 03:14
האם המערכת צריכה להיות מלא בנוי על מקרה אוהדי לעבוד בוב T מקרים & ספקי כוח 1 -17 יוני 2009 04:10
הבעיה עם המערכת החדשה-בנוי citizencole כללי חומרה צ 'אט 28 16th אוקטובר 2008 16:34
בנית מערכת מיקרו אבל צריך למצוא את הטוב ביותר כרטיס פרופיל נמוך solus כרטיסי מסך & Monitors 1 -28 נובמבר 2007 15:50
אני לא יכול להתקין את מערכת ההפעלה Vista DVD החדש בנוי על המחשב שלי chrishawkins מערכות ההפעלה Windows 3 8 נובמבר 2007 00:36
שרשרת כלים

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

כל הזכויות שמורות © 2006 - 2009 מיץ המחשב.