![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Labas, Newbie here. Esu naujas žaidimų kūrimo / home naudoti kompiuterį pirmą kartą, ir jau dairausi, bet dar nežinau, daug apie tai, kaip visa tai veikia. Gaunu beveik visi iš Newegg dalių, kaip tai, ką aš patogiausia ieškoti per. Bet kitose svetainėse su panašios kainos turėtų būti Much appreciated! Noriu Nice kompiuteryje <$ 2000, leis man atnaujinti ateityje, jei reikia (šių dalių pridėti, maždaug iki 1.400 $, be monitoriaus, elektros energijos tiekimo atveju, aušinimo ir diskų: "Tai yra riba, ką galiu išlaidų). Tai, ką aš iki šiol, mėginu suprasti, jei visos dalys yra suderinamos, ar ne (jie kiek galiu pasakyti), ir jeigu nėra jokių trukdžių arba per žudo. Be to, man reikia išsiaiškinti, kas maitinimo man reikia šios, bet rekomendacijas? Visi pasiūlymai / komentarai welcome: Esu nauja šio ir nenorite padaryti klaidą! (Galiu pateikti nuorodas į atitinkamas Newegg aukciono apačioje) Pagrindinė plokštė: Asus P5E3 WS PRO LGA 775 Intel X38 ATX Intel Motherboard http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16813131282 Avinas Patriot Viper 4GB (2x2GB) 240-Pin Dual Channel DDR3 1333MHz su 7-7-7-20 laikus http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16820220286 ... Bandau eiti su DDR3, kad viskas būtų lengviau atnaujinti ateityje, nors aš esu tik naudojant 1333MHz FSB, mano CPU. Procesorius: Intel Core 2 Quad Q9550 Yorkfield 2.83GHz LGA 775 95W Q9550 http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16819115041 ... Esu taip pat svarsto Q9400/9450, arba galbūt Q6600. Jei aš kompromisą dėl kai kurių kitų dalių Aš taip pat galvoju apie Q9650, bet tai turbūt ne mano kainų diapazone. GPU: PNY GeForce 9.800 GX2 1GB 512-bit GDDR3 http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16814133217 ... Ar tai per daug nužudyti? HDD: WD 80GB RAPTOR 10K rpm SATA 3Gb / s WD800ADFS HARD DRIVE (Newegg neparduoda this) ... Aš planuoju įdėti savo OS ir keli žaidimai šiame vienas IR Seagate Barracuda 7.200,10 400GB 7200 rpm, 16MB Cache SATA 3.0Gb / s http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16822148138 ... ir daugiau kambarių. Kita mintis: manau, bus bandoma paleisti "Linux" (keletas distrobutions) jai dfreeBSD, ir ji turi būti OC-sugebėti. Be to, po atnaujinimo gali būti aušinimo vandeniu jis (ar yra pigūs blokai 9.800 gx2's?), Ir HDD apie jį RAID. Kokio dydžio bylą man reikia? Please comment! Be to, bet koks kitas svetaines paštu šį klausimą ir sulaukti daugiau nuomonių būtų dėkingi. Thanks in advance! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Apskritai, gana geras pasirinkimas, tačiau yra keletas dalykų, aš manau, galima patobulinti, pavyzdžiui, vaizdo plokštė, asmeniškai norėčiau eiti su šią kortelę ji yra šiek tiek mažiau pinigų, tačiau atlieka tik šiek tiek atsilieka 280GTX Nvidia, ir geriau kai bandymai.
Harddrives, senas "Raptors" yra ne ta, kad specialios nebėra, ir neteikia daug papildomų greitis palyginti su 7200 rpm greitai, eik čia, tada pereikite prie dugno ir paspauskite "Rodyti visus produktus", tada grįžkite į viršų ir pasirinkite Jūsų bandymas, matysite Raptors nepatenka į viršuje (išskyrus iš naujesnių velociraptor bet kad kainuoja $ 300) ir antrąjį diską galima greičiau per daug, tai vyresnio amžiaus intervalas nuo Seagate yra nuo 7.200,10 intervale, kaip yra greitesnis 7.200,11 diapazone. Mano kurti, kai gaunu ji, aš tikriausiai bus gauti 2 Seagate Barracuda 7.200,11 320GB diskų RAID, nes jie yra vienas patiekalas ir todėl labai greitai (žr. diagramą iš naujo) ir tada gauti 750GB diską kaip atsargine . PSU: I used šis skaičiuoklė čia kurie manau gana gerai jums energijos, kiek jums reikės. Caclulator rekomendacijos apie 550W, kad aš tikriausiai eiti su Corsair 620W Taip yra todėl, manau, Corsair, kad labai gerai powersupplys ir papildomos galios suteikia PSU ne skaičiuoti iki 100% todėl, kad tyliau (ventiliatorius bus lėtesnis), ir tai taip pat reiškia, kad jūs tik modulinė turėti kabelius naudojate byloje. Mano sistema: Pirma OC
|
|
| |||
| |||
| Na aš manau, kad ir turėtų eiti DDR2 1066MHz, nes jie yra pigesni nei DDR3 ir turi mažesnį latencies su iš esmės reiškia, kad jie bus greitesnis, ir taip pat turės pasikeisti, jei laive ir pasirinko šią galimybę. eiti su Q6600 ir overclock jį Q9550 greitis išsaugoti pora šimtų dollas. jei ur vyksta su Intel chipsetu, kurių pagrindinę plokštę ir reikėtų gauti AMD kortelės, u galima pridėti kitą kortelę ir įdėkite ją į CrossFire mode ateitį, aš siūlau 4.870 x2. Taip pat AMD r geriau nei nvidia nes jų kortelės yra vis geriau ir pigiau, ir taip pat jie dont lie apie savo proudcts kaip NVIDIA daryti. "Raptors" yra prastas pinigų vertę ir Samsungs F1 serijos greičiau daugeliu atvejų plius jie tau pask labiau saugoti savo pinigų, dar daugiau greičio siūlau pirkti 2 iš jų ir jų išleidimą į RAID 0 configoration. Taigi, jei jūs nusprendėte eiti su DDR2 ir u pakeisti jūsų pasirinktą pagrindinę plokštę ir norės eiti arba x38 ar x48 chipsetu ir būti tikri, kad gauti vieną su gana vario radiatoriai ir šildymo vamzdžius North Bridge, South Bridge ir vrms. Asus yra labai geras, kad eiti su. kaip ir ką Jūs neturite minėtų turėsite reasonabley gero CPU aušintuvo, jei pasirinkote overclock, pažiūrėkite ką apie $ 50 - $ 80 ženklo Overclocked Quad gurgučių paleisti labai karšta. if you dont wanna overclock Artic šaldymo šaldiklis PRO 7 bus do.as už dosent atveju tai tikrai klausimas ką tu eisi su tiek, kiek jos ATX standartą ir atleast 4 skyles vieta gerbėjai. Kai perkate PSU reikės maždaug 650W - 750W į valdžią visą savo įrangą, įsitikinkite, kad tu eisi su geros kokybės vieno kaip pigūs tie bus sugadinti aparatūrą, Modular PSU padės su kabeliu valymas ir oro srauto. Tikiuosi, kad jums dont tai, kad UR vyksta tik Linux, nes tik žaidimai, kad aš rasiu kad linux yra Quake 4 ir Doom 3, bet manau, kad UR vyksta su Windows. akivaizdžiai eina su Vista, nes ji palaiko DirectX 10 ir Direct X 11 ilgainiui. Hope this helps |
|
| |||
| |||
| Wow ... Ačiū Allot! Aš tikrai praranda Raptor, ir ačiū už PSU skaičiuoklė ir grafikos plokštę pasiūlymas! Taip, manau, kad dabar aš tikriausiai eiti su DDR2 atminties dar: gal gauti MOBO kad palaiko abu? Pažeminimas CPU ir įsijungimas atrodo, kad gera idėja: I was planuoja per Clocking 2.83Ghz per daug, bet nemanau, kad man reikia daug galios pora šimtų daugiau. Aš ne iš tikrųjų atrodė ne AMD, kad daug, bet aš būtinai tai padaryti dabar. Taip, tikrai vyksta su Vista mano žaidimų! (I plano įkėlimas į keletą OS). Ar manote, kad mano CPU kainos dar mažės, kai Nehalem išeina? Ačiū pask, tai tikrai padeda! |
|
| |||
| |||
| Sakyčiau, taip, procesoriaus, tikriausiai žemyn truputį, tačiau Q6600 tikriausiai eiti mažiau nei Q9550, su Q9550 yra brangesnis, nes ji yra viena iš naujausių (ir greitas) procesoriaus aplink. |
|
| |||
| |||
| gerai Q6600 bus overclock maždaug iki 3.6GHz, bet 2,8 ish atrodo saugesni ir labiau stabili. Asus p5kc turėjo tiek DDR2 ir DDR3 paramą ir duos jums moddest overclock, tačiau, jei norite eiti į geresnę plokštę turėsite eiti su viena ar kita, kaip pagrindinių plokščių, kurios palaiko ir ddr 2 ir 3 dalys iš esmės Portatiles buget . galima gauti ir DDR3 sparta, bet su kaina ir mažos latenticies DDR2 perkant tam DDR2 1200hmz ir įsijungimas jis maždaug 1400 - 1500MHz. TAIP ir reikia gidas dvigubos įkrovos Vista "ir" Linux "kaip sunku daryti ir u can skuff jūsų operacinės sistemos įkrovos parinktis. įsitikinkite, kad turite Vista instilation disko patogu, nes jums reikės daryti severial OS remonto diegiant operacinių sistemų, Vista dosent panašūs (visi) |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Need PSU Vidaus Built | Live Sabre | Cases & Power Supplies | 26 | Rugpjūtis 16, 2009 03:14 |
| Ar sistema turi būti visiškai pastatytas atveju ventiliatorių darbas | Bob T | Cases & Power Supplies | 1 | Birželis 17, 2009 04:10 |
| Problema su naujai pastatytas sistema | citizencole | General Hardware Chat | 28 | 16 spalis 2008 16:34 |
| Įmontuotas mikro sistemą, tačiau reikia rasti geriausią neišvystyti kortelė | solus | Graphics Cards & Monitoriai | 1 | Lapkritis 28, 2007 15:50 |
| Aš negaliu įdiegti mano Vista DVD diską operacinę sistemą į mano naujai pastatytas PC | chrishawkins | Windows "operacinės sistemos | 3 | Lapkritis 8, 2007 00:36 |
| Temos įrankiai | |
| |