mazāku kapitāla

Magazine
Go Back   Computer Sulas > Computer Hardware > General Hardware Čats

Register

Tas ir labas mājas-built sistēmu?

Reply

Thread Tools
Old Septembris 3, 2008, 17:01
New Member Group

Default Tas ir labas mājas-built sistēmu?

Sveiki,
Newbie here. Es esmu ēka jaunu spēļu / home lietot datoru pirmo reizi un ir jau skatos, bet joprojām nav zināms daudz par to, kā tas viss darbojas. Man kļūst gandrīz visas detaļas no Newegg, jo tas ir tas, ko es esmu ļoti ērti meklēt caur. Jebkuras citas vietas ar salīdzināmām cenām, būtu ļoti appreciated! Es gribu jauku datora <$ 2.000, kas ļaus man uzlabot jo nākotnē, ja nepieciešams (šīs daļas kopā veido aptuveni $ 1.400 bez uzrauga, elektroapgādi, gadījumā, dzesēšanas un disk drives: tā ir augšējā robeža par to, ko es varu tērēt). Tas ir tas, ko es līdz šim, es cenšos saprast, ja visas detaļas ir saderīgas (tos, cik vien varu pateikt), un ja ir kādi pudeles kaklu vai pār-nogalina. Arī man ir izdomāt, barošanas vajadzēs this-visi ieteikumi?
Visi ieteikumi / komentāri welcome: Esmu jauns un nevēlaties, lai kļūda!
(Man saites uz attiecīgo newegg saraksta apakšā)

Motherboard:
Asus P5E3 WS PRO LGA 775 Intel X38 ATX Intel Motherboard
http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16813131282

RAM:
Patriot Viper 4GB (2x2GB) 240-Pin DDR3 1333MHz Dual Channel ar 7-7-7-20 hronometrāža
http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16820220286
... Es cenšos iet ar DDR3, lai viss vieglāk uzlabot ar nākotni, lai gan es esmu tikai izmantojot 1333MHz FSB par manu CPU.

CPU:
Intel Core 2 Quad Q9550 Yorkfield 2.83GHZ LGA 775 95W Q9550
http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16819115041
... Esmu arī ņemot vērā Q9400/9450 vai, iespējams Q6600. Ja es kompromisu par dažām citām es arī domāju par Q9650, bet tas droši vien no manas cenu diapazonā.

GPU:
PNY GeForce 9800 GX2 1GB 512-bit GDDR3
http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16814133217
... Vai tas ir pārāk nogalināt?

HDD:
WD 80GB RAPTOR 10K RPM SATA 3GB / s WD800ADFS HARD DRIVE
(newegg nepārdod šo)
... Es plānoju likt manas OS's un vairākas spēles par šo vienu
UN
Seagate BARRACUDA 7200.10 400GB 7200 RPM 16MB Cache SATA 3.0Gb / s
http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16822148138
... vairāk istabu.

Citas domas: Es domāju, ka man būs mēģinot palaist linux (vairāki distrobutions) dfreeBSD par to, un tai ir jābūt OC-nevarēs. Arī vēlāk jauninājumus var iekļaut ūdens dzesēšanas to (vai ir kāds lēts bloki 9.800 gx2's?), Kā arī HDD ir par to raid. Cik lielas un ja man ir nepieciešams? Please comment!
Arī jebkuras citas vietas, lai ievietotu šo jautājumu un iegūtu vairāk viedokļus būtu appreciated.
Thanks in advance!
Old Septembris 4, 2008, 02:55
Donors Group

Kopumā diezgan laba izvēle, tomēr ir dažas lietas, es domāju, ka jūs varētu uzlabot, piemēram, grafiskā karte, personīgi es gribētu iet ar šo karti jo tā ir nedaudz mazāk naudas, tomēr pilda tikai nedaudz atpaliek no nVidia 280GTX un labāka dažos testos.

Harddrives, vecais Raptors nav ka īpaši vairs, un nav pietiekami daudz papildu ātruma salīdzinājumā ar ātras 7200 rpm, dodieties šeit, pēc tam ritiniet uz leju un noklikšķiniet uz "Skatīt visus produktus", tad iet atpakaļ uz augšu un izvēlēties Jūsu pārbaudes, jūs redzēsiet Raptors nenonāk AT top (izņemot no jaunāku VELOCIRAPTOR bet izmaksas $ 300) un otrajā Harddrive var veikt ātrāk arī tā ir vecāku robežās no seagate ir no 7200,10 diapazonā, kā ir ātrāks 7200,11 diapazonā. Mana būvēt, kad es saņemu to, es droši vien būs iegūt 2 Seagate Barracuda 7200.11 320GB diskus raid, jo tie ir viena plate, un tāpēc ļoti ātri (sk. diagrammu atkal) un pēc tam kļūst 750GB disku kā rezerves .

PSU: I izmantoto Šajā aprēķinā šeit kas man šķiet diezgan labs, lai dotu jums jauda jums būs nepieciešama. Caclulator iesaka par 550W, tāpēc es droši vien iet ar Corsair 620W Tas ir tāpēc, ka man korsārs to, ka ļoti labi powersupplys, un papildu jauda ļauj PSU ne darboties pie 100%, tādējādi padarot to klusāku (ventilators būs lēnāks), un tas ir arī moduļu nozīmē Jums tikai ir jābūt kabeļi lietojat šajā lietā.

Mana sistēma: Pirmais OC

Processor (s):
Intel E2180@2.85
Motherboard:
GIGABYTE GA-P35-DS3L
RAM Operatīvā atmiņa:
2x1GB OCZ PC2-9200 pļāvējs CL5
Graphics Card (s):
Gainward ATI 3.850
Sound Card:
uz kuģa
Hard Drive (s):
Seagate Barracuda 7200,7 120GB
Optical Drive (s):
HITACHI DVD-ROM GD-2500
Case / PSU:
Corsair VX450
Dzesēšana:
AC freezer7 Pro, 2x80mm, 1x90mm, 1x120mm
Tīkla / Internets:
iebūvēta / domājams 10Meg neapstrādāta kabelis
Monitor (s):
VIEWSONIC Vx922; Viewsonic VE702m
Operating System (s):
XP Home
Old Septembris 4, 2008, 14:41
Donors Group

Nu es domāju, ka u ir jāiet uz DDR2 1066MHz, jo tie ir lētāki nekā DDR3 un ir zemāks latencies ar Būtībā tas nozīmē, ka viņi iet ātrāk, u būs nepieciešama arī kuģa mainīties, ja u izvēlējās šo iespēju.

iet ar Q6600 un OVERCLOCK to Q9550 ātrums ietaupīt pāris simts dollas.

ja ur notiek ar Intel Chipset pamatā mātesplati u jāsaņem amd karti tik u var pievienot citu karti un ievietojiet to krustuguns režīmā nākotne, es iesaku 4.870 x2. arī amd r labāk nekā nvidia jo tās kartes ir arvien labāku un lētāku un arī viņi dont meli par to proudcts tāpat nvidia darīt.

Raptors ir nabadzīgi naudas vērtību un samsungs f1 sērijas tiek ātrāk daudzos gadījumos pieskaitot viņi jums izs vairāk uzglabāšana savu naudu, pat vairāki ātruma iesaku iegādāties 2 Šo un savešanu RAID 0 configoration.

Tātad, ja jūs nolemjat doties ar DDR2 un u mainīt Jūsu izvēlēto mātesplati u vēlēsies doties vai nu X38 vai X48 čipsets un ir pārliecināts, lai iegūtu vienu ar diezgan vara Pāraidīšanas elementi un siltuma caurules uz ziemeļu tilta dienvidu tiltu un VRMS. asus ir ļoti laba darīt iet ar.

Attiecībā uz lietām, ko jūs havent minēts jums būs nepieciešams reasonabley labs cpu cooler ja izvēlaties OVERCLOCK, meklēt kaut ko ap $ 50 - $ 80 zīmes overclocked quad serdeņiem darbojas ļoti karsti. Ja jūs dont vēlaties OVERCLOCK Artic dzesēšanas saldētava PRO 7 būs do.as, lai gadījumā tas dosent tiešām jautājums, kas jums iet ar vien tās ATX standarts un ir atleast 4 caurumus novietot fani.

Pērkot psu jums būs nepieciešams aptuveni 650W - 750W pie varas visas aparatūras, pārliecinieties, ka jums iet ar labas kvalitātes viens lēti tie, sabojās jūsu aparatūras modulāro psu palīdzēs ar kabeli uzkopšanas un gaisa plūsmu.

Es ceru, ka jūs dont nozīmē, ka ur notiek linux tikai tāpēc, ka tikai spēles, i have found for Linux Quake 4 un Doom 3, bet es pieņemu, ka ur notiek ar logiem. acīmredzami iet ar Vista, jo tā atbalsta tiešā x 10 un tiešo x 11 galu galā.

hope this helps
Old Septembris 4, 2008, 15:15
New Member Group

Wow ... Thanks izs!

Es noteikti zaudēt raptor, un paldies par psu kalkulatoru un grafikas karti piedāvājums!

Jā, es domāju, ka tagad es droši vien doties kopā ar DDR2 atmiņas vēl: iespējams iegūt MOBO, kas atbalsta gan? Pazemināšanu CPU un overclocking tā šķiet laba ideja: Es biju plānošana pār-clocking 2.83GHZ pārāk, bet es nedomāju, ka man ir nepieciešams, ka daudz jaudas, lai pāris simts vairāk. Es nebiju īsti noskaidroja, amd, ka daudz, bet es noteikti jādara tagad.

Jā, noteikti notiek ar vista manu spēļu! (I plānu booting vairākām OS's).

Vai jūs domājat par manu CPU cena iet uz leju, ja Nehalem nāk ārā?

Paldies izs tas patiešām palīdz!
Old Septembris 4, 2008, 15:20
Donors Group

Es teiktu, jā, CPU droši vien ieies mazliet, tomēr Q6600 būs iespējams lejā mazāk nekā Q9550, jo Q9550 ir dārgāka, jo tas ir viens jaunākās (un ātrākais) CPU's around.
Old Septembris 5, 2008, 01:52
Donors Group

labi Q6600 būs OVERCLOCK aptuveni 3.6GHz, bet 2,8 ish liekas drošāks un stabilāks. asus p5kc bija gan DDR2 un DDR3 atbalstu, un jums dos moddest OVERCLOCK, bet ja vēlaties doties uz labāku mātesplati jums iet ar vienu vai citu kā motherboards, kas atbalsta gan ddr 2 un 3 lielākoties buget motherboards . Jūs varētu saņemt ātrums DDR3, bet ar izmaksām un zemu latenticies DDR2 pērkot dažus DDR2 1200hmz un overclocking to aptuveni 1400 - 1500MHz.

un jā, un jums būs nepieciešams ceļvedis dual boot Vista un linux, jo tas ir grūti to darīt, un u var skuff jūsu operētājsistēma boot options. pārliecinieties, ka Jums ir vista instilation disks ērti, jo Jums būs nepieciešams darīt severial OS remonts, instalējot operētājsistēmas, vista dosent tamlīdzīgi izstrādājumi (visu)
Reply

Register

Bookmarks