menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Všeobecné Hardware Chat

Register

Je to dobrý domov-postavený systém?

Reply

Thread Tools
Old 3. septembra 2008, 17:01
Nový člen skupiny

Default Je to dobrý domov-postavený systém?

Ahoj,
Nováček tu. Som budovanie nové herné / domáce použitie počítača prvýkrát, a hľadal v okolí, ale stále neviete nič o tom, ako to všetko funguje. Som získať takmer všetky diely z Newegg, pretože to je to, čo som najpohodlnejšiu prehľadávania. Akékoľvek iné weby porovnateľné s cenami bude veľa! Chcem príjemný počítač pre <$ 2000, ktoré umožnia, aby mi to upgrade v budúcnosti v prípade potreby (tieto diely pridať až asi $ 1400 bez monitora, napájací zdroj, prípad, chladenie a disky: to je horná hranica, čo sa dá stráviť). To je to, čo som tak ďaleko, že som sa snažia zistiť, je-li všetky diely sú kompatibilné alebo nie (tie sú, ak môžem povedať), a ak nie sú k dispozícii žiadne fľaša-krku alebo nad-zabije. Tiež musím prísť na to, čo potrebujem napájania pre tento-všetky odporúčania?
Všetky návrhy / pripomienky vítame: Ja som na tento nový a nechcem urobiť chybu!
(Dal som odkazy na ich príslušné newegg výpis pod)

Základná doska:
Asus P5E3 WS PRO LGA 775 Intel X38 Intel ATX Motherboard
http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16813131282

Ram:
Patriot Viper 4GB (2x2gb) 240-pin DDR3 1333MHz Dual Channel 7-7-7-20 sa doba
http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16820220286
... Ja som sa snaží ísť s DDR3 urobiť všetko ľahší upgrade v budúcnosti, aj keď som iba pomocou 1333MHz FSB na mojom CPU.

CPU:
Intel Core 2 Quad Q9550 Yorkfield 2.83GHz LGA 775 95W Q9550
http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16819115041
... Ja tiež zvažuje Q9400/9450, alebo prípadne Q6600. Kdybych kompromisu o niektoré ďalšie diely som tiež premýšľal o Q9650, ale to je asi z mojej cenovej relácii.

GPU:
PNY GeForce 9800 GX2 1 GB 512-bit GDDR3
http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16814133217
... Je to po-zabiť?

HDD:
80gb WD Raptor 10K RPM SATA 3Gb / s WD800ADFS Pevný disk
(newegg nepredáva toto)
... Mám v pláne dať môj OS a niekoľko hier pre tento
A
Seagate Barracuda 7200.10 400 GB 7200 RPM 16 MB. Cache SATA 3.0Gb / s
http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16822148138
... Pre väčší priestor.

Iné myšlienky: Myslím, že sa snažíte spustiť linux (niekoľko distrobutions) jeden dfreeBSD na neho, a je potrebné OC-moci. Tiež neskorší upgrade môže zahŕňať vody-chladenie je (sú tam nejaké lacné blokov za 9800 gx2 to?), A to o viac HDD v raid. Ako velkej prípade potrebujem? Pošlite nám komentár!
Aj akékoľvek iné stránky, na príspevok na túto otázku a získajte viac stanovísk by ocenili.
Thanks in advance!
Old 4. September 2008, 02:55
Darcu Skupina

vo všetkých, docela dobrý výber, ale je tu niekoľko vecí, myslím, že by ste mohli aktualizovať, napríklad o grafickú kartu, osobne by som išiel s túto kartu ako je to o niečo menej peňazí, ale vystupuje len mierne za Nvidia 280GTX a lepšia v niektorých testoch.

Disky, staré Raptors nie sú zvláštne, že už, a neposkytujú mnohé ďalšie rýchlosť v porovnaní s rýchlym 7200 ot. / Min, choďte sem, potom prejdite na koniec a kliknite na "Zobraziť všetky produkty" a potom sa vrátiť na začiatok a vybrať Váš test, uvidíte Raptors nepochádzajú priamo na vrchole (okrem novším velociraptor ale že stojí $ 300) a druhý pevný disk môže byť rýchlejší taky, že sa jedná o staršie série od Seagate sú od 7200,10 rozsahu, ako je rýchlejšie 7200,11 rozsahu. Na mojej stavať, keď sa mi to, já jsem asi bude dostat 2 Seagate Barracuda 7200.11 320gb disky pre raid, pretože sú jediné taniere, a preto veľmi rýchlo (pozri graf znovu) a potom získanie 750GB disku ako záložný .

PSU: som použil Táto kalkulačka tu , Ktorý tu dosť dobré, aby vám dal silu, ktoré budete potrebovať. Caclulator sa odporúča cca 550W, tak bych asi ísť s Corsair 620W je to preto, že som nájsť Korzár sa veľmi dobre powersupplys, a navyše moc umožňuje PSU to nebude fungovať na 100% v dôsledku čoho bolo tišší (ventilátor bude pomalší) a je tiež modulárny zmysle musíte mať káble Pouľívate v danej veci.

Môj systém: Prvé OC

Processor (s):
Intel E2180@2.85
Základná doska:
Gigabyte GA-P35-DS3L
Pamäť RAM:
2x1GB OCZ PC2-9200 žnec CL5
Grafické karty (s):
Gainward ATI 3850
Zvuková karta:
na palube
Pevný disk (y):
Seagate Barracuda 7200.7 120gigabajt
Optická mechanika (s):
HITACHI DVD-ROM GD-2500
Case / PSU:
Corsair VX450
Chladenie:
AC freezer7 Pro, 2x80mm, 1x90mm, 1x120mm
Sieť / Internet:
na palube / údajne 10Meg panna kábel
Monitor (s):
ViewSonic Vx922; ViewSonic VE702m
Operačný systém (y):
XP Home
Old 4. September 2008, 14:41
Darcu Skupina

rovnako si myslím, že by malo ísť o u DDR2 1066MHz, pretože sú lacnejšie ako DDR3 a majú menšie meškanie v podstate znamená, že pôjde rýchlejšie, a budete potrebovať aj doska zmeniť, ak sú u zvolili túto možnosť.

ísť s q6600 a přetaktování ju Q9550 rýchlosti ušetriť pár set dollas.

ur-li se s procesorom Intel čipset založený doske u AMD by sa dostať kartu tak u môže pridať ďalšiu kartu a vložte ju do CrossFire režimu v budúcnosti, aj naznačujú 4870 x2. Tiež AMD r lepšia ako nvidia, pretože ich karty sú stále lepšie a lacnejšie, a tiež im lhát o ich dont proudcts rád nvidia robiť.

Raptors sú chudobné na hodnotu za peniaze a samsungs f1 rady sú v mnohých prípadoch rýchlejšie a dávajú vám pridelí ďalšie úložisko pre vaše peniaze, pre ešte väčšiu rýchlosť aj navrhnúť kúpu 2 z nich a ich uvádzanie do RAID 0 configoration.

takže ak ste sa rozhodli ísť s DDR2 a zmeny u vybranej doske a bude chcieť ísť buď x38 alebo x48 čipset a uistite sa, že dostať sa do určitej miery medené chladiče a teplo potrubia na severnom mostíku, južnom mostíku a Vefekt. ASUS je veľmi dobré, aby to ísť sa.

ako na to, čo ste havent uvedených budete potrebovať reasonabley dobrej CPU chladiča ak ste sa rozhodli pre přetaktování, pozri sa na niečo okolo $ 50 - $ 80 známkou ako overclocked čtyřjádrových jadier beží veľmi horúce. Ak budete chcieť dont přetaktování jeden Artic chladenia mraznička pre 7 bude do.as pre prípad, že dosent naozaj nezáleží na tom, co jsi tak dlho, kým sa jeho ATX štandard a atleast 4 diery na mieste fanúšikov.

keď si kúpite PSU budete potrebovať asi 650W - 750watt na napájanie všetkých hardware, uistite sa, že ste išiel s dobrou kvalitou jeden z nich bude ako lacné poškodiť váš hardvér, modulárny PSU pomôže s káblom úpravy a prúdenie vzduchu.

Dúfam, že ste dont ur bude znamenať, že linux len preto, že iba hry, ktoré som našiel pre linux je Quake 4 a Doom 3, ale i predpokladať, že bude ur s oknami. zjavne pôjdu s priehľad, pretože podporuje priame x 10 x 11 a priame nakoniec.

Hope this helps
Old 4. September 2008, 15:15
Nový člen skupiny

Wow ... Vďaka prideliť!

Já jsem určite stratí raptor, a vďaka za PSU kalkulačky a grafickou kartou náznak!

Áno, myslím, že teraz budem asi ísť s DDR2 pamäte ešte: možná dostanete Mobo, že podporuje ako? Znižovaniu přetaktování CPU a zdá sa to ako dobrý nápad: Bol som na plánovanie cez-stopovanie na 2.83Ghz taky, ale nemyslím si, že potrebujem, že väčšina energie pre niekoľko stoviek viac. Som nemal naozaj vyzeralo, že na AMD veľa, ale určite budem robiť teraz.

Áno, určite bude s priehľad pre moje hranie! (I plán na zavádzanie systému do viacerých OS to).

Myslíte si, že cena môjho cpu sstoupím nehal kedy vyjde?

Vďaka prideliť, to naozaj pomáha!
Old 4. September 2008, 15:20
Darcu Skupina

Povedala by som, že áno, procesor je zrejme pôjde o niečo dole, ale Q6600 bude pravdepodobne sstupují menej ako Q9550, Q9550 ako je drahšie, pretože je medzi najmladších (a najrýchlejší) CPU je okolo.
Old 5. septembra 2008, 01:52
Darcu Skupina

i q6600 bude přetaktování až o 2,8 ish 3.6GHz ale zdá bezpečnejšie a stabilnejšie. ASUS P5KC mali obaja DDR2 a DDR3 podporu a dám vám moddest přetaktování, ale ak chcete ísť na lepšie doske budete musieť ísť s jednou alebo druhou ako základné dosky, ktoré podporujú obe DDR 2 a 3 sú väčšinou buget motherboardy . môžete získať rýchlosť DDR3, ale s nákladmi a nízke latenticies o DDR2 zakúpením niektoré DDR2 1200hmz a přetaktování je asi 1400 - 1500MHz.

ze ano, a budete potrebovať sprievodcu pre duálny boot vista a linux, ako je ťažké robiť, a tak môže u skuff do svojho operačného systému boot options. uistite, že máte priehľad instilation disk hodí ako budete musieť urobiť severial OS opravy pri inštalácii operačného systému Vista dosent rád, že (všetky)
Reply

Register

Záložky

Podobné témy
Nitka Thread Odľahčenú Fórum Odpovede Posledný príspevok
Pre vnútornú potrebu PSU Vstavaná Live Sabre Prípady & Napájacie zdroje 26 16. augusta 2009 03:14
Má systém musí byť plne postavená pre prípad fanúšikov do práce Bob T Prípady & Napájacie zdroje 1 17. júna 2009 04:10
Problém s novo-postavený systém citizencole Všeobecné Hardware Chat 28 16. október 2008 16:34
Vestavěný mikro systém, ale je potrebné nájsť najlepší nízky profil karty SOLUS Graphics Cards & Monitory 1 28. novembra 2007 15:50
Nemôžem nainštalovať operačný systém vista dvd na mojom novo postavené ks chrishawkins Operačné systémy Windows 3 8. november 2007 00:36
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.