мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Хардуаре > Генерал Хардуаре Цхат

Register

Да ли је то добар дом изграђен систем?

Reply

Тхреад Тоолс
Old 3. Сеп 2008, 17:01
Нови члан групе

Default Да ли је то добар дом изграђен систем?

Здраво,
Неубие овде. Ја сам нови гаминг зграда / хоме користите рачунар за један дан прво време, те су хандсоме около, али још увек не знају много о томе како то све функционише. Ја добијам скоро свих делова из Неуегг, јер то је оно што сам најудобнији траже на. Било које друге странице с упоредивим ценама би бити много поштовати! Желим леп рачунар <$ 2000, који ће допустити мене за надоградњу у будућности, ако је потребно (тих делова додати до око $ 1400, без монитора, напајање, цасе, хладјење и дискови: ово је горње ограничење што могу потрошите). То је оно што сам до сада, Ја сам тежак за схватити ако су сви делови су компатибилне или не (они су колико ја могу рећи), и ако има било која боца-врат или преко-убија. Такође, да треба схватити што сам напајање треба за ову-било какве препоруке?
Сви предлози / коментари добродошли: Ја сам нови у овом и не желе да погрешите!
(Ја ставио линкове на њихове одговарајуће неуегг унос испод)

Матичне плоче:
Асус П5Е3 БИЛА ПРО ЛГА 775 Интел Интел Кс38 АТКС матична плоча
хттп://ууу.неуегг.цом/Продуцт/Продуц...82Е16813131282

Рам:
Патриот Випер 4ГБ (2кс2гб) 240-пин ДДР3 Дуал Цханнел 1333Мхз са 7-7-7-20 време
хттп://ууу.неуегг.цом/Продуцт/Продуц...82Е16820220286
... Ја сам тежак за ићи са ДДР3 да је све лакше надоградње у будућности, чак и да сам ја само помоћу 1333Мхз ФСБ на мој ЦПУ.

Процесор:
Интел Цоре 2 Куад К9550 Ыоркфиелд 2.83ГХз ЛГА 775 95У К9550
хттп://ууу.неуегг.цом/Продуцт/Продуц...82Е16819115041
... Сам и разматрања К9400/9450, или можда К6600. Ако сам компромис на неки од осталих делова сам размишљати о К9650, али то је вероватно из моје опсега цена.

ГПУ:
ПНЫ ГеФорце 9800 ГКС2 1ГБ 512-битна ГДДР3
хттп://ууу.неуегг.цом/Продуцт/Продуц...82Е16814133217
... Је ли то овер-килл?

ХДД:
УД 80ГБ Раптор 10К РПМ САТА 3ГБ / с УД800АДФС хард диск
(неуегг не продаје ово)
... Планира ставити мој ОС-а и неколико игара на ово
И
7.200,10 СЕАГАТЕ БАРРАЦУДА 400ГБ 7200 РПМ 16МБ Цацхе САТА 3.0Гб / с
хттп://ууу.неуегг.цом/Продуцт/Продуц...82Е16822148138
... За више простора.

Друге мисли: Мислим да ћу се покушава покренути Линукс (неколико дистробутионс) један дфрееБСД на њој, и она треба да се ОЦ-у могућности. Такође, касније надоградње могу укључивати хладјење водом-је (су тамо неки јефтини блокови за 9800 гкс2'с?), И више ХДД-а на њега у напад. Колико велика је случај требам? Молимо вас коментар!
Такође, било које друге стране на које ћете поставити ово питање и добити више мишљења би било поштовати.
Тханкс ин адванце!
Old 4. Сеп 2008, 02:55
Донаторска Група

у свему, доста добар избор, но постоји неколико ствари које ја мислим да можеш надоградити, на пример, графичка картица, лично бих ићи са Ова картица као што је нешто мање новаца, међутим, обавља само незнатно иза НВИДИА 280ГТКС и боље у неким тестова.

Харддривес, стари рапторс нису толико посебни више и не дају пуно додатне брзине у односу на брзом 7200 рпм, идите овде, а затим дођите до дна и кликните на "Прикажи све производе", затим се вратити на врх и одабрати ваше тест, видећете рапторс не долазе на врху (осим новијих велоцираптор али да кошта 300 $), а други харддриве може брже превише, она је у распону од старијих СЕАГАТЕ се од 7.200,10 распон, као што ту је бржи 7.200,11 домету. Јер моје градити када сам то, Им 'вероватно идући у бити узимајући 2 СЕАГАТЕ БАРРАЦУДА 7.200,11 320ГБ дискове за напад, јер то су једнокреветне пладњу и стога врло брз (види графикон опет), а затим узимајући 750ГБ диск као бацкуп .

Псу: ЈА искориштен овај калкулатор овде које не могу наћи прилично добар да вам снагу, мораћете ће вам. Тхе цацлулатор препоручује око 550У, тако да ће вероватно ићи са Гусар 620У То је зато јер не могу наћи гусар направити јако добар поуерсупплыс и екстра снаге омогућава псу не радити на 100%, дакле, што га чини куиетер (навијач ће бити спорије), а то је и модуларан што значи да је само да су каблови који користите у случају.

Мы Сыстем: Прво ОЦ

Процесор (и):
Интел Е2180@2.85
Матичне плоче:
Гигабајт ГА-П35-ДС3Л
РАМ меморија:
2кс1ГБ ОЦЗ ПЦ2-9200 жетелац ЦЛ5
Графичка картица (е):
Гаинуард АТИ 3850
Соунд Цард:
на броду
Тврди диск (и):
7200,7 СЕАГАТЕ БАРРАЦУДА 120ГБ
Оптички погон (е):
Хитацхи ДВД-РОМ ГД-2500
Цасе / псу:
Гусар ВКС450
Хлађење:
АЦ Про фреезер7, 2кс80мм, 1кс90мм, 1кс120мм
Нетуорк / Интернет:
на броду / наводно 10Мег Девичанска кабл
Монитор (е):
Виеусониц Вкс922; Виеусониц ВЕ702м
Оперативни систем (е):
КСП Хоме
Old 4. Сеп 2008, 14:41
Донаторска Група

али мислим да би требало да иде за у ДДР2 1066мхз су јефтиније него ДДР3 и имају ниже латенциес са у основи значи да ће ићи брже, у ће се такође требати променити ако одбора у изабрали ту опцију.

отићи са к6600 и оверцлоцк га К9550 брзину сачувати пар сто доллас.

ако ур току са Интел цхипсет матичне плоче засноване у требали добити АМД картицу да можете додати још једну картицу и ставите га на унакрсно ватра начин у будућности, и предложити 4870 кс2. Такође р АМД бољи од НВИДИА јер је њихова добијања картице су боље и јефтиније и исто тако они донт лажи о њиховим проудцтс попут НВИДИА учинити.

у рапторс су сиромашни вредност за новац и Самсунгс Ф1 серије су бржи у многим случајевима плус они вам доделити више простора за свој новац, за још више брзине Предлажем куповина 2 од тих и стављајући их у РАИД 0 цонфигоратион.

па ако се одлучите да иде са ДДР2 и промену у вашем изабраном у матичној плочи ће се желите обратити за било кс38 или кс48 цхипсет и бити сигуран да се она са бакарним хеатсинкс леп и топлоте цеви на северу моста, јужно моста и врмс. Асус је врло добра учинити да иде с.

као и за ствари које се помињу лука морате имати реасонаблеы добар ЦПУ хладњак, ако сте изабрали да оверцлоцк, потражите нешто око $ 50 - $ 80 означити као оверцлоцкед Куад језгра вожњи јако вруће. Ако не желите оверцлоцк један арктички хлађења замрзивачи про 7 до.ас ће у случају досент је битно оно што иде с докле његове стандардне аткс и има атлеаст 4 рупе на месту обожаватеља.

Када купите псу, мораћете ће вам око 650У - снага 750у на сва ваша хардвер, проверите да ли ићи са добром квалитетом као јефтини оне ће оштетити ваш хардвер, модуларни псу помоћи ће са кабла чишћење и проток ваздуха.

Надам се да вам не значе да ур иде Линукс само зато само игре које сам пронашао за Линукс је земљотрес 4 и усуд 3 али ја ур претпоставити да ће с прозора. очито иду са видик јер подржава директне кс 10 кс 11 и директни коначно.

нада ово помаже
Old 4. Сеп 2008, 15:15
Нови члан групе

Уоу ... Хвала раздати!

Ја сам дефинитивно губљења Раптор, и хвала за псу калкулатор и графичка картица предлог!

Да, мислим да за сада, ја ћу вероватно ићи са ДДР2 меморија још: можда добијете мобо која подржава обе? Доунградинг ЦПУ Оверцлоцкинг и чини се као добра идеја: Био сам на планирање над-такта 2.83Гхз је превише, али ја не мислим да ми је потребно пуно снаге за пар сто више. ЈА је не стварно Погледамо АМД толико, али свакако ћу то учинити сада.

Да, свакако иде са видик за моје игре! (И на плану боотинг неколико ОС-а).

Да ли мислите да је цена мог ЦПУ ће сићи Нехалем кад излази?

Хвала раздати, то стварно помаже!
Old 4. Сеп 2008, 15:20
Донаторска Група

Рекао бих, да, ЦПУ-а вероватно ће ићи мало доле, али вероватно ће К6600 силази мање у односу на К9550, као К9550 је скупљи зато што је међу најновијих (и најбржи) ЦПУ'с около.
Old 5. Сеп 2008, 01:52
Донаторска Група

добро к6600 ће оверцлоцк на око 2,8 исх 3.6гхз али изгледа сигурнији и стабилнији. Асус п5кц је имао и ДДР2 и ДДР3 подршку и да да ће вам моддест оверцлоцк, но ако желите ићи на боље матичној плочи ћете морати ићи са једног или другог, као матичним плочама које подржавају оба ДДР 2 и 3 су углавном бугет Матичне плоче . могли бисте добити брзина ДДР3 али са ценом и ниским латентициес о ДДР2 куповином неке ДДР2 1200хмз и Оверцлоцкинг га око 1400 - 1500мхз.

у ыес и мораћете ће вам водич у дуал боот Виста и Линукс што је тешко радити на тај начин можете и скуфф уп оперативног система боот опције. побрините се да имате при руци видик инстилатион диск као што ће требати да урадите севериал ОС поправке при инсталацији оперативног система који воле видик досент (сви)
Reply

Register
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц