az-öz

Magazine
Go Back   Bilgisayar Suyu > Bilgisayar Donanımı > Genel Donanım Sohbet

Register

Bu iyi bir ev sistemi kurulmuş mu?

Reply

Konu Araçları
Old 3. Eylül 2008, 17:01
Yeni Üye Grubu

Default Bu iyi bir ev sistemi kurulmuş mu?

Merhaba,
Newbie burada. Yeni bir oyun kurma am ev kullanımı bilgisayar ilk kez ve çevresinde aradım ama hala çok hakkında tüm eserlerini bilmiyorum. Ben Newegg neredeyse tüm parçalar alıyorum olduğu gibi en üzerinden arama rahat ne olduğunu. Benzer fiyatları ile diğer sitelerin çok büyük mutluluk duyacağız! Ben güzel bir bilgisayar <$ 2000 gerekirse bana gelecekte yükseltme sağlayacak istiyorsanız (bu parçalar yaklaşık 1.400 $ için monitör kadar eklerseniz, güç kaynağı, kasa, soğutma ve disk sürücüleri: Bu konu hakkında üst sınırı ne olabilir harcama). Ben eğer tüm parçalar veya uyumlu anlamaya çalışıyorum Bu, şimdiye kadar ne olması (bunlar kadarıyla söyleyebilirim) ve varsa şişe-boyunlarına veya var-kaldırır. Ayrıca, ben bu tüm öneriler için gereken ne güç kaynağı anlamaya ihtiyacımız var?
Tüm öneriler / öneri ve eleştirilerinizi: Bu ve yeni olduğum bir hata yapmak istemiyorum!
(I) altında ilgili newegg liste bağlantılar koymak

Anakart:
Asus P5E3 PRO LGA 775 Intel X38 ATX Intel Anakart WAS
http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16813131282

Ram:
Patriot Viper 4GB (2x2gb) 240-Pin DDR3 1333MHz Dual Channel 7-7-7-20 timings ile
http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16820220286
... I DDR3 ile her şeyi yükseltmek için gelecekte kolaylaştırmak için olsa bile, ben sadece benim işlemci üzerinde 1333MHz FSB kullanıyorum çalışıyorum.

CPU:
Intel Core 2 Quad Q9550 Yorkfield 2.83GHz LGA 775 95W Q9550
http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16819115041
... Ayrıca bir Q9400/9450 veya olasılıkla bir Q6600 düşünüyor muyum. Bazı ayrıca Q9650 düşünüyordum am diğer parçalar üzerinde uzlaşma varsa, ancak bu muhtemelen benim fiyat aralığının.

GPU:
PNY GeForce 9800 GX2 1GB 512-bit GDDR3
http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16814133217
... Bu fazla öldürmek mi?

HDD:
80GB WD Raptor 10K RPM SATA 3Gb / WD800ADFS sabit disk var
(newegg bu satmadığını)
... I koymak planı bu benim OS ve çeşitli oyunlar
VE
Seagate Barracuda 7.200,10 400GB 7200 RPM 16MB Cache SATA 3.0Gb / s
http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16822148138
... daha fazla oda için.

Diğer düşünceler: I Linux (birden fazla distrobutions) bir üzerine dfreeBSD, çalıştırmak için çalışıyor olacağını düşünüyorum ve OC-edebilmek gerekir. Ayrıca, daha sonra yükseltmeleri su-it (there için ucuz blok olan soğutma olabilir ve 9800 gx2 nedir?), Ve HDD's üzerinde baskın olarak. Nasıl bir durumda büyük ihtiyacım var? Lütfen yorum!
Ayrıca, başka sitelerde bu soru sonrası ve daha fazla görüş almak büyük mutluluk duyacağız.
Thanks in advance!
Old 4. Eylül 2008, 02:55
Bağış Grubu

oldukça iyi bir seçim hepsi de, ancak orada ben, örneğin grafik kartı, kişisel olarak ben devam ediyorum yükseltme olacağını düşündüğüm bir kaç şey var Bu kart olarak biraz daha az para, sadece hafifçe Nvidia 280GTX arkasında gerçekleştirir ve bazı testler daha iyi.

Harddrives, eski raptors özel artık değil, ve daha sonra hızlı bir 7200 rpm kıyasla çok daha fazla hız, buraya git, sonra da alt ve tıklayın "Tüm ürünleri kaydırma vermeyin Üste gidip seçin Test, bu raptors en üst (appart en yeni velociraptor gelmediği göreceksiniz ama) ve 300 $ maliyeti ikinci sabitdisk olabilir hızlı da, bu Seagate bu 7.200,10 dizi olan olarak eski aralıktır bu 7.200,11 aralığı hızlı var. Için ben alıyorum inşa benim bu plak tek olan ve bu nedenle çok hızlı (tekrar grafik bakınız Herhalde baskında 2 Seagate Barracuda 7.200,11 320GB sürücüler almak için) ve olacak sonra yedek olarak 750GB sürücü almak .

PSU: I used Bu hesap makinesi burada which I oldukça size ihtiyacınız olan güç vermek için iyi buluyorum. Bu caclulator 550W konusunda, ben de muhtemelen devam edeceğini önerir Korsan 620W çünkü korsan çok iyi powersupplys yapmak ve bulmak ekstra güç PSU% 100 bu yüzden (Fan yavaş olacaktır) sessiz hale yayınlanmaz sağlar ve aynı zamanda anlam sadece kullandığınız kabloların olmalı modüler olmasıdır durumunda.

Benim Sistemi: İlk OC

İşlemci (ler):
Intel E2180@2.85
Anakart:
Gigabyte GA-P35-DS3L
RAM hafıza:
2x1GB OCZ PC2-9200 Reaper CL5
Grafik Kartı (ler):
Gainward ATI 3850
Ses Kartı:
panosunda
Sabit Disk (ler):
Seagate Barracuda 7200,7 120GB
Optik Sürücü (ler):
HITACHI DVD-ROM GD-2500
Case / PSU:
Korsan VX450
Soğutma:
AC freezer7 Pro 2x80mm, 1x90mm, 1x120mm
Ağ Bağlantısı / İnternet:
Uçakta / sözde 10Meg bakir kablo
Monitör (ler):
Viewsonic Vx922; Viewsonic VE702m
İşletim Sistemi (ler):
XP Home
Old 4. Eylül 2008, 14:41
Bağış Grubu

Evet bu U DDR2 1066MHz'a olarak ucuzdur daha DDR3 çıkmak ve düşük gecikmeleri if U bu seçeneği seçtim temelde bu hızlı, u da ayrıca bir tahta değiştirmek gerekir gitmek demektir düşünüyorum.

bir q6600 ve Q9550 hızlandırmak için bir kaç yüz dollas kaydetmek için overclock git.

UR Intel yongaseti tabanlı ile U başka bir kart eklemek ve CrossFire modunda gelecekte koy bir AMD kartı almalısınız anakart U gidiyor eğer, bir 4870 x2 öneririz. çünkü kendi kartlarını daha iyi ve ucuz ve NVIDIA gibi kendi proudcts hakkında da dont yalan yapmak alıyorsanız da R NVIDIA daha iyi AMD.

para için raptors yoksul değer ve daha hızlı birçok durumda f1 serisi samsungs artı onlar size para için daha fazla depolama ayırmak için daha hızlı Bu 2 satın öneririz ve raid 0 configoration bunları koyarak.

eğer DDR2 ve U seçtiğiniz anakart U değişim ya bir x38 ve x48 yongatakımlarının ve kuzey köprüsü üzerinde oldukça heatsinks bakır ısı boruları, güney köprüsü ve vrms ile emin olun gitmek isteyeceksiniz gitmeye karar verirler. ASUS çok gitmek yapmak iyidir.

gibi eğer overclock için, $ 50 - $ 80 overclocked dört çekirdekli olarak işaretlemek çok sıcak çalışmasına yaklaşık bir bakın seçtim bir reasonabley iyi işlemci soğutucu gerekir belirtilen havent şeyler için. Bir hesabınız yoksa durum için gerçekten olarak ATX standart olarak uzun ne gitmek meselesi ve atleast 4 delik fanlar yere sahiptir dosent do.as bir Artic soğutma dondurucu yanlısı 7 overclock istiyorum.

zaman tüm donanım gücü için, 650W ilgili bir PSU - 750w almak için ucuz olanları olarak donanım, kablo tidying ve hava akımı ile yardımcı olacak bir modüler PSU zarar verir kaliteli bir git emin olun.

Ben o UR giderek Linux anlamına dont umut sadece tek oyunlar i Linux deprem 4 ve 3 mahkum ama UR pencereler geliyorum kabul buldunuz. olarak doğrudan x 10 ve Direct X 11 daha destekler açıkça Vista git.

Bu yardımcı umut
Old 4. Eylül 2008, 15:15
Yeni Üye Grubu

Vay ... Teşekkürler tahsis!

Kesinlikle, bu Raptor kaybediyorum ve PSU hesap makinesi ve grafik kartı öneri için teşekkür ederiz!

Evet, şimdi ben muhtemelen DDR2 bellek hala: ile belki de her iki destekleyen bir mobo almak gidecek mi? CPU Downgrading ve bu iyi bir fikir gibi görünüyor overclock: Ben çok çok 2.83Ghz clocking planlıyorsanız, ancak ben bir kaç yüz daha fazla bilgi için o kadar güç ihtiyacı yok. Gerçekten AMD bu kadar, ama kesinlikle artık yapacak baktım yoktu.

Evet, kesinlikle oyun için Vista ile devam! (Ben açılış planlıyorsanız birçok OS's).

Benim işlemci ve fiyat kapalı Nehalem gelir gider mi?

Teşekkürler tahsis, bu gerçekten yardımcı olur!
Old 4. Eylül 2008, 15:20
Bağış Grubu

Çünkü yeni arasında ben, evet, CPU'nuzun muhtemelen biraz aşağı gider olarak Q9550 daha pahalıdır, ancak Q6600 muhtemelen aşağı Q9550 az, gidecek (ve hızlı) CPU etrafındaki's söyleyebilirim.
Old 5. Eylül 2008, 01:52
Bağış Grubu

iyi q6600 hakkında 3.6ghz ama 2,8 imsi güvenli ve daha kararlı görünüyor overclock olacaktır. ASUS p5kc Ancak eğer gitmek olacak daha iyi bir anakart için gitmek istiyorum hem DDR2 ve DDR3 desteği ve bir moddest overclock verecek vardı, bir veya diğer olarak anakartlar bu anakartlar de 2 ve 3 çoğunlukla büte vardır DDR desteği . ama DDR3 ve hız alabilir bazı DDR2 1200hmz satın alma ve 1400 - 1500mhz olarak overclock ile maliyet ve DDR2 düşük latenticies.

evet ve bunu ve U işletim sistemi önyükleme seçeneği skuff yaparız zor bir çift çizme uzak manzara ve Linux için bir rehber gerekir. gibi severial OS tamir zaman işletim sistemi yükleme yapmak gerekir, bir uzak manzara instilation diske kullanışlı olduğundan emin olun ki (hepsi gibi) uzak manzara dosent
Reply

Register

Bookmarks