менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютери, комплектуючі > Генеральний обладнання чат

Register

Чи є це гарною домашньої роботи системи?

Reply

Різьба Інструменти
Old 3 вересня 2008, 17:01
Нові члени групи

Default Чи є це гарною домашньої роботи системи?

Здравствуйте,
Новачок тут. Я будую новий Азартні ігри / комп'ютер для домашнього використання в перший раз, і дивлюся, але все ще мало знаємо про те, як все це працює. Я отримую майже всі деталі від Newegg, оскільки це те, що я найзручніший шлях пошуку. Будь-які інші сайти в порівнянних цінах буде значно оцінили! Я хочу добре комп'ютер для <$ 2000, що дозволить мені модернізації в майбутньому, якщо буде потрібно (ці частини додати до близько $ 1400 без монітора, блок живлення, випадок, охолодження і жорсткі диски: це верхня межа, що я можу витрачати). Це те, що я до сих пір, я намагаюся з'ясувати, якщо всі частини сумісні чи ні (вони, наскільки я можу сказати), і якщо такі є вузькі або дуже вбиває. Крім того, я повинен з'ясувати, який блок живлення мені потрібно для цього-будь-які рекомендації?
Всі пропозиції / коментарі Ласкаво просимо: Я новачок в цьому й не хочете помилитися!
(Я поклав їх посиланнями на відповідні Newegg лістинг знизу)

Материнська плата:
Asus P5E3 став професіоналом LGA 775 Intel X38 ATX Intel Motherboard
http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16813131282

Рама:
Patriot Viper 4GB (2x2GB) 240-Pin DDR3 1333MHz Двоканальна з таймінгамі 7-7-7-20
http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16820220286
... Я намагаюся йти з DDR3, щоб зробити все простіше модернізувати в майбутньому, хоча я тільки з використанням системної шини 1333 МГц на мій процесор.

Процесор:
Intel Core 2 Quad Q9550 Yorkfield 2.83GHz LGA 775 95W Q9550
http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16819115041
... Am також розглядає Q9400/9450 або, можливо, Q6600. Якщо я компромісу з деяких інших частинах Я також думаю про Q9650, але це, ймовірно, з мого цінового діапазону.

GPU:
PNY GeForce 9800 GX2 1GB 512-бітної GDDR3
http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16814133217
... Хіба це надмірна вбити?

HDD:
80GB WD RAPTOR 10K RPM SATA 3 Гб / с WD800ADFS HARD DRIVE
(Newegg не продає цю)
... Я планую поставити свою ОС і кілька ігор на цьому одному
І
Seagate Barracuda 7200.10 400GB 7200 RPM 16MB Cache SATA 3,0 Гбіт / с
http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16822148138
... За більш кімнаті.

Інша думка: я думаю, буде намагатися запустити Linux (декілька distrobutions) dfreeBSD на нього, і він повинен бути OC-можливості. Крім того, пізніше можуть включати в себе модернізацію водяного охолодження його (чи є дешево блоки для 9800 GX2's?), І більш жорсткий диск на ньому в рейд. Наскільки велика в разі мені потрібен? Прохання прокоментувати!
Крім того, будь-які інші сайти на посаду це питання і отримати більше думок б оцінив.
Спасибо заранее!
Old 4 вересня 2008, 02:55
Донор групи

Загалом, досить гарний вибір, але є декілька речей, я думаю, ви могли б підвищити, наприклад, графічною картою, особисто я б з ця карта як це дещо менше грошей, однак виконує лише трохи відстає від Nvidia 280GTX, і краще в деяких тестах.

Harddrives, старі хижаки не є спеціальними, що більше, і не дають багато додаткової швидкості в порівнянні з 7200 об / хв швидко, йдіть сюди, перейдіть вниз і натисніть кнопку "Переглянути всі продукти", а потім повернутися до початку і вибирати тестування, ви побачите, хижаки не входите у верхній частині (крім нових VelociRaptor але це коштує $ 300) і другий жорсткий диск може бути занадто швидко, це літні діапазоні від Seagate істота від 7200,10 діапазоні, а є швидкий 7200,11 діапазоні. Для мого побудувати, коли я отримую його, я, ймовірно, буде отримувати 2 Seagate Barracuda 7200.11 320GB дисків для RAID, оскільки вони є однією пластиною, і тому дуже швидко (див. діаграму знову), а потім отримати 750GB диск в якості резервної .

БП: Я використав Цей калькулятор тут який я знаходжу дуже приємно дати вам сили вам знадобляться. Caclulator рекомендує близько 550W, так що я, напевно, піти з Corsair 620W Це тому, що я знаходжу Corsair зробити дуже хороші powersupplys, і додаткові потужності дозволяє блоку харчування, щоб не працювати на 100% тому робить його тихіше (вентилятор буде повільніше), і це також означає, що ви модульної тільки мати кабель ви використовуєте в цій справі.

Моя система: Перший OC

Процесор (и):
Intel E2180@2.85
Материнська плата:
Gigabyte GA-P35-DS3L
ОЗУ:
2x1GB OCZ PC2-9200 Reaper CL5
Графічна карта (и):
Gainward ATI 3850
Звукова карта:
На борту
Жорсткий диск (и):
Seagate Barracuda 7200.7 120GB
Оптичний привід (и):
HITACHI DVD-ROM GD-2500
Діло / PSU:
Corsair VX450
Охолодження:
AC freezer7 Pro, 2x80mm, 1x90mm, 1x120mm
Мережі / Інтернет:
На борту / нібито 10Meg Віргінські кабелю
Монітор (и):
Viewsonic Vx922; Viewsonic VE702m
Операційна система (и):
XP Home
Old 4 вересня 2008, 14:41
Донор групи

Ну, я думаю, що і повинні піти на DDR2 1066MHz, оскільки вони дешевше, ніж DDR3 і мають більш низьку затримку з означає, що вони будуть йти швидше, U також повинні змінитися, якщо Рада U обрали цей варіант.

йти з Q6600 і Q9550 розігнати до швидкості зберегти пару сотень dollas.

Ура, якщо відбувається з Intel на базі набору мікросхем материнської плати має отримати в AMD карти, так що U можна додати ще одну карту і покласти її в режимі CrossFire у майбутньому, то я пропоную 4870 X2. Також AMD R краще, ніж NVIDIA, оскільки їх карт стає все краще і дешевше, і вони також Dont Lie про їх proudcts як NVIDIA робити.

Raptors бідні Співвідношення ціна / якість і Samsungs F1 Series є в багатьох випадках швидше плюс вони дають вам виділити більше пам'яті для ваших грошей, навіть більше я пропоную купувати швидкістю 2 з них і ставить їх в RAID 0 configoration.

Так що якщо ви вирішите піти з DDR2 і U змін обраної материнської плати U захочете піти або або X38 чіпсет X48 і не забудьте отримати один з досить мідних радіаторів і теплових труб на півночі і південного мостів і Vrms. ASUS є дуже гарним зробити, щоб іти с.

Що стосується речей, які ви гавань згаданих вам знадобиться хороша reasonabley Кулер якщо ви обрали для розгону, шукає щось близько $ 50 - $ 80 знаку, розігнаного ядра Quad працювати дуже жарко. Якщо ви не хочете, щоб розігнати Artic Cooling Freezer 7 Pro буде do.as у разі його доцент дійсно питання, що ви йдете з тих пір, поки стандартний ATX і має Atleast 4 отвори на місці уболівальників.

Коли ви купуєте БП вам буде потрібно близько 650W - 750w до влади все обладнання, переконайтеся, що ви йдете з гарною якістю, дешевий з них будуть пошкодження обладнання, модульний блок живлення за допомогою кабелю і збирання повітря.

Я сподіваюся, що ви не означають, що відбувається ур Linux тільки тому, що тільки ігор, які я знайшов для Linux є Quake 4 і Doom 3, але я припускаю, що Ур збираюся з вікнами. Очевидно, піти з Vista, тому що підтримує Direct X 10 і X 11 прямих у кінцевому рахунку.

сподіваюся, що це допомагає
Old 4 вересня 2008, 15:15
Нові члени групи

Wow ... Завдяки Allot!

Я безумовно втрати Raptor, і спасибі за калькулятор блоки живлення і відеокарти пропозиція!

Так, я думаю, зараз я, напевно, піти з пам'яттю DDR2 ще: може бути, отримати плат, який підтримує як? Downgrading розгону процесора і здається, що хороша ідея: я збираюся на підвищення тактової частоти 2.83GHz, але я не думаю, що мені потрібно багато енергії, що на пару сотень більше. Я дійсно не подивився на AMD, що багато, але я, безумовно, зробити це зараз.

Так, обов'язково будемо з перспектива для моїх ігор! (Я план із завантаження декількох ОС).

Ви думаєте, що ціна мого процесора буде йти вниз, коли Nehalem вийде?

Завдяки виділити, це дійсно допомагає!
Old 4 вересня 2008, 15:20
Донор групи

Я б сказав, так, процесор, напевно, піде трохи вниз, однак, імовірно, Q6600 спуститися менш ніж Q9550, Q9550 як більш дорогими, тому що вона є однією з найновіших (і швидше) CPU навколо.
Old 5 вересня 2008, 01:52
Донор групи

і Q6600 буде розігнати до 3.6GHz, а 2,8 ISH здається більш безпечним і стабільним. ASUS P5KC обидва DDR2 і DDR3, і дасть вам moddest розгін, однак якщо ви хочете звернутися за кращу плати вам доведеться їхати з одним або іншим, материнських плат, які підтримують і DDR 2 і 3 в основному Управління бюджету материнських плат . Ви можете отримати швидкість DDR3, але з низькою вартістю і latenticies пам'яттю DDR2, купуючи Деякі DDR2 1200hmz і розгону його до 1400 - 1500MHz.

"так і вам потрібно буде керівництвом для подвійний завантаження Vista і Linux, як важко це зробити й у можете Skuff вашу операційну сторінку завантаження системи. Переконайтеся, що у вас є диск Vista instilation зручною, як вам потрібно робити severial ремонту ГР при установці операційної системи Vista, що, як доцент (все)
Reply

Register
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.