![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Здравствуйте, Новачок тут. Я будую новий Азартні ігри / комп'ютер для домашнього використання в перший раз, і дивлюся, але все ще мало знаємо про те, як все це працює. Я отримую майже всі деталі від Newegg, оскільки це те, що я найзручніший шлях пошуку. Будь-які інші сайти в порівнянних цінах буде значно оцінили! Я хочу добре комп'ютер для <$ 2000, що дозволить мені модернізації в майбутньому, якщо буде потрібно (ці частини додати до близько $ 1400 без монітора, блок живлення, випадок, охолодження і жорсткі диски: це верхня межа, що я можу витрачати). Це те, що я до сих пір, я намагаюся з'ясувати, якщо всі частини сумісні чи ні (вони, наскільки я можу сказати), і якщо такі є вузькі або дуже вбиває. Крім того, я повинен з'ясувати, який блок живлення мені потрібно для цього-будь-які рекомендації? Всі пропозиції / коментарі Ласкаво просимо: Я новачок в цьому й не хочете помилитися! (Я поклав їх посиланнями на відповідні Newegg лістинг знизу) Материнська плата: Asus P5E3 став професіоналом LGA 775 Intel X38 ATX Intel Motherboard http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16813131282 Рама: Patriot Viper 4GB (2x2GB) 240-Pin DDR3 1333MHz Двоканальна з таймінгамі 7-7-7-20 http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16820220286 ... Я намагаюся йти з DDR3, щоб зробити все простіше модернізувати в майбутньому, хоча я тільки з використанням системної шини 1333 МГц на мій процесор. Процесор: Intel Core 2 Quad Q9550 Yorkfield 2.83GHz LGA 775 95W Q9550 http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16819115041 ... Am також розглядає Q9400/9450 або, можливо, Q6600. Якщо я компромісу з деяких інших частинах Я також думаю про Q9650, але це, ймовірно, з мого цінового діапазону. GPU: PNY GeForce 9800 GX2 1GB 512-бітної GDDR3 http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16814133217 ... Хіба це надмірна вбити? HDD: 80GB WD RAPTOR 10K RPM SATA 3 Гб / с WD800ADFS HARD DRIVE (Newegg не продає цю) ... Я планую поставити свою ОС і кілька ігор на цьому одному І Seagate Barracuda 7200.10 400GB 7200 RPM 16MB Cache SATA 3,0 Гбіт / с http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16822148138 ... За більш кімнаті. Інша думка: я думаю, буде намагатися запустити Linux (декілька distrobutions) dfreeBSD на нього, і він повинен бути OC-можливості. Крім того, пізніше можуть включати в себе модернізацію водяного охолодження його (чи є дешево блоки для 9800 GX2's?), І більш жорсткий диск на ньому в рейд. Наскільки велика в разі мені потрібен? Прохання прокоментувати! Крім того, будь-які інші сайти на посаду це питання і отримати більше думок б оцінив. Спасибо заранее! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Загалом, досить гарний вибір, але є декілька речей, я думаю, ви могли б підвищити, наприклад, графічною картою, особисто я б з ця карта як це дещо менше грошей, однак виконує лише трохи відстає від Nvidia 280GTX, і краще в деяких тестах.
Harddrives, старі хижаки не є спеціальними, що більше, і не дають багато додаткової швидкості в порівнянні з 7200 об / хв швидко, йдіть сюди, перейдіть вниз і натисніть кнопку "Переглянути всі продукти", а потім повернутися до початку і вибирати тестування, ви побачите, хижаки не входите у верхній частині (крім нових VelociRaptor але це коштує $ 300) і другий жорсткий диск може бути занадто швидко, це літні діапазоні від Seagate істота від 7200,10 діапазоні, а є швидкий 7200,11 діапазоні. Для мого побудувати, коли я отримую його, я, ймовірно, буде отримувати 2 Seagate Barracuda 7200.11 320GB дисків для RAID, оскільки вони є однією пластиною, і тому дуже швидко (див. діаграму знову), а потім отримати 750GB диск в якості резервної . БП: Я використав Цей калькулятор тут який я знаходжу дуже приємно дати вам сили вам знадобляться. Caclulator рекомендує близько 550W, так що я, напевно, піти з Corsair 620W Це тому, що я знаходжу Corsair зробити дуже хороші powersupplys, і додаткові потужності дозволяє блоку харчування, щоб не працювати на 100% тому робить його тихіше (вентилятор буде повільніше), і це також означає, що ви модульної тільки мати кабель ви використовуєте в цій справі. Моя система: Перший OC
|
|
| |||
| |||
| Ну, я думаю, що і повинні піти на DDR2 1066MHz, оскільки вони дешевше, ніж DDR3 і мають більш низьку затримку з означає, що вони будуть йти швидше, U також повинні змінитися, якщо Рада U обрали цей варіант. йти з Q6600 і Q9550 розігнати до швидкості зберегти пару сотень dollas. Ура, якщо відбувається з Intel на базі набору мікросхем материнської плати має отримати в AMD карти, так що U можна додати ще одну карту і покласти її в режимі CrossFire у майбутньому, то я пропоную 4870 X2. Також AMD R краще, ніж NVIDIA, оскільки їх карт стає все краще і дешевше, і вони також Dont Lie про їх proudcts як NVIDIA робити. Raptors бідні Співвідношення ціна / якість і Samsungs F1 Series є в багатьох випадках швидше плюс вони дають вам виділити більше пам'яті для ваших грошей, навіть більше я пропоную купувати швидкістю 2 з них і ставить їх в RAID 0 configoration. Так що якщо ви вирішите піти з DDR2 і U змін обраної материнської плати U захочете піти або або X38 чіпсет X48 і не забудьте отримати один з досить мідних радіаторів і теплових труб на півночі і південного мостів і Vrms. ASUS є дуже гарним зробити, щоб іти с. Що стосується речей, які ви гавань згаданих вам знадобиться хороша reasonabley Кулер якщо ви обрали для розгону, шукає щось близько $ 50 - $ 80 знаку, розігнаного ядра Quad працювати дуже жарко. Якщо ви не хочете, щоб розігнати Artic Cooling Freezer 7 Pro буде do.as у разі його доцент дійсно питання, що ви йдете з тих пір, поки стандартний ATX і має Atleast 4 отвори на місці уболівальників. Коли ви купуєте БП вам буде потрібно близько 650W - 750w до влади все обладнання, переконайтеся, що ви йдете з гарною якістю, дешевий з них будуть пошкодження обладнання, модульний блок живлення за допомогою кабелю і збирання повітря. Я сподіваюся, що ви не означають, що відбувається ур Linux тільки тому, що тільки ігор, які я знайшов для Linux є Quake 4 і Doom 3, але я припускаю, що Ур збираюся з вікнами. Очевидно, піти з Vista, тому що підтримує Direct X 10 і X 11 прямих у кінцевому рахунку. сподіваюся, що це допомагає |
|
| |||
| |||
| Wow ... Завдяки Allot! Я безумовно втрати Raptor, і спасибі за калькулятор блоки живлення і відеокарти пропозиція! Так, я думаю, зараз я, напевно, піти з пам'яттю DDR2 ще: може бути, отримати плат, який підтримує як? Downgrading розгону процесора і здається, що хороша ідея: я збираюся на підвищення тактової частоти 2.83GHz, але я не думаю, що мені потрібно багато енергії, що на пару сотень більше. Я дійсно не подивився на AMD, що багато, але я, безумовно, зробити це зараз. Так, обов'язково будемо з перспектива для моїх ігор! (Я план із завантаження декількох ОС). Ви думаєте, що ціна мого процесора буде йти вниз, коли Nehalem вийде? Завдяки виділити, це дійсно допомагає! |
|
| |||
| |||
| Я б сказав, так, процесор, напевно, піде трохи вниз, однак, імовірно, Q6600 спуститися менш ніж Q9550, Q9550 як більш дорогими, тому що вона є однією з найновіших (і швидше) CPU навколо. |
|
| |||
| |||
| і Q6600 буде розігнати до 3.6GHz, а 2,8 ISH здається більш безпечним і стабільним. ASUS P5KC обидва DDR2 і DDR3, і дасть вам moddest розгін, однак якщо ви хочете звернутися за кращу плати вам доведеться їхати з одним або іншим, материнських плат, які підтримують і DDR 2 і 3 в основному Управління бюджету материнських плат . Ви можете отримати швидкість DDR3, але з низькою вартістю і latenticies пам'яттю DDR2, купуючи Деякі DDR2 1200hmz і розгону його до 1400 - 1500MHz. "так і вам потрібно буде керівництвом для подвійний завантаження Vista і Linux, як важко це зробити й у можете Skuff вашу операційну сторінку завантаження системи. Переконайтеся, що у вас є диск Vista instilation зручною, як вам потрібно робити severial ремонту ГР при установці операційної системи Vista, що, як доцент (все) |