по-малко капитал

Magazine
Go Back   Компютърна сок > Компютърен хардуер > Общи Хардуер Чат

Register

Графични карти - Radeon 9550

Reply

Нишка Инструменти
Old 13 октомври 2006, 19:11
Член Група

Аз се чудех какво вид на графични карти всеки има, защото аз знам, че много хора изглежда да swaying далеч от GeForce и ще Radeon. Самата аз имат Radeon 9550, това не е най-новата, но не е древен, аз наистина не би дори смятат, че стария. Аз не мисля, че наистина трябва да се актуализира, че за нищо.

Какво ви трябва?
Old 14 октомври 2006, 18:01
Член Група

Имам GeForce 6800 GT вода охлаждат и над clocked до 430 Mhz е едва около OK за някои от моите игри. A серията GeForce 7 или еквивалент какво е необходимо за игри излиза сега. Аз съм чака известно време преди да надстроите като техни карти излиза в най-скоро, че Windows Vista са напълно съвместими. Следваща GEN карти може да направи Преки 10 графики и изпълнете следващите GEN филм дискове BlueRay.
Old 19 октомври 2006, 06:10
Администратор Група

Бих се съглася с CGMAN, аз скоро имам 6800GT тъй като беше голяма стойност сега.

7 Серия е начин да отида все пак, но аз ще чакам, за да се спад в цената.

Моята система: Hybr! Г

Процесор (и):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Дънната платка:
HP nForce 560
RAM памет:
2GB DDR2 PC2-5300
Графична карта (и):
NVidia 7150M борда Интегриран
Звукова карта:
5,1 борда Интегриран
Hard Drive (и):
250GB 5400RPM SATA300
Оптично устройство (а):
18x CD / DVDRW DL-АТА
Дело / PSU:
Фондова HP
Охлаждане:
Фондова HP
Мрежа / Интернет:
10/100 Ник / 10 MB Вирджински Кабел
Монитор (и):
17 "WXGA + HD BrightView Широкоекранен
Операционна система (и):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 19 октомври 2006, 21:07
Член Група

GeForce 7 серия става все по-стари сега, това е Серия 8 през ноември с голям скок в графична обработка мощност. Xbox 360 и PS3 вече много остарял. Тази нова карта писти всички Windows Vista графични способности и ще се играе на HD DVD видео дискове. Техните е евтина версия само с 640 MB памет.

8800GTX очила $ 649

GPU 575 Mhz близо 700 милиона транзистори. Rumered двойна GPUs
Shader Clock 1350Mhz
Памет GDDR 3 900Mhz 768MB
Памет автобуса ширина 384bit

физика ускорение технология
128Bit HDR
128 Shader единици
Dual DVI монитор подложки
HDTV изложени
Вода & фен охладител.

Изпълнение 38,4 млрд. пиксела в секунда
86GB в секунда.

PSU необходими 450 вата
Old 20 Октомври, 2006, 01:25
Администратор Група

Това определено е сериозна графична карта.

Не се споменава за цена, но се обзалагам, неговата голяма.

Велик пост твърде приятелю, благодаря!

Дейв.
Old 20 Октомври, 2006, 02:04
Член Група

Просто от любопитство, колко струва тази графична карта цената тогава? Обзалагам се, че като Дейв каза, че залогът е голям!

Аз евентуално искате да стигнете до мястото, където можете да си купите най-добрите и най-добрите, ако не се вземат твърде дълъг, за да отида там.
Old 20 Октомври, 2006, 02:17
Член Група

В GTX е разходи могат да възникнат в А, В £ 300 +, но че ще падне до А, В £ 250 на месец или два по-късно и А, В £ 150 при серия 9 излиза това време следващата година. Най-хубавото нещо да направите, ако искате чудовище компютър, който работи всяка игра на 60fps на 16000 X 1200 е присъдено купя третата най-добрите карти. Ако си купите най-просто така може да се каже сте най-добрите ще се купуват нова карта на всеки два месеца.

При тези карти са извън поредицата 7 карти цените ще plummit и те вече са overkill за today's игри. Мисля, че ще си купя един серия 7 следваща и получи серия 8 карта, когато започнете да печелите игри да се възползва от нея.

Следващият от NVidia да се грижа за е процесор те работят, за да направя една и съща работа, както и Intels AMD процесори. AMD се присъединиха с ATI да работят на тяхна следваща преработватели и GPUs. Intel кораба им Quad ядрото Core 2 Duo чипове през ноември.
Old 20 Октомври, 2006, 02:32
Член Група

Благодаря за инфо, аз не осъзнаваш те се реализират толкова много. Харесва ви идеята за закупуване на 3-то най-добрата карта предполагам, че ще спаси много повече пари в дългосрочен план.
Old 20 Октомври, 2006, 05:12
Член Група

Аз съм 2 6800 Ultras текат в момента - аз наистина искам да надстроите, но тя няма да бъде за известно време, аз просто не могат да си позволят нещо в момента: (

Когато се направи ъпгрейд съм искала да купи "най-добрите" само за да получи малко бъдеще proofing, аз не се интересуваме не като на "най-добрите" през цялото време, докато всеки сега и тогава аз се хваля фактор, тогава може да спести за една година или така да се купят похвалвам фактор отново.

Разбира се, аз съм вероятно губиш пари, но част от удоволствието на технологията за мен да се лигавя над горната част на линията неща после евентуално да го:)
Reply

Register
Нишка Инструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Компютърни сок.

Осъществено от vBulletin ® Copyright © 2000 - 2009 Jelsoft предприятия ООД SEO от vBSEO © 2009, Crawlability, Inc