menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Obecné Hardware Chat

Register

Grafické karty - Radeon 9550

Reply

Thread Nástroje
Old 13. října 2006, 19:11
Člen Skupina

Říkal jsem si, jaký typ grafické karty pro každého, protože vím, že hodně lidí, kteří se zdají být kymácející od Geforce a chystá Radeon. Já sám se Radeon 9550, není nejnovější, ale není to prastaré, nechtěl jsem opravdu ještě zvážila starý. Nemyslím si, že jsem opravdu potřeba aktualizovat na cokoliv.

Co si o tom všichni mají?
Old 14. října 2006, 18:01
Člen Skupina

Mám GeForce 6800 GT a nad vodou chlazený stopovaný na 430 Mhz je to jen asi ok pro některé z mých her. A GeForce řady 7 nebo ekvivalentní, co je potřebné pro nadcházející hry ven. I'm čeká na chvíli, než jsem upgrade za své karty přichází velmi brzy, že jsou plně Windows Vista kompatibilní. Další gen karet umí Direct 10 grafika a spustit další gen film disků BlueRay.
Old 19. října 2006, 06:10
Administrátor Skupina

Já bych souhlasit s CGMAN, Nedávno jsem dostal 6800GT, jak to bylo velmi přínosné nyní.

7 Series je cesta ThO ', ale já se na ně počkat na pokles cen.

Můj systém: Hybr! D

Processor (s):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Základní deska:
HP nForce 560
Paměť RAM:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafické karty (s):
Nvidia 7150M Palubní integrované
Zvuková karta:
5.1 Palubní integrované
Pevný disk (y):
250gigabajt 5400ot./min SATA300
Optická mechanika (s):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / PSU:
Sklad HP
Chlazení:
Sklad HP
Síť / Internet:
10/100 Nic / 10MB Panny Cable
Monitor (s):
17 "WXGA + HD BrightView širokoúhlý
Operační systém (y):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 19. října 2006, 21:07
Člen Skupina

GeForce 7 série začíná trochu starý hned, je to Series 8 v listopadu s velký skok v grafické zpracování moci. Xbox 360 a PS3 už vypadají velmi zastaralé. Tato nová karta běží na všech Windows Vista grafické schopnosti a také přehrávat HD DVD video disků. Jejich je levná verze s pouze 640 MB paměti.

8800GTX Specs $ 649

GPU 575 Mhz téměř 700 milionů tranzistorů. Rumered dvojí GPUs
Shader hodiny 1350Mhz
Paměť GDDR 3 900Mhz 768megabajt
Šířka paměťové sběrnice 384bit

akceleraci fyziky technologie
128Bit HDR
128 shader jednotek
Duální DVI monitoru zásuvky
HDTV ven
Voda & ventilátor chladiče.

Výkon 38,4 miliard pixelů za sekundu
86GB za sekundu.

PSU potřebné 450w
Old 20. října 2006, 01:25
Administrátor Skupina

To je jistě závažný grafické karty.

Žádná zmínka o cenu, ale vsadím se, že její velká.

Velká post příliš kámo, díky!

Dave.
Old 20. října 2006, 02:04
Člen Skupina

Jen tak ze zvědavosti, jak moc se tato grafická karta náklady pak? Vsadím se, jako Dave řekl jsem sázka je to velký!

Nakonec jsem se chtějí dostat do bodu, kdy si můžu koupit nejlepší a nejlepší, by neměla trvat příliš dlouho se tam dostat.
Old 20. října 2006, 02:17
Člen Skupina

GTX je jež pravděpodobně nákladů Ã, Â £ 300 +, ale že bude spadat do Ã, Â £ 250 měsíc nebo dva později a Ã, Â 150libra, kdy řada 9 přichází tentokrát v příštím roce. To nejlepší, co dělat, pokud chcete monstrum PC, který běží každé hry v 60fps v rozlišení 16000 x 1200, je koupit třetí nejlepší karty. Pokud si koupíte nejlepší jen tak můžete říct, jste nejlepší, budete kupovat novou kartu, za dva měsíce.

Když se tyto karty jsou z řady 7 kartu ceny plummit a jsou již přemíra pro dnešní hry. Myslím, že bude kupovat řadu příštích 7 a získejte řadu 8 karet, pokud se začít hry, aby využili ji.

Dalším z Nvidia podívat ven je pro procesor, které pracují na dělat stejnou práci jako Intels a AMD procesory. AMD s ATI vstoupily do práce na svém dalším zpracovatelům a GPUs. Intel lodi jejich čtyř-jádrové procesory Core 2 Duo čipů v listopadu.
Old 20. října 2006, 02:32
Člen Skupina

Díky za info, jsem si uvědomil si uvědomit, že tak moc. Líbí se mi tvůj nápad nákupu 3. nejlepší karty Předpokládám, že by ušetřit hodně víc peněz v dlouhodobém horizontu.
Old 20. října 2006, 05:12
Člen Skupina

Běžím 2 6800 Ultras v současné době - opravdu chci upgradovat, ale nebude na dlouho, jen si nemůže dovolit něco ve chvíli: (

Když jsem se udělat upgrade jsem chtěl koupit 'nejlepší' jen dostat trochu budoucí proofing, nevadí mi nemají 'nejlepší' all the time, tak dlouho, jak tu a tam dostanu chlubit faktor, pak jsem lze uložit do jednoho roku nebo tak koupit chlubit faktor znovu.

Jasně, já jsem asi plýtvání peněz, ale jeho součástí je zábava na technologie pro mne slintat nad horní linii tak nakonec si to:)
Reply

Register
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.