![]() |
|
| |||
| |||
| Αναρωτιέμαι τι είδους κάρτα γραφικών όλοι, γιατί γνωρίζω ότι πολλοί άνθρωποι φαίνεται να είναι μακριά από swaying Geforce και θα Radeon. Εγώ ο ίδιος έχει Radeon 9550, δεν είναι το πιο πρόσφατο, αλλά δεν είναι αρχαία, θα εξετάσει ακόμη και στην πραγματικότητα δεν είναι παλιό. Δεν πιστεύω ότι πραγματικά πρέπει να τον ενημερώνει για τίποτα. Τι έχουν; |
|
| |||
| |||
| Έχω μια GeForce 6800 GT υδρόψυκτο και άνω χρονικό όριο στα 430 Mhz είναι μόλις περίπου το ok για ορισμένα από τα παιχνίδια μου. Μια σειρά GeForce 7 ή ισοδύναμο Τι χρειάζεται για τα παιχνίδια που έρχονται τώρα. Είμαι περιμένει λίγο πριν από την αναβάθμιση, όπως εγώ τις δικές τους κάρτες που έρχονται από πολύ σύντομα ότι είναι πλήρως συμβατή Windows Vista. Επόμενη gen κάρτες μπορεί να κάνει Direct 10 γραφικά και τρέχει την επόμενη ταινία gen δίσκους BlueRay. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Είχα συμφωνήσει με CGMAN, πρόσφατα πήρε 6800GT όπως ήταν μεγάλη αξία τώρα.
| |||
| |||
| Geforce 7 σειρά γίνεται λίγο μεγάλη τώρα, είναι Σειρά 8 το Νοέμβριο με ένα μεγάλο άλμα στα γραφικά επεξεργαστική ισχύ. Xbox 360 και PS3 που έχει ήδη εξετάσει πολύ ξεπερασμένη. Αυτή η νέα κάρτα τρέχει όλα τα γραφικά των Windows Vista ικανότητες και θα παίξει το βίντεο HD DVD δίσκων. Τους είναι μια φθηνή έκδοση με μόνο 640 MB μνήμης. 8800GTX Χαρακτηριστικά $ 649 GPU 575 Mhz περίπου 700 εκατομμύρια τρανζίστορ. Rumered διπλή GPUs Shader 1350Mhz ρολόι Μνήμη GDDR 3 900MHz 768MB Μνήμη λεωφορείων πλάτους 384bit φυσική επιτάχυνση της τεχνολογίας 128bit HDR 128 shader μονάδες Dual DVI παρακολουθεί πρίζες HDTV out Νερό & ανεμιστήρα ψυγείου. Εκτέλεση 38,4 δισ. εικονοστοιχεία ανά δευτερόλεπτο 86GB ανά δευτερόλεπτο. PSU απαιτείται 450watt |
|
| |||
| |||
| Αυτό είναι σίγουρα μια σοβαρή κάρτα γραφικών. Δεν αναφέρω την τιμή, αλλά το μεγάλο της στοίχημα. Μεγάλη μετά mate πολύ, ευχαριστώ! Dave. |
|
| |||
| |||
| Απλά από περιέργεια πόσο κάνει αυτό Κάρτα γραφικών κόστος τότε; Σίγουρα όπως Dave είπε Σίγουρα είναι μεγάλη! Ι τελικά θέλουμε να φτάσουμε στο σημείο που θα μπορούν να αγοράσουν τα καλύτερα και να έχουν τα καλύτερα, δεν θα πρέπει να λαμβάνουν πολύ καιρό για να φτάσει εκεί. |
|
| |||
| |||
| Η GTX είναι likley θα στοίχιζε, Â £ 300 +, αλλά ότι θα μειωθεί σε έναν, Â £ 250 το μήνα ή δύο αργότερα και, Â £ 150 κατά σειρά 9 βγαίνει αυτή τη στιγμή το επόμενο έτος. Το καλύτερο πράγμα που πρέπει να κάνουμε, αν θέλετε ένα τέρας υπολογιστή που τρέχει σε κάθε παιχνίδι 60fps σε 16000 X 1200 res αγοράζουν είναι το τρίτο καλύτερο κάρτα. Εάν έχετε αγοράσει το καλύτερο μόνο έτσι μπορείτε να έχετε πει τα καλύτερα θα αγοράσουν μια νέα κάρτα, κάθε δύο μήνες. Όταν αυτές οι κάρτες είναι η σειρά 7 κάρτα plummit και οι τιμές θα έχουν ήδη Overkill σημερινής για παιχνίδια. Νομίζω ότι θα αγοράσει μια σειρά 7 και δίπλα μια σειρά 8 κάρτα όταν αρχίζουν να κάνουν παιχνίδια κάνοντας χρήση του δικαιώματος αυτού. Το επόμενο από Nvidia να ψάχνουν για έναν επεξεργαστή που είναι εργάζονται για να κάνουν την ίδια δουλειά με επεξεργαστές AMD και Intels. AMD ενώθηκαν με ATI να εργαστεί για την επόμενη επεξεργαστές και GPUs. Intel πλοίο τους Quad Core Duo πυρήνας 2 μάρκες στο Νοέμβριο. |
|
| |||
| |||
| Ευχαριστώ για τις πληροφορίες, δεν συνειδητοποιούν ότι οι καταναλωτές θα έχουν πραγματοποιηθεί τόσο πολύ. Μου αρέσει η ιδέα σας για την αγορά η 3η καλύτερη κάρτα υποθέτω ότι θα εξοικονομήσουμε πολύ περισσότερα χρήματα σε μακροπρόθεσμη βάση. |
|
| |||
| |||
| Μου τελειώνει 2 6800 Ultras αυτή τη στιγμή - επιθυμώ να αναβάθμιση, αλλά δεν θα είναι για μια στιγμή, απλά δεν μπορεί να αντέξει κάτι αυτή τη στιγμή: ( Όταν κάνω αναβάθμιση θα ήθελα να αγοράσω "το καλύτερο" μόνο και μόνο για να πάρετε μια μικρή θωράκιση μέλλον, δεν έχω κανένα πρόβλημα να μην έχουμε το "καλύτερο" όλη την ώρα, εφόσον κάθε τώρα και στη συνέχεια να πάρω το καύχημα παράγοντα, τότε θα να αποθηκεύσετε μέχρι και ένα χρόνο, ή προκειμένου να αγοράσει το καύχημα παράγοντα ξανά. Βέβαια, είμαι μάλλον σπατάλη χρημάτων, αλλά από την πλευρά της διασκέδασης της τεχνολογίας για μένα να σαλιαρίζω πάνω στην κορυφή της γραμμής πράγματα τότε θα έχουμε τελικά:) |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Οι κάρτες γραφικών που χρησιμοποιούν τα 6 Pin Ps. Καλύτερη Connectors, γενικά; | P5200 | Κάρτες Γραφικών & Monitors | 5 | 28 Μαρ 2009 08:41 |
| Κάρτα γραφικών: ATI Radeon X1250;; | carlito24 | Laptops, Κινητά & PDA | 2 | 12 Ιουλ 2008 05:28 |
| Πώς μπορώ να σας πω / γνωρίζει η ισχύς του υπολογιστή σας ολόκληρο inc κάρτες γραφικών κλπ. | Carl | Γενική Συζήτηση Hardware | 1 | 30 Ιουν 2008 09:05 |
| Νέες Κάρτες Γραφικών Needed - 2 επιτηρητές | ableit | Κάρτες Γραφικών & Monitors | 1 | 27 Νοε 2007 10:06 |
| AGP κάρτες γραφικών - Gainward BLISS 7800GS + AGP 512MB | CG Μαν | Κάρτες Γραφικών & Monitors | 7 | 18 Νοε 2006 07:36 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |