![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Pitate se što sam bio tip grafičkih kartica svatko ima, jer znam da puno ljudi Čini se da je udaljen od Geforce lepršav i odlaska na Radeon. Ja imati Radeon 9550, nije najnovija, ali nije drevne, stvarno ne bih ni Smatram staro. JA dont 'misliti JA stvarno potreba to ažurirati ga za ništa. Što da li vi imati sve? |
|
| |||
| |||
| Imam geforce 6800 GT hlađen vodom i preko clocked na 430 Mhz je tek o ok za neke moje igre. A geforce serije 7 ili slično što je potrebno za igre izlazili sada. Ja sam čekao neko vrijeme prije nego što sam, kao i njihovu nadogradnju kartice dolazi vrlo brzo da su u potpunosti kompatibilna sustavu Windows Vista. Next gen kartice mogu Direct 10 grafika i pokrenite slijedeću gen film BlueRay diskovi. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Htio slažete sa CGMAN sam nedavno dobio 6800GT jer je velika vrijednost danas.
| |||
| |||
| Geforce 7 serije je uzimajući zalogaj starog sada, to je serija 8 u studenom sa velikim skokom u grafičkom obradom moć. Xbox 360 i PS3 je već bila zastarjela. Ova nova kartica traje sve Windows Vista grafičke sposobnosti, te će također igrati HD DVD video diskova. Njihova je jeftina verzija sa samo 640 MB memorije. 8800GTX Specifikacije $ 649 GPU 575 Mhz gotovo 700 milijuna transistors. Rumered dual GPUs Shader clock 1350Mhz Memorija GDDR 3 900Mhz 768MB Memory bus width 384bit fizika ubrzanja tehnologija 128Bit HDR 128 shader jedinice Dual DVI monitor utičnice HDTV-out Water & fan hladnjak. Izvođenje 38,4 milijardi piksela po drugi 86GB po sekundi. PSU potrebno 450watt |
|
| |||
| |||
| To je svakako ozbiljna grafičke kartice. Ne spominjite cijenu ali ja kladiti i njegov veći. Izvrstan post previše mate, hvala! Dave. |
|
| |||
| |||
| Dovoljno je iz znatiželje koliko se ovaj Graphics Card trošak onda? JA kladiti se poput Dave rekao sam kladiti se da je velik! I na kraju želim doći do mjesta gdje mogu kupiti najbolji i imaju najbolji, ne bi trebalo trajati predugo kako do njih doći. |
|
| |||
| |||
| GTX je likley na trošak, £ 300 +, ali da će pasti na Ã, Â £ 250 mesec ili dva kasnije i Ã, Â £ 150 kada serije 9 izajde ovo vrijeme sljedeće godine. Najbolja stvar za učiniti ako želite računalo koje pokreće čudovište bilo koju igru na 60fps na 16.000 X 1200 res je kupiti treće najbolje kartice. Ako kupite baš najbolje, tako da možete reći da ste najbolji od vas će biti kupovina nove kartice svaka dva mjeseca. Kada su ove razglednice iz serije 7 karticom cijene će plummit i da su već za današnji nuklearnog uništenja na mnogo načina igre. Mislim da ću kupiti serije 7 Sljedeća te dobiti niz 8 kartica kad su započeli izradu igara da iskoristi ga. Sljedeći iz Nvidia čuvajte se da je procesor rade na raditi isti posao kao i Intels AMD procesora. AMD se združiti s ATI raditi na njihov sljedeći procesora i GPUs. Intel Quad core njihov brod Core 2 Duo čipovi u studenom. |
|
| |||
| |||
| Hvala za info, nisam shvatio realizirati oni dobiti toliko. Sviđa mi se vaše ideje o kupnji 3. najbolje kartice Pretpostavljam da bi ste puno novaca na duže staze. |
|
| |||
| |||
| Im 'trčanje 2 6800 Ultras trenutno - JA stvarno ištanje to ažurirati na, ali to neće biti u neko vrijeme, ja samo ne mogu priuštiti ništa trenutno: ( Kad sam to upgrade Volim kupiti 'najbolja' samo da bi dobili malo iskušavanje budućnosti, ne imajući na umu ne 'najbolji' svih vremena, kao čeznuti kao svaki sada i onda sam se hvalisati faktor, onda sam mogli ste se za godinu dana ili tako da kupi hvalisati faktor ponovo. Naravno, ja sam vjerojatno troši novac, a dio je zabavna i tehnologije za mene to balaviti nad vrhu liniju stvari tada konačno imati:) |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Grafičke Kartice Koje su Koristite 6 Pin Ps. Konektori Bolji, općenito? | P5200 | Graphics Cards & Monitors | 5 | 28. ožujak 2009 08:41 |
| Grafička kartica: ATI Radeon X1250? | carlito24 | Prijenosna računala, Mobiles i PDA uređaji | 2 | 12. srpnja 2008 05:28 |
| Kako Vam se javiti / znaju sa snagom vaše računalo cijelom inc grafičke kartice, itd. | Carl | General Hardware Chat | 1 | 30. lipnja 2008 09:05 |
| Potrebno New Graphic Cards - 2 Monitori | ableit | Graphics Cards & Monitors | 1 | 27. studeni 2007 10:06 |
| AGP grafičke kartice - Gainward Bliss 7800GS + AGP 512MB | CG Man | Graphics Cards & Monitors | 7 | 18. studeni 2006 07:36 |
| Thread Tools | |
| |