![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Csodálkoztam, hogy milyen típusú grafikus kártya mindenkinek van, mert tudom, hogy sok ember úgy tűnik, hogy imbolygott távol Geforce és Radeon megyünk. Nekem van egy Radeon 9550, ez nem a legújabb, de nem a régi, nem igazán még azt a régi. Nem hiszem, hogy valóban szükségünk van, hogy frissítse fel semmit. Mi minden van? |
|
| |||
| |||
| Van egy GeForce 6800 GT a víz alatt lehűtjük, és a 430 Mhz CLOCKED csak épp OK egyes játékok. A GeForce 7 sorozat, vagy azzal egyenértékű Mi van szükség a játékok jön ki most. Én várok egy kicsit, mielőtt a frissítést övék kártyák hamarosan jön ki, hogy teljes mértékben Windows Vista kompatibilis. Következő gen kártyák tehetünk Direct 10 grafika és fuss a következő gen film BlueRay lemezeket. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Én egyetértek CGMAN, Nemrég kaptam egy 6800GT, mert nagy értéke van.
| |||
| |||
| Geforce 7 sorozat kezd egy kicsit öreg most, hogy sorozat 8 novemberében egy nagy ugrás a grafikus feldolgozó erejét. Xbox 360 és PS3 már látod nagyon elavult. Ez az új kártya fut az összes Windows Vista grafikus képességek is fontos szerepet játszanak majd a HD DVD-Video lemezek. Ezek egy olcsó változat, csak 640 MB memóriát. 8800GTX Specs $ 649 GPU 575 Mhz csaknem 700 millió tranzisztor. Rumered kettős GPUs Shader clock 1350Mhz Memória GDDR 3 900MHz 768MB Memória busz szélessége 384bit fizika technológia 128bit HDR 128 shader egység Dual DVI monitor aljzatok HDTV-out Water & fan hűvösebb. Végrehajtás 38,4 millió képpont / másodperces 86GB / másodperc. PSU szükség 450watt |
|
| |||
| |||
| Ez határozottan egy komoly grafikus kártya. Nem beszélve az ár, de lefogadom, hogy nagy. Nagy-post is haver, kösz! Dave. |
|
| |||
| |||
| Csak a kíváncsiság, hogy mennyire működik ez a grafikus kártya költségét akkor? Fogadok, mint mondta Dave Fogadok, hogy nagy! Azt akarom, hogy végül arra a pontra, ahol megvásárolhatják a legjobb és a legjobb, nem túl hosszú ideig tart eljutni oda. |
|
| |||
| |||
| A GTX is likley a költsége, Â £ 300 +, de csökkenni fog egy, Â £ 250 egy-két hónappal később, és egy, Â £ 150 ha-sorozat 9 jön ki ez a következő évben. A legjobb dolog, ha azt szeretné, szörnyeteg számítógépen fut a játék, hogy a 60fps a 16000 X 1200 res is vásárolhat a harmadik legjobb kártya. Ha vásárolni a legjobb csak így lehet mondani, akkor a legjobb lesz buying egy új kártya minden második hónapban. Amikor ezek a kártyák a sorozat 7-kártya árak plummit és már túlzás a mai játékok. Azt hiszem, majd vesz egy sorozat 7 következő és kap egy 8-kártyát, amikor a játékok kezdete, hogy használja azt. A következő az Nvidia, hogy vizsgálja ki azokat a processzor dolgozik, hogy ugyanazt a munkát, mint az AMD processzorok és Intels. AMD csatlakozott az ATI számára, hogy a feldolgozók és a következő GPUs. Hajó a négymagos Intel Core Duo core 2 chipek novemberben. |
|
| |||
| |||
| Thanks for the info, én nem megvalósít kapnak rájött szépen. Tetszik az ötlet felvásárlás a 3. legjobb kártya gondolom, hogy mentse a sok pénzt, hogy hosszú távon. |
|
| |||
| |||
| Én futó 2 6800 ultras pillanatában - Azt szeretné frissíteni, de ez nem lesz egy darabig, csak nem engedheti meg magának valamit az a pillanat: ( Amikor én upgrade I like to buy a "legjobb", csak hogy egy kicsit proofing jövőben, én nem bánom nem a "legjobb" az idő, amíg minden most aztán kap a hetvenkedő tényező, akkor én lehet akár egy évig, vagy úgy, hogy megvásárolja a hetvenkedő tényező újra. Persze, én vagyok valószínűleg pazarolja a pénzt, de része a szórakozás a technológia, hogy badarság a felső sorban a dolgokat, akkor végül is van:) |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Grafikus kártyák vannak, amelyek a 6-Pin PS. Csatlakozók jobb, általában? | P5200 | Grafikus kártyák és monitorok | 5 | 28. március 2009 08:41 |
| Grafikus kártya: ATI RADEON X1250? | carlito24 | Laptopok, PDA-k & Mobiles | 2 | 12. július 2008 05:28 |
| Hogyan mondod meg / tudom az wattértékek az egész számítógép inc grafikus kártyák stb | Carl | Általános fémáru Chat | 1 | 30. június 2008 09:05 |
| Új grafikai kártyák Needed - 2 Monitors | ableit | Grafikus kártyák és monitorok | 1 | 27. november 2007 10:06 |
| AGP grafikus kártyák - Gainward BLISS 7800GS AGP 512MB + | CG Man | Grafikus kártyák és monitorok | 7 | 18. november 2006 07:36 |
| Téma eszközök | |
| |