![]() |
|
| |||
| |||
| תהיתי איזה סוג של כרטיס המסך יש לכולם, כי אני יודע שיש הרבה אנשים נראה התנועעות במרחק Geforce ו הולך RADEON. אני עצמי יש RADEON 9550, זה לא הכי חדש, אבל הוא לא העתיק, אני לא באמת אפילו לשקול את זה הישן. אני לא חושב שאני באמת צריך לעדכן אותו דבר. כל מה שאתה צריך לעשות? |
|
| |||
| |||
| יש לי geforce 6800 GT מקורר מים ולמעלה מ clocked עד 430 MHz זה רק לגבי אישור עבור חלק מהמשחקים שלי. א geforce סדרה 7 או שווה ערך הוא מה הצורך למשחקים יוצאת עכשיו. אני מחכה קצת לפני שאני השדרוג שלהם כמו כרטיסי יוצא בקרוב מאוד, כי הם תואמים באופן מלא ב-Windows Vista. הבא gen כרטיסי ישיר יכול לעשות 10 גרפיקה ולהריץ את הסרט הבא gen BlueRay דיסקים. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| הייתי מסכים עם CGMAN, לאחרונה יש 6800GT כפי שהיה נהדר הערך עכשיו.
| |||
| |||
| Geforce סדרה 7 מתחיל להיות קצת ישן עכשיו, היא סדרה של 8 בנובמבר עם קפיצה גדולה כוח עיבוד גרפי. Xbox 360 ו PS3 כבר נראה מאוד מיושן. זה פועל כל כרטיס חדש של Windows Vista ו גרפיקה יכולות גם לנגן HD-DVD וידאו הדיסקים. שלהם הוא זול רק בגרסה עם 640 מגה בייט של זיכרון. מפרט 8800GTX $ 649 GPU 575 MHz כמעט 700 מיליון transistors. Rumered dual GPUs Shader השעון 1350Mhz זיכרון GDDR 3 900Mhz 768MB זיכרון ברוחב 384bit אוטובוס פיזיקה טכנולוגיית האצה 128Bit HDR 128 יחידות Shader Dual DVI לפקח Sockets HDTV out מים & אוהד Cooler. ביצועים 38.4 מיליארד פיקסלים לשנייה 86GB לשנייה. PSU צורך 450watt |
|
| |||
| |||
| זה בהחלט קשה כרטיס המסך. אין אזכור של מחיר אבל אני בטוח שלה גדול. לכתוב גם חבר נהדר, תודה! דייב. |
|
| |||
| |||
| רק מתוך סקרנות מה זה כרטיס מסך עלות אז? אני בטוח כמו דייב אמר אני בטוח שזה גדול! בסופו של דבר אני רוצה להגיע לנקודה שבה אני יכול לקנות את הטוב ביותר ויש לך את הטוב ביותר, לא צריך לקחת יותר מדי זמן להגיע לשם. |
|
| |||
| |||
| GTX הוא likley על בעלות, ליש"ט 300 + אבל זה ייפול ל, 250 פאונד לחודש או חודשיים מאוחר יותר, בדיקת A £ 150 כאשר סדרה 9 יוצא הפעם בשנה הבאה. הדבר הטוב ביותר לעשות אם אתה רוצה מחשב מפלצת שמפעיל כל משחק ב 60fps ב-X 16000 1200 מיל הוא לקנות את הכרטיס השלישי הכי טוב. אם אתה קונה את הטוב ביותר רק אז אתה יכול לומר לך את הכי טוב לך יהיה לקנות כרטיס חדש כל חודשיים. כאשר אלה הם הקלפים את סדרה 7 כרטיס המחירים יהיו plummit והם כבר overkill עבור המשחקים של היום. אני חושב שאני יקנה סדרה 7 הבא ולקבל כרטיס סדרה 8, כאשר הם מתחילים לבצע משחקים כדי לנצל את זה. הבא מ Nvidia להסתכל החוצה עבור המעבד הוא שהם עובדים על מנת לעשות את אותה עבודה כמו מעבדי AMD ו Intels. AMD הצטרפת לעבוד עם ATI על המעבדים הבא שלהם ואת GPUs. אינטל ספינת הליבה שלהם Quad Core 2 Duo נשבר בנובמבר. |
|
| |||
| |||
| תודה על המידע, לא הבנתי שהם מקבלים כל כך הבנתי. אני אוהב את הרעיון של 3 לקנות את הכרטיס הכי טוב אני מניח שזה היה חוסך הרבה יותר כסף בסופו של דבר. |
|
| |||
| |||
| אני מפעיל 2 6800 Ultras ברגע זה - אני באמת רוצה לשדרג, אבל זה לא יהיה לזמן מה, אני פשוט לא יכול להרשות לעצמך שום דבר בשלב זה: ( כאשר אני רוצה לשדרג אני רוצה לקנות את הטוב ביותר ', רק כדי לקבל קצת בעתיד ההגהה, לא אכפת לי שלא תצטרך את' הטוב ביותר 'כל הזמן, כל עוד מדי פעם אני מקבל את להתיהר גורם, אז אני יכול להציל את המצב למשך שנה או כך כדי לקנות את להתיהר גורם שוב. בטח, אני כנראה לבזבז כסף, אבל את חלקו של כיף של הטכנולוגיה לי להזיל ריר על הקו העליון של הדברים, בסופו של דבר, אז יש את זה:) |