![]() |
|
|||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
|
|
Narzędzia wątku |
|
|
|||
|
|||
|
I zastanawiałem się, jaki typ karty graficznej każdy ma, bo wiem, że wiele osób wydaje się być swaying od Geforce i będzie Radeon. Ja ma Radeon 9550, nie najnowsze, ale nie jest starożytna, nie uważają, że nawet bardzo stare. I don't think I naprawdę trzeba aktualizować go na wszystko.
Czego wszyscy mają? |
|
|
|||
|
|||
|
Mam GeForce 6800 GT chłodzone wodą i ponad clocked do 430 Mhz to zaledwie o ok dla niektórych z moich gier. A serii GeForce 7 lub równoważne whats jest potrzebne do gry wychodzą teraz. I'm waiting chwilę przed uaktualnić swoje karty w nadchodzących obecnie bardzo szybko, że są w pełni kompatybilne Windows Vista. Next Gen karty może zrobić Direct 10 grafiki i uruchomienie kolejnego filmu gen. dysków BlueRay.
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
I'd agree with CGMAN, ostatnio dostałem 6800GT, jak to miało wielkie znaczenie teraz.
|
|||
|
|||
|
GeForce serii 7 jest dostawanie nieco stara się, to Seria 8 listopada duży skok mocy przetwarzania grafiki. Xbox 360 i PS3 już bardzo przestarzałe. To nowe karty uruchamia wszystkie możliwości graficznych systemu Windows Vista, a także odtwarzanie dysków HD DVD wideo. Ich wersja jest tania tylko z 640 MB pamięci.
8800GTX Specyfikacja 649 dolarów GPU 575 Mhz prawie 700 milionów tranzystorów. Rumered podwójnego GPU Shader clock 1350Mhz Pamięć GDDR 3 900MHz 768MB Szerokość magistrali pamięci 384bit technologii akceleracji fizyki 128bit HDR 128 jednostek shaderów Dual DVI monitora gniazd HDTV obecnie Water & wentylatora chłodnicy. Wydajność 38,4 miliardów pikseli na sekundę 86GB na sekundę. PSU potrzebne 450watt |
|
|
|||
|
|||
|
Jest to z pewnością poważny karty graficznej.
Nie wspominając o cenie, ale jego duży zakład. Wielki post zbyt mate, thanks! Dave. |
|
|
|||
|
|||
|
Po prostu z ciekawości, ile ta karta graficzna to koszt? Założę się, takich jak Dave powiedział, że zakład jest duży!
I wreszcie chcemy, aby dostać się do punktu, gdzie można kupić najlepsze i najlepsze, nie powinny trwać zbyt długo dojechać. |
|
|
|||
|
|||
|
W GTX jest likley kosztów Ã, Â £ 300 + jednak, że spadnie do A, A £ 250 na miesiąc lub dwa, a później, Â £ 150 seria 9, kiedy przychodzi ten czas w przyszłym roku. Najlepiej, jeśli chcesz potwora komputerze, który działa w grze 60fps na 16000 X 1200 res jest trzecim najlepiej kupić kartę. Jeśli kupić najlepsze tak można powiedzieć, masz najlepszy będzie zakup nowej karty co dwa miesiące.
Gdy te karty są obecnie serii 7 card ceny plummit i są one już Overkill na dzisiejszym gier. Myślę, że będę kupować serii 7 następna i otrzymać karty serii 8, w którym zaczną robić gry do korzystania z niego. Następne z Nvidia patrzeć się na to procesor nie pracuje na to samo zadanie, jak i AMD Intels przetwórców. AMD z ATI przystąpiły do pracy nad kolejnym procesorów i GPU. Intel statku ich quad core Core Duo 2 żetony w listopadzie. |
|
|
|||
|
|||
|
Thanks for the info, I didn't get one realizowane sobie tak wiele. Podoba mi się twój pomysł zakupu 3. najlepsze karty I że zaoszczędziliby wiele więcej pieniędzy w długim okresie.
|
|
|
|||
|
|||
|
I'm uruchomiony 2 6800 Ultras w tej chwili - naprawdę chcę uaktualnić, ale nie będzie przez jakiś czas, po prostu nie może sobie pozwolić na coś w tej chwili: (
Kiedy zrobić upgrade Lubię kupić "najlepsze" po prostu trochę przyszłej korekty, I don't mind nie ma "dobrych" cały czas, tak długo, jak co teraz, a następnie uzyskać szklić czynnik, to można zapisać się na rok lub aby kupić szklić czynnikiem ponownie. Jasne, I'm probably marnowanie pieniędzy, ale jego część zabawy z technologii dla mnie bzdurzyć w górę od linii stuff następnie ostatecznie go:) |