![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ma intrebam ce tip de grafic carte a toată lumea, pentru ca stiu ca o multime de oameni par a fi departe de swaying GeForce şi o să Radeon. Eu însumi am un Radeon 9550, nu este cea mai noua, dar nu este vechi, nu aş considera că este chiar foarte vechi. Nu cred că am nevoie pentru a actualiza-o pentru nimic. Ce vrei sa au toate? |
|
| |||
| |||
| Eu am un GeForce 6800 GT şi răcite cu apă peste clocked la 430 Mhz este doar despre ok pentru nişte jocuri. O serie GeForce 7 sau echivalent este ce este necesar pentru jocuri care ies acum. Eu sunt un timp de aşteptare înainte de a-mi actualiza ca a lor carduri care ies foarte curând că sunt pe deplin compatibile Windows Vista. Următorul gen carduri pot face Direct 10 grafică şi rulaţi următoarea gen film discuri BlueRay. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Aş de acord cu CGMAN, recent am avut un 6800GT ca acesta a fost de mare valoare acum.
| |||
| |||
| GeForce 7 serie se un pic cam vechi acum, este Seria 8, în noiembrie, cu un mare salt în putere de procesare grafică. Xbox 360 şi PS3 deja arata foarte învechite. Această nouă carte de toate rulează Windows Vista grafică abilităţilor şi, de asemenea, rolul de discuri HD DVD-video. Lor este o versiune ieftine cu doar 640 MB de memorie. 8800GTX specificaţiile $ 649 GPU 575 Mhz aproape 700 de milioane de tranzistori. Rumered dual GPUs Shader ceas 1350Mhz Memorie GDDR 3 900MHz 768MB Memorie autobuz latime 384bit Tehnologia de Accelerare fizica 128Bit HDR Shader 128 de unităţi Dual DVI monitor prize HDTV out Apa & cooler ventilator. Performanţă 38.4 milioane pixeli pe secundă 86GB pe secundă. PSU necesare 450watt |
|
| |||
| |||
| Aceasta este desigur o placă grafică grave. Nu menţiona de preţ, dar pun pariu său mare. Marea post prea colega, mulţumesc! Dave. |
|
| |||
| |||
| Doar din curiozitate cat acest placă grafică de cost atunci? Pun pariu ca Dave a spus Pun pariu ca e mare! Am dori în cele din urmă, pentru a ajunge la punctul în care nu pot cumpăra cele mai bune şi au cele mai bune, nu ar trebui să dureze prea mult pentru a ajunge acolo. |
|
| |||
| |||
| GTX este likley să coste Ã, Â £ 300 +, dar că va scădea la Ã, Â £ 250 o lună sau două mai târziu şi Ã, Â £ 150 atunci când seria 9 iese de data asta, anul viitor. Cel mai bun lucru de făcut, dacă doriţi un PC monstru care se execută orice joc de la 60fps la 16000 X 1200 este res cumpara carte treilea cel mai bun. Daca iti cumperi cele mai bune doar astfel încât să pot spune tu ai cele mai bune veti fi cumpere un nou card de la fiecare două luni. Când aceste carduri, sunt în afara de seria 7 carte preţurile vor plummit şi în care sunt deja nejustificată de jocuri de astăzi. Cred ca-mi va cumpara o serie 7 Înainte şi să obţină o serie 8 carte la începerea jocuri de luare de a se folosi de aceasta. A doua de la Nvidia de a privi afară este pentru un procesor care sunt de lucru pentru a face pe acelaşi loc de muncă ca şi Intels procesoare AMD. AMD s-au alăturat cu ATI pentru a lucra la următoarea lor de prelucrare şi GPUs. Intel nava lor Quad Core Duo core 2 chips-uri, în luna noiembrie. |
|
| |||
| |||
| Multumesc pentru info, nu am dat seama vor fi realizate atât de mult. Imi place ideea ta de cumpărare a 3-a cea mai bună carte de Presupun că ar economisi mult mai mulţi bani pe termen lung. |
|
| |||
| |||
| Mi 2 6800 Ultras în momentul de faţă - Chiar vreau să faceţi upgrade, dar nu va fi pentru o perioada de timp, eu doar nu-şi poate permite nimic în acest moment: ( Când l-am face upgrade am dori să cumpăr "cel mai bun" doar pentru a ajunge un pic viitor Proofing, nu minte, nu cu "cele mai bune" tot timpul, atât timp cât fiecare acum şi apoi mi-am lua de lauda factor, apoi m-am pot salva până timp de un an sau cam asa ceva pentru a cumpăra din nou factor de lauda. Sigur, eu sunt, probabil, pierdem bani, dar sa o parte din tehnologia de distracţie pentru mine să drool peste partea de sus a liniei lucrurile atunci, eventual, să-l:) |
![]() |
|
| Marcaje |