![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Питате се што сам био тип графичких картица свако има, јер знам да пуно људи Чини се да је удаљен од ГеФорце лепршава и одласка на Радеон. Ја да има Радеон 9550, није најновија, али није древне, стварно не бих ни Сматрам старо. ЈА донт 'мислити ЈА стварно потреба за модернизирати га за ништа. Шта да ли ви имати све? |
|
| |||
| |||
| Имам ГеФорце 6800 ГТ хлађен водом и преко цлоцкед на 430 МХз је тек о ок за неке моје игре. А ГеФорце серије 7 или слично што је потребно за игре излазили сада. Ја сам чекао неко време пре него што сам, као и њихову надоградњу картице долази врло брзо да су у потпуности компатибилна систему Уиндоус Виста. Некст ген картице могу Дирецт 10 графика и покрените следећу ген филм БлуеРаы дискови. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Хтео слажете са ЦГМАН сам недавно добио 6800ГТ јер је велика вредност данас.
| |||
| |||
| ГеФорце 7 серије је узимајући залогај старог сада, то је серија 8 у новембру са великим скок у графичком обрадом моћ. Ксбокс 360 и пс3 је већ била застарела. Ова нова картица траје све Уиндоус Виста графичке способности, те ће такође играти ХД ДВД видео дискова. Њихова је јефтина верзија са само 640 МБ меморије. 8800ГТКС Спецификације $ 649 ГПУ 575 МХз готово 700 милиона трансисторс. Румеред дуал ГПУс Схадер цлоцк 1350Мхз Меморија ГДДР 3 900Мхз 768МБ Меморы бус уидтх 384бит физика убрзања технологија 128Бит ХДР 128 схадер јединице Дуал ДВИ монитор утичнице ХДТВ-оут Уатер & фан хладњак. Извођење 38,4 милијарди пиксела по други 86ГБ по секунди. Псу потребно 450уатт |
|
| |||
| |||
| То је свакако озбиљна графичке картице. Не спомиње цену али ја кладити и његов већи. Изврстан пост превише мате, хвала! Даве. |
|
| |||
| |||
| Довољно је из знатижеље колико се овај Грапхицс Цард костим онда? ЈА кладити се попут Даве рекао сам кладити се да је велик! И на крају желим да дође до места где могу купити најбољи и имају најбољи, не би требало да траје предуго како до њих доћи. |
|
| |||
| |||
| Тхе ГТКС је ликлеы на костим А, Я £ 300 +, али да ће се до јесени, Я £ 250 на месец или два, а касније, Я £ 150 серије 9 кад изађе ово време следеће године. Најбоља ствар за направити ако желите да се рачунар покреће чудовиште било које игре на 60фпс ат 16000 Кс 1200 рес је треће најбоље купити картицу. Ако купите баш најбоље па се може рећи шта је најбоље од вас ће се купују нову картицу свака два месеца. Када су ове разгледнице из серије 7 картицом цене ће плуммит и да су већ за данашњи нуклеарног уништења на много начина игре. Мислим да ћу купити серије 7 Сљедеће те добити низ 8 картица кад су започели израду игара да искористи га. Следећи из НВИДИА чувајте се да је процесор раде на радити исти посао као и Интелс АМД процесора. АМД се здружити са АТИ радити на њихов следећи процесора и ГПУс. Интел Куад цоре њихов брод Цоре 2 Дуо чипови у новембру. |
|
| |||
| |||
| Хвала за инфо, нисам схватио реализовати они добити толико. Свиђа ми се ваше идеје о куповини 3. најбоље картице Претпостављам да би сте пуно новаца на дуже стазе. |
|
| |||
| |||
| Им 'трчање 2 6800 Ултрас тренутно - ЈА стварно оскудица за модернизирати на, али то неће бити у неко време, ја само не могу приуштити ништа тренутно: ( Кад сам то упграде Волим купити 'најбоља' само да би добили мало искушавање будућности, не имајући на уму не 'најбољи' свих времена, као један дуг као сваки сада и онда сам се хвалити фактор, онда сам могли сте се за годину дана или тако да купи хвалити фактор поново. Наравно, ја сам вероватно троши новац, а део је забавна и технологије за мене за балавити над врху линију ствари тада коначно имати:) |