![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Мені було цікаво, який тип графічного всі карти, тому що я знаю, що багато люди, здається, хитаючись від Geforce і збирається Radeon. Я сам Radeon 9550, це не нове, але це не стародавній, я б взагалі не вважають навіть старим. Я не думаю, що мені дійсно потрібно оновити його ні за що. Як всі ви? |
|
| |||
| |||
| У мене GeForce 6800 GT з водяним охолодженням і старше на частоті 430 МГц він тільки про OK для деяких з моїх ігор. GeForce 7 серії або еквівалент Whats необхідних для ігор виходять зараз. Я чекаю деякий час, перш ніж я, як і їх оновлення карт виходили дуже скоро, які повністю сумісні Windows Vista. Наступне покоління карток можуть робити прямі 10 графічних і запустити наступний диск фільму ген BlueRay. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Згоден Я з CGMAN, я недавно отримав 6800GT, як це було велике значення зараз.
| |||
| |||
| GeForce 7 Series стає трохи старі зараз серія 8 в листопаді з великий стрибок в графічних процесорах влади. Xbox 360 і PS3 вже виглядають застарілими. Ця нова карта працює все Windows Vista графічних здібностей і буде також грати дисках HD DVD Video. Їх це дешево тільки у версії з 640 МБ пам'яті. 8800GTX характеристики $ 649 GPU 575 МГц майже 700 мільйонів транзисторів. Rumered графічних процесори Частота шейдерного блоку 1350 МГц Пам'ять GDDR 3 900Mhz 768MB Ширина шини пам'яті 384bit Технологія прискорення фізика 128Bit HDR 128 шейдерних блоків Подвійний контроль DVi розетки HDTV Out Вода & вентилятора кулера. Представлення 38,4 мільярда пікселів в секунду 86GB в секунду. Блок живлення необхідно 450watt |
|
| |||
| |||
| Це, безумовно, серйозна відеокарта. Ніякої згадки про ціною, але я свою велику ставку. Великий піст надто Mate, спасибо! Дейв. |
|
| |||
| |||
| Просто з цікавості, скільки це коштує відеокарта тоді? Б'юся об заклад, як Дейв сказав, що я поручитися, що це великий! Врешті-решт я хочу, щоб дістатися до точки, де можна купити найкраще і найкраще, не повинно зайняти занадто багато часу, щоб туди добратися. |
|
| |||
| |||
| GTX є likley коштувати, Â £ 300 +, але яка буде припадати на, Â £ 250 на місяць або два пізніше і А £ 150, коли 9 серія вийде на цей раз в наступному році. Краще за все робити, якщо ви хочете монстр ПК, що виконує будь-які ігри на 60fps в 16000 х 1200 РЕЗ купити третину найкращих карт. Якщо ви купуєте краще саме так можна сказати, у вас є найкраще, що ви будете купувати нову карту кожні два місяці. Коли ці карти із серії 7 карт цін plummit і вони вже занадто для сьогоднішніх ігор. Я думаю, я буду купувати наступну серію 7 та отримайте 8 серій карт, коли вони починають робити ігор, щоб використовувати його. Наступний від Nvidia дивитися поза для процесора вони працюють, щоб зробити ту ж роботу як і Intels AMD процесорів. AMD об'єднали свої зусилля з ATI до роботи над своїм новим процесором і GPU. Intel кораблями своїх четирех'ядерних процесорів Core 2 Duo чіпи в листопаді. |
|
| |||
| |||
| Дякуємо за інформацію, я не зрозумів, вони отримують зрозумів так багато. Мені подобається ваша ідея купівлі 3rd Best Card Я вважаю, що дозволить заощадити набагато більше грошей у довгостроковій перспективі. |
|
| |||
| |||
| Я біжу 2 Ultras 6800 на даний момент - я дійсно хочу оновити, але він не буде деякий час, я просто не можу собі дозволити нічого на даний момент: ( Коли я роблю оновлення я хотів, щоб купити "кращий" просто, щоб отримати трохи коректури майбутньому, я не заперечую, не маючи "кращі", весь час, поки час від часу я отримую фактор хвалитися, то я можна зберегти на рік або близько того, щоб купити похвалитися фактор знову. Звичайно, я, ймовірно, витрачати гроші, але свою частину задоволення технології для мене слюні над верхньою лінією Stuff то в кінцевому рахунку, це:) |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Є Графічні карти, які використовують 6 Pin Пс. Роз'єми краще, в цілому? | P5200 | Графічні карти & Монітори | 5 | 28 березня 2009 08:41 |
| Графічна карта: ATI Radeon X1250? | carlito24 | Ноутбуки, КПК & Mobiles | 2 | 12 липня 2008 05:28 |
| Як вам сказати "Я знаю потужність всього вашого Computer Inc графічних карт і т.д. | Карл | Генеральний обладнання чат | 1 | 30 червня 2008 09:05 |
| Новий Відеокарти необхідне - 2 монітора | ableit | Графічні карти & Монітори | 1 | 27 листопада 2007 10:06 |
| AGP графічних карт - Gainward BLISS 7800GS + AGP 512MB | CG Man | Графічні карти & Монітори | 7 | 18 листопада 2006 07:36 |
| Різьба Інструменти | |
| |