![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Аз бях имаше сиви линии се появи в целия си екран за няколко седмици вече, в началото си мислех за pixelation върху монитора ми е за начина, по който се, така че можете да закупен нов монитор - Познай какво, линиите са все още там! Мога кой да помогне? PS Някой да иска да купи 3 години на възраст 19 "плосък екран на пръв поглед в добро работно състояние? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Графика драйвери или графична карта.
| |||
| |||
| Погледна на спецификациите и -- NVIDIA TNT2 3D графична карта 32MB 4xAGP Когато казах сиви линии - може би аз трябва да го определят проблема като сива сянка, изхождащи от целия текст и от двете страни, значи това soud познато? |
|
| |||
| |||
| Лично аз искате да изтеглите обновени драйвери от сайта на NVIDIA. Ако му не че Бих се проведе на друго VGA водят от компютъра към монитора и опитайте това. Ако не искате това да се замени графична карта. Дейв. |
|
| |||
| |||
| Благодаря, ще опитам тези предложения в завой и ще Ви информираме за резултатите. |
|
| |||
| |||
| Няма проблем, след резултатите тук, по този начин можете да помогнете на някой друг. Наздравици. Дейв. |
![]() |
|
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Червен водолинии ми лаптоп екран. и никой не Старт на компютърните! Моля, помогнете | captainchops | Лаптопи, Mobiles & текст | 3 | 22-ри август 2009 16:21 |
| Хоризонтални линии? | Jack06 | Графика на карти & Монитори | 8 | 7 Март 2008 10:25 |
| Mysterious малко линии | Krez | Общи Софтуер Чат | 7 | 9 януари 2008 21:01 |
| Маса цветни линии по екрана | kungfuhustle | Графика на карти & Монитори | 1 | 27 Дек 2007 06:48 |
| Зелени и лилаво линии | probert | Графика на карти & Монитори | 2 | 12 Окт 2007 12:37 |
| Нишка Инструменти | |
| |