![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Jsem měl šedé linie objevují v celé mé obrazovce o několik týdnů hned, nejprve jsem myslel, že na mém monitoru pixelation byla na cestě, takže pokud jste si zakoupili nový monitor - hádejte, co se řádky jsou tam! Může někdo pomoct? PS Každý, kdo chtějí koupit 3 roky starý 19 "plochý displej zdánlivě v dobrém stavu? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Grafických ovladačů nebo grafické karty.
| |||
| |||
| Podíval do specifikace a -- NVIDIA TNT2 3D grafická karta 32mb 4xAGP Když jsem řekl, šedé linie - možná bych měl mít popsaný problém jako šedý stín vycházející z textu na obou stranách, aby se soud povědomě? |
|
| |||
| |||
| Osobně bych stáhnout aktualizované ovladače od nvidia stránkách. Pokud ne, že jeho bych chytit jiného VGA vést z PC do monitoru a zkusit to. Není-li, že bych vyměnit grafickou kartu. Dave. |
|
| |||
| |||
| Díky, uvidíme zkuste ty návrhy, a na oplátku vás informovali o výsledku. |
|
| |||
| |||
| Žádný problém, po výsledcích sem, tak vám může pomoci někomu jinému. Na zdraví. Dave. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Red Lines Down My Laptop obrazovky. Žádné Start a počítačových! Prosím pomozte | captainchops | Notebooky, Mobily a PDA | 3 | 22.srpna 2009 16:21 |
| Vodorovné čáry? | Jack06 | Graphics Cards & Monitory | 8 | 7. března 2008 10:25 |
| Tajemné málo řádků | Krez | Obecné Software Chat | 7 | 9. ledna 2008 21:01 |
| Hmotnosti barevných čar na obrazovce | kungfuhustle | Graphics Cards & Monitory | 1 | 27. prosinec 2007 06:48 |
| Zelené a fialové linie | probert | Graphics Cards & Monitory | 2 | 12. říjen 2007 12:37 |
| Thread Nástroje | |
| |