![]() |
|
| |||
| |||
| Έχω είχε γκρι γραμμές εμφανίζονται σε όλη μου την οθόνη για μερικές εβδομάδες τώρα, κατά την πρώτη Νόμιζα pixelation σχετικά με την οθόνη μου ήταν για τον τρόπο με τον οποίο καθορίζονται, έτσι ώστε να κάνετε αγόρασα ένα νέο παρακολουθεί - μάντεψε, οι γραμμές είναι ακόμη εκεί! Μπορεί κανείς να βοηθήσει; PS Όποιος θέλει να αγοράσει ένα 3 ετών 19 "με επίπεδη οθόνη φαινόμενα σε καλή κατάσταση λειτουργίας; |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Γραφικά οδηγοί ή κάρτα γραφικών.
| |||
| |||
| Διότι μέχρι και τις προδιαγραφές -- NVIDIA TNT2 3D Graphics Card 32MB 4xAGP Όταν είπα γκρι γραμμές - ίσως θα έπρεπε να έχουν το πρόβλημα που περιγράφεται ως μια γκρίζα σκιά που προέρχονται από όλα τα κείμενα και στις δύο πλευρές, ότι η soud γνωρίζει; |
|
| |||
| |||
| Προσωπικά θα ήθελα κατεβάσετε τα ενημερωμένα προγράμματα οδήγησης από την nvidia ιστοσελίδα. Αν το ότι δεν θα ήθελα να πάρει άλλου VGA οδηγεί από το PC για να την παρακολουθεί και να προσπαθήσουμε αυτό. Διαφορετικά θα ήθελα να αντικαταστήσει την κάρτα γραφικών. Dave. |
|
| |||
| |||
| Ευχαριστώ, Θα προσπαθήσουμε αυτές τις προτάσεις με τη σειρά του και θα σας ενημερώσουμε για το αποτέλεσμα. |
|
| |||
| |||
| Δεν υπάρχει πρόβλημα, μετά τα αποτελέσματα εδώ, έτσι μπορείτε να βοηθήσετε κάποιον άλλον. Εις υγεία. Dave. |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Κόκκινες γραμμές Down My Laptop Screen. Δεν Έναρξη και Πληροφορικής! Please Help | captainchops | Laptops, Κινητά & PDA | 3 | 22 Αυγούστου 2009 16:21 |
| Οι οριζόντιες γραμμές; | Jack06 | Κάρτες Γραφικών & Monitors | 8 | 7η Μαρ 2008 10:25 |
| Μυστηριώδεις λίγο γραμμές | Krez | Γενικά Λογισμικό Chat | 7 | 9 Ιαν 2008 21:01 |
| Μάζα έγχρωμες γραμμές στην οθόνη | kungfuhustle | Κάρτες Γραφικών & Monitors | 1 | 27 Δεκ. 2007 06:48 |
| Πράσινο και μωβ γραμμές | probert | Κάρτες Γραφικών & Monitors | 2 | 12 Οκτ 2007 12:37 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |