![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Én is szürke vonalak jelennek meg az egész az én képernyő néhány hetes most, először azt hittem az én pixelation monitor volt, a kiutat, így akkor tudok vásárolt új monitor - Tudod, mit, a vonalak még! Tud akárki segít? PS Aki szeretne vásárolni egy 3 éves, 19 "síkképernyős látszólag jó munka érdekében? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Grafika illesztőprogramok vagy grafikus kártya.
| |||
| |||
| Felnézett a szemüveg és -- NVIDIA TNT2 3D Grafikus kártya 32MB 4xAGP Amikor azt mondtam, szürke vonalak - talán meg kellett volna le a problémát, mint egy szürke árnyék származó összes szöveget mindkét oldalon, ez azt soud ismerős? |
|
| |||
| |||
| Személy szerint én letölthető a frissített illesztőprogramokat a nVidia weboldalán. Ha az nem, hogy én bárki más VGA vezet a PC-ről, hogy a monitor és próbáld meg. Amennyiben ezt elmulasztják, amiben helyettesítheti a grafikus kártya. Dave. |
|
| |||
| |||
| Kösz, megpróbálom ezeket a javaslatokat, és engedje be tudod eredményét. |
|
| |||
| |||
| Nem gond, elküldeni az eredmények itt, hogy így tudsz segíteni valakinek. Egészségére. Dave. |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Piros vonalak Down My Laptop Screen. és nincs kezdete Számítógép! Please Help | captainchops | Laptopok, PDA-k & Mobiles | 3 | Augusztus 22, 2009 16:21 |
| Vízszintes vonalak? | Jack06 | Grafikus kártyák és monitorok | 8 | 7. március 2008 10:25 |
| Rejtélyes kis tételek | Krez | General Chat szoftver | 7 | 9. január 2008 21:01 |
| Mass színes vonalak a képernyőn | kungfuhustle | Grafikus kártyák és monitorok | 1 | 27. december 2007 06:48 |
| Zöld és lila vonal | Probert | Grafikus kártyák és monitorok | 2 | 12. október 2007 12:37 |
| Téma eszközök | |
| |