![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Ја сам имала сиве линије екрану се појављују у мојој недеље за неке данас, на почетку сам мислио пикселатион на мом монитору је била на излаз, тако да сам купио нови монитор - гуесс ухат, линије су још увек тамо! Може било ко помоћ? ПС Свако жели купити 3 године старом 19 "флат сцреен наочиглед у доброј радно наручити? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Графика возача или графичке картице.
| |||
| |||
| Погледа на наочари и -- НВИДИА ТНТ2 3Д Грапхицс Цард 32МБ 4ксАГП Кад сам рекао сивим линијама - можда бих требао имати проблема описаног као сиве сенке потиче из целог текста на обе стране, то соуд упознат? |
|
| |||
| |||
| Лично бих скинути ажуриране дривер од НВИДИА уебсите. Ако то није његова бих добити другог ВГА довести из ПЦ на монитору и покушајте то. Мана да бих заменити графичке картице. Даве. |
|
| |||
| |||
| Хвала, покушаће ћу ових предлога у укључивање и нека знате исход. |
|
| |||
| |||
| Нема проблема, пост резултати овде, на тај начин вам може помоћи неко други. Живели. Даве. |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Црвени Линес Доун мој лаптоп екрана. и нико Почетак Рачунар! Плеасе хелп | цаптаинцхопс | Преносна рачунара, Мобилес и ПДА уређаји | 3 | 22 Авг 2009 16:21 |
| Хоризонтална линија? | Јацк06 | Грапхицс Цардс & Мониторс | 8 | 7 март 2008 10:25 |
| Помало мистериозне линије | Крез | Уопштено Софтуаре Цхат | 7 | 9 јануар 2008 21:01 |
| Миса обојене линије на екрану | кунгфухустле | Грапхицс Цардс & Мониторс | 1 | 27 децембар 2007 06:48 |
| Зелена и љубичаста линија | проберт | Грапхицс Цардс & Мониторс | 2 | 12 октобар 2007 12:37 |
| Тхреад Тоолс | |
| |