![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Я мав сірі лінії з'являються на моєму екрані кілька тижнів, я спочатку подумав пікселізация на моєму моніторі було на вихід, так як ви мені купили новий монітор - вгадати, що, лінії все ще там! Чи можна допомогти? PS Будь-яке хочете купити 3 років 19 "з плоским екраном здавалося б, в хорошому робочому стані? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Графічні драйвери або графічної карти.
| |||
| |||
| Подивився специфікації і -- NVIDIA TNT2 3D графічна карта 32MB 4xAGP Коли я сказав, сіра лінія - може бути, я би описав проблеми, як сіра тінь, що випливають з усього тексту з обох боків, що робить СОУД знайомі? |
|
| |||
| |||
| Особисто я б завантажити оновлені драйвери з сайту NVIDIA. Якщо його не то я б дістати інший привести VGA з ПК на моніторі і спробувати це. В іншому випадку я б замінити відеокарту. Дейв. |
|
| |||
| |||
| Дякую, я постараюся ці пропозиції, в свою чергу і повідомимо вам результат. |
|
| |||
| |||
| Це не проблема, помістити результати тут, таким чином ви можете допомогти комусь іншому. Ура. Дейв. |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Червоними лініями Down Мій ноутбук екрану. і ніхто Початок Computer! Please Help | captainchops | Ноутбуки, КПК & Mobiles | 3 | 22 серпня 2009 16:21 |
| Горизонтальна лінія? | Jack06 | Графічні карти & Монітори | 8 | 7 березня 2008 10:25 |
| Таємнича рисок | Крез | General Software чат | 7 | 9 січня 2008 21:01 |
| Масові кольоровими лініями на екрані | kungfuhustle | Графічні карти & Монітори | 1 | 27 грудня 2007 06:48 |
| Зелені та фіолетові лінії | Проберт | Графічні карти & Монітори | 2 | 12 жовтня 2007 12:37 |
| Різьба Інструменти | |
| |