![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Здрасти! Im имат известни проблеми с компютър Току-що говорих на моя приятел, и аз DONT имат faintest улика за това какво е проблемът. Мога да стартирате компютъра, играят в BIOS, и др, но само когато HDD не е уредила. Всички хардуер са съвместими, тъй като всички тези компоненти са били в движение, както и преди. Винаги, когато съм кука на harddrive (а), тя просто започва на процесора (Мисля) прави няколко малки шумове, а след това спиране на компютъра ... и това може да се случи няколко пъти. Не мога кука на DVD ROM никакъв проблем, но не и HDD ... Im baffeled. МОЛЯ да ми помогне, тъй като това ще бъде моя CSS компютъра, докато аз освен за нов. се надяваме, че в рамките на месец. Im не сте сигурни как тези fourms работа, така че ако можете да ме добавите в MSN или PM ме, че ще бъде страхотно! <REMOVED> Благодаря на всички! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ако сте се издава сигнал, когато обувка с HDD монтирани, тези са BIOS кодове, които разкаже историята.