![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Nazdar! Im mají nějaké problémy s počítačem jsem bejt můj přítel a já dont mít nejmenší ponětí o tom, jaký problém se jedná. Nemůžu spustit počítač, hrát v BIOSu, atd., ale pouze v případě, že HDD není zahnutý nahoru. Všechny hardware kompatibilní, jak všechny tyto složky byly v provozním stavu, než spolu. Kdykoliv jsem hákem až na pevný disk (y), je právě začíná, se cpu (myslím) má několik málo zvuky, a pak vypnutí počítače ... Může se stát, a to několikrát. Nemohu připojit DVD rom žádný problém, ale ne hdd ... Im baffeled. Prosím pomozte mi, protože to je moje CSS počítač, dokud jsem ušetřit za novou. doufejme, že v měsíci. Im nejsou jisti, jak se tyto fourms práci, takže pokud jste mohl přidat mne do msn, nebo PM mi, že by bylo úžasné! <REMOVED> Díky všem! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Pokud jste pípání, když boot s HDD namontovány, tyto jsou bios kódy, které vyprávět příběh.
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Computer Wont Boot. Pevný disk Problém? | Haun | Obecné Hardware Chat | 2 | Včera 12:30 |
| PC zvyklý Zavádecí kdy Pevný disk je připojen In. Základní deska nebo pevný disk Problém? | nightstar | Procesory, základní desky & RAM | 4 | 9.listopadu 2009 10:30 |
| Xbox 360 Pevný disk otázky | orkutshare | PC a herní konzole | 3 | 17. srpna 2009 09:35 |
| Zvuk praskající problém související s pevný disk? | Gtrance | Multimedia & Kodeky | 5 | 19. Září 2007 05:23 |
| Pevný disk otázky. | Elkay | Drives & Removable Media | 8 | 23. června 2007 12:49 |
| Thread Nástroje | |
| |