μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Εξοπλισμός Υπολογιστών > Γενική Συζήτηση Hardware

Register

Σκληρό δίσκο εκκίνησης που σχετίζονται με ζητήματα.

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 3 Φεβρουαρίου 2008, 11:29
Νέο Μέλος Ομάδα

Default Σκληρό δίσκο εκκίνησης που σχετίζονται με ζητήματα.

Γεια σου!

Im έχοντας κάποια προβλήματα με έναν υπολογιστή Μόλις ξεκινήσει από τον φίλο μου, και εγώ dont έχει το faintest ιδέα για ποιο είναι το πρόβλημα.

Μπορώ να ξεκινήσετε τον υπολογιστή, το παιχνίδι στο BIOS, κ.λπ., αλλά μόνο όταν ένα HDD δεν είναι μέχρι κάπνισμα.

Όλοι το υλικό είναι συμβατή, όπως όλα αυτά τα συστατικά έχουν σε κατάσταση λειτουργίας μαζί πριν.

Όταν μου το συνδέω σκληρούς δίσκους (ες), που μόλις αρχίζει, το CPU (πιστεύω) κάνει κάποιες θορύβους και, στη συνέχεια, τον τερματισμό λειτουργίας του υπολογιστή ... και αυτό μπορεί να συμβεί μερικές φορές. Μπορώ να συνδέω ένα DVD ROM δεν υπάρχει πρόβλημα, αλλά δεν αποτελεί hdd ... Im baffeled.

PLEASE HELP μου, καθώς αυτή είναι που θα μου CSS υπολογιστή μέχρι να αποθηκεύσω για ένα νέο. ευελπιστούμε ότι εντός του μήνα.

Im μη βέβαιος πως αυτά τα fourms εργασία, έτσι αν θα μπορούσε να προσθέσει στο msn μου, ή PM μου, ότι θα είναι φοβερό! <REMOVED>

Ευχαριστώ όλους!
Old 3 Φεβρουαρίου 2008, 13:11
Ομάδα Δωρητών

Default Σκληρό δίσκο εκκίνησης που σχετίζονται με ζητήματα.

Αν έχετε μπιπ όταν εκκινήσετε με το HDD υπάρχουν, αυτές είναι βιογραφικά τους κωδικούς, που λένε μια ιστορία.

Ρίξτε μια ματιά εδώ και δείτε αν μπορείτε να προσδιορίσετε το μπιπ ακολουθία.

Το σύστημά μου: Αρχική Κατασκευάστηκε

Processor (s):
AMD 64 x 2 Dual Core 5200 + 2.60GHz
Motherboard:
Asus M2V Αναθ. 1.
Μνήμες:
4GB (3.25gb ορατό)
Κάρτα γραφικών (ες):
NVIDIA GeForce 7300 GS
Κάρτα Ήχου:
5,1 Reatek On-Board
Hard Drive (s):
250 GB SATA & 400gb SATA
Optical Drive (s):
Pioneer 110 x 2
Υπόθεση / PSU:
Απόθεμα / 550w Silent
Ψύξη:
Χρηματιστήριο
Network / Internet:
10/100 Nic / 20Mb Virgin Cable
Monitor (ες):
Fujitsu Siemens 22 "TFT WAS
Operating System (s):
Vista Ultimate x32/Windows 7 x64
Reply

Register

Σελιδοδείκτες

Παρόμοια νήματα
Νήμα Thread Starter Φόρουμ Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
Υπολογιστή Wont Boot. Hard Drive Πρόβλημα; Haun Γενική Συζήτηση Hardware 0 23 Νοεμβρίου 2009 13:53
PC Wont Boot Hard Drive όταν είναι συνδεδεμένο. Motherboard ή Hard Drive Πρόβλημα; nightstar Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM 4 9 Νοεμβρίου του 2009 10:30
Xbox 360 Hard Drive θέματα orkutshare PC & Console Gaming 3 17 Αυγ 2009 09:35
Ήχος τρίξιμο πρόβλημα σχετίζεται με σκληρό δίσκο;; Gtrance Multimedia & Codecs 5 19η Σεπ 2007 05:23
Hard Drive θέματα. Elkay Δίσκοι και αφαιρούμενα μέσα 8 23 Ιουν 2007 12:49
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.