![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| |||
| |||
| Γεια σου! Im έχοντας κάποια προβλήματα με έναν υπολογιστή Μόλις ξεκινήσει από τον φίλο μου, και εγώ dont έχει το faintest ιδέα για ποιο είναι το πρόβλημα. Μπορώ να ξεκινήσετε τον υπολογιστή, το παιχνίδι στο BIOS, κ.λπ., αλλά μόνο όταν ένα HDD δεν είναι μέχρι κάπνισμα. Όλοι το υλικό είναι συμβατή, όπως όλα αυτά τα συστατικά έχουν σε κατάσταση λειτουργίας μαζί πριν. Όταν μου το συνδέω σκληρούς δίσκους (ες), που μόλις αρχίζει, το CPU (πιστεύω) κάνει κάποιες θορύβους και, στη συνέχεια, τον τερματισμό λειτουργίας του υπολογιστή ... και αυτό μπορεί να συμβεί μερικές φορές. Μπορώ να συνδέω ένα DVD ROM δεν υπάρχει πρόβλημα, αλλά δεν αποτελεί hdd ... Im baffeled. PLEASE HELP μου, καθώς αυτή είναι που θα μου CSS υπολογιστή μέχρι να αποθηκεύσω για ένα νέο. ευελπιστούμε ότι εντός του μήνα. Im μη βέβαιος πως αυτά τα fourms εργασία, έτσι αν θα μπορούσε να προσθέσει στο msn μου, ή PM μου, ότι θα είναι φοβερό! <REMOVED> Ευχαριστώ όλους! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Αν έχετε μπιπ όταν εκκινήσετε με το HDD υπάρχουν, αυτές είναι βιογραφικά τους κωδικούς, που λένε μια ιστορία.
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Υπολογιστή Wont Boot. Hard Drive Πρόβλημα; | Haun | Γενική Συζήτηση Hardware | 0 | 23 Νοεμβρίου 2009 13:53 |
| PC Wont Boot Hard Drive όταν είναι συνδεδεμένο. Motherboard ή Hard Drive Πρόβλημα; | nightstar | Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM | 4 | 9 Νοεμβρίου του 2009 10:30 |
| Xbox 360 Hard Drive θέματα | orkutshare | PC & Console Gaming | 3 | 17 Αυγ 2009 09:35 |
| Ήχος τρίξιμο πρόβλημα σχετίζεται με σκληρό δίσκο;; | Gtrance | Multimedia & Codecs | 5 | 19η Σεπ 2007 05:23 |
| Hard Drive θέματα. | Elkay | Δίσκοι και αφαιρούμενα μέσα | 8 | 23 Ιουν 2007 12:49 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |