![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Zdravo! Im ima nekih problema s računalom JA pravedan je dobio off mojih prijatelja, a ja dont imati faintest indicija o tome je problem. Ne mogu pokrenuti računalo, igrati u BIOS-u, itd., ali samo kada je HDD nije zakačen gore. Svi kompatibilni hardver, kao što sve ove komponente su u cilju izvodi zajedno prije. Kad god sam spojiti na harddrive (a), on samo počne, CPU (mislim) čini malo malo buke, a zatim se računalo isključi ... i ovaj svibanj dogoditi nekoliko puta. Ja mogu spojiti DVD-ROM-u bez problema, ali ne hdd ... Im baffeled. Ugoditi pomoć mene, jer to je da se CSS moj računalo dok ste mi za novu. nadajmo se unutar mjesec dana. Im ne siguran kako ti fourms rad, pa ako možeš dodaj me na MSN ili PM me, da bi se Awesome! <REMOVED> Hvala svima! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ako dobivate beeps kada boot sa HDD obloženi su bios koda, što reći priču.
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Computer Wont Boot. Hard disk problem? | Haun | General Hardware Chat | 0 | 23 studeni 2009 13:53 |
| PC navika Hard Drive Boot kad je priključeni na struju. Matična ploča tvrdog diska ili problem? | nightstar | CPU, Matične ploče i RAM | 4 | 9. studeni 2009 10:30 |
| Xbox 360 hard disk pitanja | orkutshare | PC & konzole Igre | 3 | 17. kolovoz 2009 09:35 |
| Sound pucketanje problema vezanih za hard disk? | Gtrance | Multimedija i kodeci | 5 | 19. Ruj 2007 05:23 |
| Hard disk pitanja. | Elkay | Drives & Izmjenjivi mediji | 8 | 23. lipnja 2007 12:49 |
| Thread Tools | |
| |